proka
Legenda
- Poruka
- 57.100
zauzvrat i srpski studenti mogu da studiraju u crnoj gori pod istim uslovima
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao nemci I italijani 44-teSad nam je prilika da ih streljamo, dok su na gomili.
Za umetnike znam, studenti su bar meni novina u vokabularu kriminala.pa studenti i umetnici
nije to novo, to je oduvek tako etiketirano
Milo je tokom svoje višedecenijske diktature bio manje više sa svima u koaliciji u nekom preiodu.Dok nije Milo došao na vlast u CG prema pričanju starijih si aktivnih crkava i sveštenika mogao na prste nabrojati pošto su u vreme komunizma Crnogorci imali odnos prema Crkvi kao Pol Pot, o zemljištima na top lokacijama i impresivnim gradjavinskim poduhvatima da i ne govorimo , sve je to tekovina koalicije Milo- Risto ,a sad puče tikva .
Al pazi izraza "doputovali", a taj se glagol koristi za neke delegacije, zvanicnike, u ovom slucajuTo je znači novi eufemizam za struku.
Da, da. vole pompezan nastup, to je vazda tako bilo.Al pazi izraza "doputovali", a taj se glagol koristi za neke delegacije, zvanicnike, u ovom slucaju
i za Vucicevu petu kolonu. Valjda ( ako su studenti) vratili su se, dosli, nikako doputovali.
...dali se studenti iz crne gore u beogradu školuju pod uslovima kao npr. crnogorci u tirani ili zagrebu....
U Beograd doputovalo 116 crnogorskih studenata
Besplatnim letom crnogorske nacionalne aviokompanije "Montenegro erlajns" danas, oko 17 časova, u Beograd je doputovalo 116 crnogorskih studenata.
https://www.blic.rs/vesti/svet/u-be...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info
zašto ??????
dalje, zašto crnogorski studenti ne plaćaju studiranje kao bilo koji drugi strani studenti u srbiji nego studiraju džabe?
....od kada crnogorski državljani mogu imati i srpsko...Pa oni su (i) srpski drzavljani, zasto bi im neko naplacivao skolovanje?
...sve ih treba preusmjeriti u multi kulti bakirov kalifat...Pogresan naslov. Treba da stoji : "U Beograd upravo stiglo 116 novih direktora javih preduzeca, ministara, predsednika glavnih odbora i vlasnika elitnih barova i klubova. Svi poreklom iz Mrce Gore
Od barem 1990 godine, uostalom kao i Srbi iz Bosne.....od kada crnogorski državljani mogu imati i srpsko...
U Beograd doleće 300 STUDENATA IZ CRNE GORE!
studenti se vraćaju
ONI NAMA BRANE, A... U Beograd doleće 300 STUDENATA IZ CRNE GORE!
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Dragan Pejanović naveo je da je za odlazak u Srbiju prijavljeno oko 300 studenata
Objavljeno: 26.05.2020.
Druga grupa crnogorskih studenata trebalo bi danas da besplatnim letom crnogorske nacionalne aviokompanije "Montenegro erlajns" otputuje za Beograd.
Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Dragan Pejanović naveo je da je za odlazak u Srbiju prijavljeno oko 300 studenata.
On je saopštio da je Operativni štab u saradnji sa Ministarstvom prosvete organizovao besplatan transfer studenata iz Crne Gore do Beograda, u skladu sa njihovim obavezama na univerzitetima u Srbiji.
++++++++++++++++++++++++++
Примитивна комунистичка џукела Мило НИШТА НЕЋЕ СХВАТИТИ ДОК НЕ ДОБИЈЕ ПО ЊУШЦИ РЕЦИПРОЦИТЕТ ......
Ко каже!!! СМЕТА МИ И ЈЕДНО И ДРУГО !!!Bole MIla ona stvar, Srbija placa cak i prevoz studentima iz Crne Gore.
Tebi to ne smeta, smeta ti Milo?
Ovo je još bolje od doputovalo.
Ptico što ljubiš zvjezdeee, sklopi kriiiiilaaaa!
Ti nista ne razumes.Ко каже!!! СМЕТА МИ И ЈЕДНО И ДРУГО !!!
...može link koji govori da građani srbije mogu imati dvojno cenogorsko i srpsko državljanstvo.Od barem 1990 godine, uostalom kao i Srbi iz Bosne.
Ja da ti dajem linkove? Pitaj Mitu. Ja znam da svaki covek u Srbiji, ali svaki koji je mogao da se domogne...može link koji govori da građani srbije mogu imati dvojno cenogorsko i srpsko državljanstvo.
Ovim zakonom uređuju se načini i uslovi sticanja i gubitka crnogorskog državljanstva, kao i vođenje registra crnogorskih državljana....može link koji govori da građani srbije mogu imati dvojno cenogorsko i srpsko državljanstvo.
Зато што студенти из Црне Горе српске националности не плаћају прву годину студија, односно, на буџету су. Ако могу Цигани бесплатно, зашто не би могли и Срби?U Beograd doputovalo 116 crnogorskih studenata
Besplatnim letom crnogorske nacionalne aviokompanije "Montenegro erlajns" danas, oko 17 časova, u Beograd je doputovalo 116 crnogorskih studenata.
https://www.blic.rs/vesti/svet/u-be...vna_sidebar&utm_medium=sidebar_najnovije_info
zašto ??????
dalje, zašto crnogorski studenti ne plaćaju studiranje kao bilo koji drugi strani studenti u srbiji nego studiraju džabe?
I to je posledica titoizma. Crnogorce je propaganda prikazivala kao mramor heroje a jautohtone užnjake kao ona tri dunđera u Sabirnom centru, dakle kao nepismene morone koji služe za sprdnju došljačkoj sili koja vlada Srbijom.Ma oni i cvrkucu, glasno, uglavnom oko Pravnog fakulteta ( tehniku nikada nisu ni studirali,
samo istorija i prava), ja se uvek smrznem kad ih cujem kako cvrkucu u stilu: A imaao sam djeevojku
u Niksiic. Srbi to vole, obozavaju crnogorski sa 4 padeza, preziru Pirocance bas zbog 4 padeza.