Ajd da se pre koji dan nisam vratio iz Austrije pa da poverujem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne boj sePa sta ces na Srpskom forumu?
Ti menjas mesto prebivalista cesce nego carape.... jesi i dalje u 3-coj deceniji SVO ili si zaokruzio na 4-tu deceniju?
Ne nego od starog lepka.Gule tapete i od toga prave supu.
Već 11 godina kod tebe propadaju čemerika i eurupa, propadaće još 11.nova godina - novi krug propasti EUrupe!
au taj zapad propada, nemojte tamo! bicete samo spremachice i radnici na baushtelu!U Austriji se nikada teže nije živelo, a 2025. biće još gora: Ljudi biraju da li da jedu ili da uključe grejanje, dižu kredit da poprave veš-mašine, nemaju da plate račune...!!!
cccKupuju za plate od 300-400e...
rusko-srbska agenda za zatvaranje ljudiKoje su ti ovo dezinformacije?
to rusi ne mogu da ih stignu vishe pa kukaju!Amerika je već prah i pepeo, sad sledi osveta, braćo, osveta bečkoj gospodi.
evo vidite kako rusi kukaju shto ne mogu ni evropu vishe da stignu - a bilokojem rusu (sovjetu) da ponudish eu papripe odma menja veru i naciju!Evropska Unija polako postaje "Afrika sa strujom"
lazhu ovi ruso-srbi, smeta im eu ekonomija i sistem pa kukaju!imam drugare u Austriji, nije to bas tako
Eu ekonomija jeste u bedaku, al ne bas tolikomlazhu ovi ruso-srbi, smeta im eu ekonomija i sistem pa kukaju!
cveta cveta, ja ne smem vishe ni da pricham kolika mi je plataNigde u EU ne cveta cvece
pa eto moj drug se zali, on je u Minhenu, nije doduse Austrija, al kaze da je sve 3 puta skuplje nego pre rata u Ukrajini, drugi drug u Salzburgu kaze da otpustaju ljude nenormalno, a i da je frka oko grejanjacveta cveta, ja ne smem vishe ni da pricham kolika mi je plata
rodio sam se u srbiji, ali ja sam naciju i religiju odbacio od sebe - to je jednostavno loshe imati.Eu ekonomija jeste u bedaku, al ne bas tolikoma i ja sam neki RusoSrbin, a ti samo Srbin
![]()
majke vam ga, austrija ima dizel za 1.5eur/lit a srbija 1.8eur/litpa eto moj drug se zali, on je u Minhenu, nije doduse Austrija, al kaze da je sve 3 puta skuplje nego pre rata u Ukrajini, drugi drug u Salzburgu kaze da otpustaju ljude nenormalno, a i da je frka oko grejanja
ti shto voze lade sede na zimi 6 meseci, a ovaj shto vozi "raspadnute" nemachke aute barem nema te zime da ga zatvori u mikrostanove!dok ti vozis nekog nemackog krsa sa 500.000 km Rusi kupuju nove Lade
kukaju rusi jer ovo nemogu da imaju a americi se to nece srushiti u narednih 1000+ godina!…ali najjace je sto uzimaju kredit da poprave ves masinu![]()
Mene zabrinjava od koga cemo ubuduce da nabavljamo polovne ves masine, s obzirom da Austrijanci polako krecu ves da peru rucno.Ajd sve gluposti da progutamo..od sedenja u mraku do nemanja para za jelo…
…ali najjace je sto uzimaju kredit da poprave ves masinu![]()
U Srbiji velika vecina populacije ima svoje nekretnine, tako da poredjenje nije bas najbolje.Pogledajte prilog 1670742
U realnosti Ruski narod se ove godine spušta ispod moldavskog standarda.
URRRAAAAA!!!!
cim se ruje snabdeju cipovima iz njih, valjda ce da krenu da ih preprodajuMene zabrinjava od koga cemo ubuduce da nabavljamo polovne ves masine, s obzirom da Austrijanci polako krecu ves da peru rucno.
trazi ovde taj tekst ako znas nemacki https://www.heute.at/oesterreich…ali najjace je sto uzimaju kredit da poprave ves masinu![]()
imam drugare u Austriji, nije to bas tako
Ma još gore…sad nemaju para za majstore, pa će sami da krenu da popravljaju!Mene zabrinjava od koga cemo ubuduce da nabavljamo polovne ves masine, s obzirom da Austrijanci polako krecu ves da peru rucno.
Ma još gore…sad nemaju para za majstore, pa će sami da krenu da popravljaju!
Pa zamisli kad te sam svoj majstor krsevi dodju u Srbiju, ima tals protesta da krene…
..ups..već su protesti…![]()