Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 86.714
Биће им горе сваком новом поруком на овој темиMa sve gore i gore će da im bude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће им горе сваком новом поруком на овој темиMa sve gore i gore će da im bude
Zasad im nije loše.Ma sve gore i gore će da im bude
Биће им горе сваком новом поруком на овој теми
Ako nije previše lično pitanje.....Opet bolje nego ovde, AKO IM JE DO PARA
onda ne znaju sa paramaA šta ako su kupili nov?![]()
Ma sve gore i gore će da im bude
"upravu ste potpuno"Биће им горе сваком новом поруком на овој теми
Ja, ja, Blitz wahrheit.imam drugare u Austriji, nije to bas tako
u jadranu imate fekalijske mrlje od nekoliko desetina kilometara koje se vide iz kosmosa a sto nije slucaj sa adom ili crnim morem pa ti sad vidi gde je bolje
Pogledajte prilog 1670998
Zbog onog sa velikim slovima.Ako nije previše lično pitanje.....
Što si se ti vratio iz CH?
nece to ochistiti od shampona, deterdzenata i omeskhivacha koji idu u kanalizacijuMulj koji je uklonjen bio je samo kratkoročno rešenje. Kada se vidi ko zagađuje, Adu čeka čišćenje mašinama i postavljanje "zavesa" u rukavcu.
ne moraju da porucuju, recimo da kupe veliku picu 7 - 8 dolara, dvoje je podele, sta ce ostala dva obroka, pojeli su dnevnu kvotu? nama je ostao posni pasulj, pa sam ga i ja jeo 3 dana, ali nesto mora da se doda; recimo sad sam napravio sos i testeninu, 10 dolara, sos 2, rezanci 2, meso 5, etoPa da jedu u restoranima spiskali bi svoj mesečni budžet za klopu tokom jednog izlaska.
Verovatno kuvaju lonac za nekoliko dana.
Ulovi vevericu, psa, mačku znaš kako se dejvid kriket snalazione moraju da porucuju, recimo da kupe veliku picu 7 - 8 dolara, dvoje je podele, sta ce ostala dva obroka, pojeli su dnevnu kvotu? nama je ostao posni pasulj, pa sam ga i ja jeo 3 dana, ali nesto mora da se doda; recimo sad sam napravio sos i testeninu, 10 dolara, sos 2, rezanci 2, meso 5, eto
jedu neki ameri raznu divljac i danas [pse i macke ipak ne jedemo], pricao mi jedan, ne secam se jel opusuma, a izgleda da ga jedu i na novom zelandu, samo se tamo zove possum ili i ovde, guglaj sam, meni lici na pacova:Ulovi vevericu, psa, mačku znaš kako se dejvid kriket snalazio![]()
pitaj me koliko nas kostaju pas i macka samo da ih hranimo? pa imas i zdravstveno osiguranje za kucne ljubimceUlovi vevericu, psa, mačku
tihi bese kao i ja 3 dece, a ti se zamajavas, vuces 'ranu iz spanije,... ja moju 'ranu uparkiram samo u garazu, vozim je, a ti svoju teglis po aerodromimaProđe ti život sa zamajavanjem jbg umesto da uživaš.
Pa da je sve onako kako Tihi misli da jeste , pola Evrope i Amerike bi već migriralo u Srbijuimam drugare u Austriji, nije to bas tako
Ovu vest javlja EU mediji - austrijski list Heute, zatim Vecernji List i list u nemackom vlasnistvu Blic
Znaci lazu EU mediji ? Med i mleko tece sirom EU a?
40% AUSTRIJANACA NE MOZE SEBI DA PRIUSTI POPRAVKU VES MASINE!!!
ALO Cobane?
SVE SIROMAŠNIJI
U Austriji se nikad teže nije živjelo. 'Ljudi su u strahu da neće moći platiti račune, mnogi ne mogu mirno spavati...'
00:00 / 20:48
Već je 1,5 milijuna ljudi u devetmilijunskoj zemlji 'akutno zahvaćeno siromaštvom', a od Nove godine pogađa ih i novo poskupljenje struje, plina, grijanja, stanarina, vode, odvoza smeća, hrane, goriva, prijevoza, vinjeta, parkiranja...
U Austriji, čija je ekonomija od početka rata u Ukrajini jedna od najpogođenijih u Europskoj uniji, svašta će se promijeniti u ovoj, 2025. godini. Mnogo toga na gore, jer najavljena je nova eksplozija cijena i poskupljenje struje, plina, grijanja..., što Austrijance posebno zabrinjava. Sve se glasnije i u medijima žale da nikada dosad nisu teže živjeli. A i u strahu su da to nije sve, da ih još gora stvarnost tek čeka. I dok političari smiruju narod da nije sve tako sivo kako izgleda, austrijski mediji pišu da je situacija "kritična", te da je 1,5 milijuna ljudi u devetmilijunskoj Austriji "akutno zahvaćeno siromaštvom".
![]()
"Čak 40 posto austrijskih građana više si ne može priuštiti popravak stroja za pranje rublja, već moraju tražiti tko će ih za to kreditirati", piše austrijski dnevni list Heute. Uz opasku kako je tužno da se mnogi moraju odlučiti hoće li prati rublje ili se grijati. A neki od njih i hoće li jesti ili se grijati. Zabrinutost pojačava najavljena energetska lavina koja prijeti da zatrpa Austrijance i mnogi se od njih pitaju hoće li 2025. za njih uopće biti izdrživa. Svima je, naime, jasno da se energetski troškovi većim dijelom gotovo uvijek prelijevaju na krajnjeg potrošača.
https://www.vecernji.hr/vijesti/inf...unu-kako-ce-je-krpati-desni-populisti-1829580
Pa i kod nas je na Kopu puno , pre par dana čekao sam na žičari i do pola sata.Da, bre, i to sve u jeku ski sezoneprazna skijališta u Austriji toliko je loše