U Beogradu je besplatan javni prevoz?

Srbija je okupirana zemlja. Od strane SNS i Vučića. I to je početak i kraj priče. Na nameštenim izborima se apsolutno ništa ne rešava i svako ko veruje da ima veze ko koga glasa je obična veverica. Oni se mogu promeniti samo nasilnom revolucijom za koji ovaj izmučeni narod više nema snage
Вођа и жели тучу, јер има сву силу, јавну и тајну, на располагању.
Слепи фанатизам, амерички рецепт - што гласније, то сам више у праву!

Опозиција, која протестује и кревељи се, прави неку ситну штету ту и тамо, и која је потпуно слепо усмерена на круг двојке, а остатак државе их не занима да ли постоји... Таква опозиција не може да добије нове бираче.
Шта нуде онима који су неодлучни или незаинтересовани? Круг двојке? Кога то још занима? 1-2% становника Србије. И још се чуде да 2% није већина?!? :roll:

tako je oduvek i to nema veze sa besplatnim prevozom.

pricao sam ti o covicevom porezu od 3% u beogradu na koji si zaboravio a koji cak ni cuveni djindjic dok je bio gradonacelnik beograda nije hteo da ukine..
jasno je rekao..beograd ne moze da funkcionise bez dodatnog novca.

ono sta meni nije jasno da normalni i obrazovovani ljudi misle da ce ovo opteretiti budzet.
nece jer ni do sad nije nesto puno novaca ulazilo u budzet od napalte karata.. ta erozija naplate prevoza je krenula sa djilasom a dokusurila se sa vesicem..

grad je malo manje uplacivao za prevoz nego sto ce uplacivati sad jer je naplata karata bila mizerna..

ono sta je hebalo naplatu prevoza je to sto je najavise prodato pojedinacnih karata... gradski prevoz se ne moze osloniti na to.. da bi naplata prevoza funkcionisala kljuc su mesecne markice.

i onda je pribegao nejboljem resenju..ukinuo placanje prevoza, ukinuo i potrosnju na odrzavanje sistema i kontrolora i izbegao svakodnevne svadje u prevozu..u sustini odlican manevar za izbore.
У Ђиласово време, да. Али не због њега, него због урлања из СНС. То урлање је стигло на наплату... Довољно мало људи је уопште плаћало било шта, појединачна наплата је изгубила смисао, па је напослетку укинута.

Nije ni cudo sto vas svi pljuju.
Нека се локалци у већих пар градова окураже, нека кажу "има да нам дате републичка средства за уџбенике и вртиће или одосмо на другу страну! ".
Да ли им је већа слепа оданост вођи или верност својим суграђанима?

Са оваквом гарнитуром, то је једино решење, барем што се тиче унутарстраначких ствари.

У Ђиласово време, да. Али не због њега, него због урлања из СНС. То урлање је стигло на наплату... Довољно мало људи је уопште плаћало било шта, појединачна наплата је изгубила смисао, па је напослетку укинута.
ma jok.. zbog busplusa sa kojim su i digli cene.

naplata je isla famntasticno..to sam vec pricao ovde....i onda je djilas osetio pare i uveo bus plus.

bius plus nam nije trebao..on je zapoceo eroziju gradskog prevoza

ala si naivan ako mislis da je to zbog prevoza.. to bi iisto bilo i da placas kartu.

meni je neverovatno

ne valja kad se placa
sad ne valja kad se ne placa
brate kad ce valjati?
A znaci nije zbog prevoza.

Znaci tebi je ok da bude groblje i sahrane 4 puta skuplje u Beogradu nego bilo gde drugde u drzavi.

Nije ni 3% skuplje, ni 30%, ajde da kraduckate pa da vas tolerisemo, nego 400%.

Ti si jedini u gradu kome nije jasno da je ovo pljacka i koji ovo odobrava i prizeljkuje.

Znaci SNS. Nema dalje.

A znaci nije zbog prevoza.

Znaci tebi je ok da bude groblje i sahrane 4 puta skuplje u Beogradu nego bilo gde drugde u drzavi.

Nije ni 3% skuplje, ni 30%, ajde da kraduckate pa da vas tolerisemo, nego 400%.

Ti si jedini u gradu kome nije jasno da je ovo pljacka i koji ovo odobrava i prizeljkuje.

Znaci SNS. Nema dalje.
a kad sam rekao da mi je OK?
rekao sam da bi to poskupelo i da prevoz nije besplatan, gde tu stoji da mi je to ok?
ali opet kako god okrenemo zivot u glavnom gradu je u svim zemljama skuplji.
secam se da je svojevremeno SPO dok je vladao na starom gradu zeleo da digne porez samo za centar grada pa se tad pricalo "ko nema para ne mora da zivi u centru, neka proda i ode gde je jeftinije" jel se secas @greba ovog?

i na kraju ti meni nisi odgovorio na pitanje
nije valjalo kad se placala karta jer je bila slupa
sad ne valja kad je prevoz besplatan
kazi mi sta valja?

a kad sam rekao da mi je OK?
rekao sam da bi to poskupelo i da prevoz nije besplatan, gde tu stoji da mi je to ok?
secam se da je svojevremeno SPO dok je vladao na starom gradu zeleo da digne porez samo za centar grada pa se tad pricalo "ko nema para ne mora da zivi u centru, neka proda i ode gde je jeftinije" jel se secas @greba ovog?

i na kraju ti meni nisi odgovorio na pitanje
nije valjalo kad se placala karta jer je bila slupa
sad ne valja kad je prevoz besplatan
kazi mi sta valja?
Pa nije besplatan nego je jos skuplji kad se sabere sve gde ce da nas opljackaju. Porez, groblje, taksi, infostan, voda, grejanje...

To samo vi iz SNS-a pricate da je besplatan i da poskupljenja nemaju veze sa prevozom i da bi poskupelo i bez toga.

To tebi nije valjalo kad se placala karta jer si bio svercer.

Ja sam placao markicu od osnovne skole i nikada se u zivotu nisam svercovao.

U poredjenju sa ovim sto se sada radi sve valja. Vesic je bio mala maca za ovo, Djilas je bio doktor za menadzment, da ne pricamo dalje u proslost...

Evo da odgovorim i na ovo.

Nije skuplji.

Evo Vasington u USA nije ni u prvih 25 najskupljih gradova za zivot u USA.

Ni Madrid nije najskuplji grad u Spaniji nego Barselona.

A pricali smo i o tome kako je taksi u Beogradu skuplji nego u Madridu. A Madrid je tipa 5ti u Spaniji po skupoci taksija.

To sto ima ovde nema nigde na planeti. To sigurno.

Da ista stvar evo recimo groblje godisnji zakup i odrzavanje bude 4 puta, ali 4 puta skuplje u glavnom gradu nego u drugom gradu po velicini u drzavi. To nema nigde na planeti.

tvrdim da je taksi u beogradu prejeftin.
kjad god mi je trebao nema ga, znaci da se koristi.

da je preskup ljudi ga ne bi placali vec bi isli prevozom.

nego kad smo kod prevoza..sta ce sad biti sa onim minibusevima na E trasama?

da li ce iko sad u njima placati one skupe karte?
Da li propadaju te linije?

tvrdim da je taksi u beogradu prejeftin.
kjad god mi je trebao nema ga, znaci da se koristi.

da je preskup ljudi ga ne bi placali vec bi isli prevozom.

nego kad smo kod prevoza..sta ce sad biti sa onim minibusevima na E trasama?

da li ce iko sad u njima placati one skupe karte?
Da li propadaju te linije?
Pa jesi izasao ti iz kuce jutros.

30 taksija ceka u redu nece niko ni po ovoj zimi da se vozi po tim cenama.

Mozes da biras koji ces.

Ovaj zadnji u redu komso moze voznja, ma idem kod ovog prvog gore. Vuku za rukav.

A drugo to sto je neuredjena materija. Pa ima 1000 udruzenja.

E zato uzmes pelcer od onih koji znaju.

Svuda u svetu imas uber. U Los Andjelesu koji pominjemo ima samo 2300 taksija, ali zato ima 115 hiljada vozaca ubera lifta i ostalih servisa. Znaci nema sanse da nema vozila za tebe.

Imas i druge varijante u drugim gradovima, jedan telefon, pa ako nema ubera oni ti salju taksi. I obrnuto.

Pa imas razlicite cene, basic, biznis, profesional, velicina auta, koliko putnika i sve to po razlicitoj ceni.

Eto zasto se ne zalozis tamo u stranci da se to resi.

Evo prvo da se uvede jedan telefon za poziv za sve.

Sigurno ne znas da mozes banci da posaljes kad isplacujes plate pare i spisak sa racunima radnika bez obzira sto nisu u toj banci.

I banka ce to da rasknjizi i da iskomunicira sa drugim bankama.

A ne mozes osnovnu stvar ako nema taksi u jednom udruzenju da se iskomunicira sa ostalima i da se uvede uber.

U 21. veku.

Bitno je da pricas kako je sve super.

ne znam brate ali prosle godine sam u vise navrata trebao sluzbeno da koristim taksi i bas sam imao problem da ga nadjem.

problem samo nisam imao na aerodromu posto tamo uvek ima taksija na stanici.

skoro sam prosao pored renoviranog taksi stajalista na studentskom trgu i svega ih je par bilo u redu.

Odgovoreno ti je.

To sto ti se ne svidja odgovor i sto si politicki ostrascen pa recimo mrzis Djilasa, a volis Sapica to je drugo.
za razliku od tebe ja politicki nisam ostrascen .. kad nesto ne valja pljunem, kad valja pohvalim bez obzira od koga dolazi
..ti si taj koji je politicki ostrascen i realno dobar potez za gradjane a to je neplacanje karte pljujes samo zato sto ga je sapic doneo.

i nisi odgovorio
kad se placalo nije valjalo
kad se ne placa ne valja
sta valja?

za razliku od tebe ja politicki nisam ostrascen .. kad nesto ne valja pljunem, kad valja pohvalim bez obzira od koga dolazi
..ti si taj koji je politicki ostrascen i realno dobar potez za gradjane a to je neplacanje karte pljujes samo zato sto ga je sapic doneo.

i nisi odgovorio
kad se placalo nije valjalo
kad se ne placa ne valja
sta valja?
Ne znam sta ti nije jasno u onome sto sam rekao.

Lepo sam ti jasno kao dan napisao da se ja nisam zalio kad se placala karta i da ceo zivot kupujem markicu, vozio se ili ne.

Meni je karta ni iz dzepa ni u dzep jer mi firma placa prevoz.

Ja sam tu samo protocni bojler da odnesem pare do gsp-a i kupim markicu.

A sad kad se "ne placa" sad to ide iz mog dzepa.

Iz mog dzepa idu sva povecanja komunalija, poreza, infostana, groblja itd...

Znaci jajsno je sta ne valja.

A valjalo bi da je tvoj idol i sef smanjio troskove, pa da je ukinuo placanje, ali bez povecanja na kvarno cena svega ostaloga, e onda bi mogli da pricamo da valja.

A ovako ne samo da nije smanjio troskove, da nije uveo efikasnije poslovanje, nego je jos uvecao za minimum milijardu i 200 miliona za troskove ukidanja trola i uvodjenja elektro buseva.

Znaci totalno nas je ukanalio po svim osnovama.

0 Bambija.

A valjalo bi da je tvoj idol i sef smanjio troskove,
ljudi kad pricaju o drugima uvek polaze od sebe.. tako i ti mislis da imam idola i sefa kao sto ti imas.
za razliku od tebe niti imam idola niti sefa..sve sam zaradio mojim rukama i sve pozicije koje sam postigao u zivotu sam postigao iskljucivo strucnoscu daleko do politike, na izborima nisam bio od skidanja slobe..politika me prostro ne zanima..ali me zanima kad je nesto dobro ili lose uradjeno bez obzira od koga je.

ljudi kad pricaju o drugima uvek polaze od sebe.. tako i ti mislis da imam idola i sefa kao sto ti imas.
za razliku od tebe niti imam idola niti sefa..sve sam zaradio mojim rukama i sve pozicije koje sam postigao u zivotu sam postigao iskljucivo strucnoscu daleko do politike, na izborima nisam bio od skidanja slobe..politika me prostro ne zanima..ali me zanima kad je nesto dobro ili lose uradjeno bez obzira od koga je.
A ko je moj idol i sef. Ajde da cujemo jos malo tvojih fantazija i izmisljotina.

Znaci po vama iz stranke niko ne sme da ima svoje misljenje i da zna matematiku i da sabere i oduzme brojke i izvuce zakljucak.

Nego samo da klimoglavite sta vam se kaze i naredi.

Vidi mozes da vredjas i provociras koliko hoces, ali ceo forum te je provalio da si SNS.

Ne samo mi ovdasnji nego i gastozi. E sa par hiljada kilometara udaljenosti vide sta si i ko si.

Tako da dzabe pokusavas da se izvadis vredjanjem nece ti pomoci.

Back