јанпи
Elita
- Poruka
- 18.924
Ти на Копу док Држава крвари,студенти се смрзавају на блокадама..Pa i kod nas je na Kopu puno , pre par dana čekao sam na žičari i do pola sata.
Da li to znači da je sve super jer je puno skijalište?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти на Копу док Држава крвари,студенти се смрзавају на блокадама..Pa i kod nas je na Kopu puno , pre par dana čekao sam na žičari i do pola sata.
Smrzavao sam i ja dupe na studentskim protestima u Kolarčevoj 90ih, da bi oni mogli sada.Ти на Копу док Држава крвари,студенти се смрзавају на блокадама..![]()
Ko je šetao 90ih a nije naučio lekciju (ili bar nije imao konkretnu korist) pa opet šeta pod stare dane taj je budala teška i treba staviti na ignoreSmrzavao sam i ja dupe na studentskim protestima u Kolarčevoj 90ih, da bi oni mogli sada.
Na njima je red.
Poslednje što sam šetao je onaj 1 od 5 miliona, gde se koalicija raspala koij mesec kasnije...
ko ih šiša ja da šetam a oni nesposobni da naprave ujedinjenu opoziciju.
Mogu da ga duvaju .
Zato si ti naučio vrednost tople i vlažne rupe u koju si se zavukaoKo je šetao 90ih a nije naučio lekciju (ili bar nije imao konkretnu korist) pa opet šeta pod stare dane taj je budala teška i treba staviti na ignore![]()
Topla i vlažna rupa je smisao životaZato si ti naučio vrednost tople i vlažne rupe u koju si se zavukao![]()
pa koju ti korist imaš što si SNS, parizer na akciji i obećanje da će ti jednog lepog dana uvesti kanalizaciju?Ko je šetao 90ih a nije naučio lekciju (ili bar nije imao konkretnu korist) pa opet šeta pod stare dane taj je budala teška i treba staviti na ignore![]()
Опет те ваше "Бијеч је пропао, најбоље је у Заклопачи" теме.
Ajjd da se složimo u nečemu.Smrzavao sam i ja dupe na studentskim protestima u Kolarčevoj 90ih, da bi oni mogli sada.
Na njima je red.
Poslednje što sam šetao je onaj 1 od 5 miliona, gde se koalicija raspala koij mesec kasnije...
ko ih šiša ja da šetam a oni nesposobni da naprave ujedinjenu opoziciju.
Mogu da ga duvaju .
sama politika i politichari su problem, ne samo opozicija - to bi sve trabalo ukinuti i zabranitiProblem je samodopadna opozicija.
Svakako bolje nego u Smraditaniji, gde kusaš Whiskas borščнајбоље је у Заклопачи
Jok, bolje su "Magarac u Vijenu magarac iz Vijene"Опет те ваше "Бијеч је пропао, најбоље је у Заклопачи" теме.
Ja, da budem iskren, nisam a nešto imam želju da je obidjem isto koliko i Londonjesi bio kad u Zaklopaci?
A kad pomenu Whiskas...Svakako bolje nego u Smraditaniji, gde kusaš Whiskas boršč
Pa i kod nas je na Kopu puno , pre par dana čekao sam na žičari i do pola sata.
Све европске државе су у силазној путањи. Пада индустријска производња, демографска катастрофа, народ једе смеће од хране пуно хемикалија, вода и ваздух су све затрованији. ТВ и интернет залуђују народ глупостима, народ се дрогира антидепресивима. А тек права наркоманија. То је Европа. Цео континент.Ne ostade niti jedna europska država koju nisi propao!
Све европске државе су у силазној путањи. Пада индустријска производња, демографска катастрофа, народ једе смеће од хране пуно хемикалија, вода и ваздух су све затрованији. ТВ и интернет залуђују народ глупостима, народ се дрогира антидепресивима. А тек права наркоманија. То је Европа. Цео континент.
Да, Канада је катастрофа од државе. У Канади оно њихово смеће од кућа има астрономске цене. Аустралија је такође у економском паду. Капитализам је превазиђен. Време је за нови економски систем који ће водити више рачуна о људима и природи. Или следи пропаст за све. БРИКС не нуди алтернативу. Само прљаву индустријализицију. Постоје чисте технологије, али их "елите" (читај: идиоти) не дозвољавају.Da tako je
Sve zapadne države skoro propadaju
U BRIKS državama se živi sve bolje, u zapadnim sve gore...
Nisu završili, ali jesu pooštriti kontrole. Znam neke naše koji su na socijali više od 20 godina, imaju stan od socijalnog koji u stvari izdaju, napravili kućetinu u Smederevu. Sad ih uhvatili i biće proterani. Suočiće se i sa tužbama. Jednostavno su rešili da uvedu red jer imaju dosta migranata.. koji bi da koriste zakonske rupe i ne rade. Ko je bio skoro u Beču zna o čemu pričam.Nigde trenutno nije sve super , ali nije bas da ljudi peru ves na ruke i tresu se od straha wta će da jedu sutra. Ni ovde, a kamoli u Austriji. To možda ovi neradnici što žive od socijale, pa im zavrnuli malo slavine
jel to sad počelo?Све европске државе су у силазној путањи. Пада индустријска производња, демографска катастрофа, народ једе смеће од хране пуно хемикалија, вода и ваздух су све затрованији. ТВ и интернет залуђују народ глупостима, народ се дрогира антидепресивима. А тек права наркоманија. То је Европа. Цео континент.
to ti je ceo svet, pochev od rusije, preko amerike do kineСве европске државе су у силазној путањи. Пада индустријска производња, демографска катастрофа, народ једе смеће од хране пуно хемикалија, вода и ваздух су све затрованији. ТВ и интернет залуђују народ глупостима, народ се дрогира антидепресивима. А тек права наркоманија. То је Европа. Цео континент.
ne bih rekao.. idi u kinu/rusiju da vidis robovlasnishtvo na deluU BRIKS državama se živi sve bolje, u zapadnim sve gore...