U Banci i u posti i svuda....

Moja drugarica,koja se inače svakodnevno vozi gradskim, ulazi mi u sobu s rečenicom :"danas se neki extra zgodan dečko trljao o mene"! Ona takvih iskustava ima da se nekad trese dok priča. Matorci kao drže se za šipku pa je pipkaju, pa se nabijaju... U početku se svađala, vrištala, jednom čak i pandura angažovala da joj pomogne, a sad jadna oguglala. Ćuti i pomeri se. Ne uzbuđuj se. Ima raznih. Eto danas, kaže da je dečko jako lep i zgodan.Šta mu treba da radi takve stvari. Psihopate.
 
xpajamacax:
pa nije valjda da misliš da one znaju za koga rade?
e mala malecka:p
pogledaće te onim blago telećim pogledom i reći pa za deltuuu:roll:

pitala sam i neće da mi kažu - kao takva je politika firme :roll:
Žena se skamenila kad me je videla, pitala me je što pitam - samo sam radoznala, odgovorila sam...
onda sam pitala - jel bar možete da mi kažete da li je firma Srpska
gospođa koja se za trenutak skamenila reče - toliko mogu, Srpska je.
 
Posle cekanja u redovima, imate praksu za strazu ispred Bekingemske palache.
Oni koji idu preko reda srljaju.Treba mirno i stalozeno sacekati svojih par sati.Sto pre zavrsite, ne gine vam jos neki red, jer mora se opet preko reda, a to nije dobro, ume da smori coveka.
 
Eee, ljudi gde me nadjoste sa temom! A bus je posebna prica i posebna tema.Cudo jedno, ali i kad je prazan uvek ti se neko nakaci na rastojanju od 20 - 15 cm. Isto mi se desava i na buskoj stanici.Sama stojim, kad ne lezi vraze, dolazi neko i staje ispred mene - obavezno zaklanja vidno polje i gleda da li bus dolazi...:(. U postama i sl. mestima dahcu dahom belog luka jer se ovde jos uvek misli da je on jedina preventiva protiv gripa i sl. bolesti...Uh, bas bih mogla na ovu temu, ali ne bi bilo kraja....
 
Jao strasno, busevi Gsp-a su posebna prica. Ova tema me je podsetila na jedan nemio dogadjaj koji se desio mojoj bivsoj devojci. Prazan autobus, tek tu i tamo po koji putnik, a moja bivsa ko za baksuza na zadnja vrata. Kako je usla vide starijeg gospodina koji sedi i meskolji se nesto. Kad je autobus posao tip izvukao " Najboljeg prijatelja " i drka na moju devojku i jos neku devojku koja se tu zadesila. Kad su se ove dve okrenule :lol: samo sto ih slog nije strefio. Tako da devojke cuvajte se u gradskim busevima, svakakvih manijaka ima.
 
majcheki:
E sad ću ja da krenem da se raspitujem ko je taj i kako do popusta :P


:P Ajde!

Priloži i naše slikice :arrow:
animal-smiley-085.gif
animal-smiley-085.gif


A? :D
 

Back
Top