U Austriji se nikada teže nije živelo, a 2025. biće još gora: Ljudi biraju da li da jedu ili da uključe grejanje, dižu kredit da poprave veš-mašine!

Pa i kod nas je na Kopu puno , pre par dana čekao sam na žičari i do pola sata.

Da li to znači da je sve super jer je puno skijalište?
Ти на Копу док Држава крвари,студенти се смрзавају на блокадама..z:((

Ти на Копу док Држава крвари,студенти се смрзавају на блокадама..z:((
Smrzavao sam i ja dupe na studentskim protestima u Kolarčevoj 90ih, da bi oni mogli sada.
Na njima je red. :deda:

Poslednje što sam šetao je onaj 1 od 5 miliona, gde se koalicija raspala koij mesec kasnije...
ko ih šiša ja da šetam a oni nesposobni da naprave ujedinjenu opoziciju.
Mogu da ga duvaju .

Poslednja izmena:
Smrzavao sam i ja dupe na studentskim protestima u Kolarčevoj 90ih, da bi oni mogli sada.

Poslednje što sam šetao je onaj 1 od 5 miliona, gde se koalicija raspala koij mesec kasnije...
Mogu da ga duvaju .
Ko je šetao 90ih a nije naučio lekciju (ili bar nije imao konkretnu korist) pa opet šeta pod stare dane taj je budala teška i treba staviti na ignore :D

Ko je šetao 90ih a nije naučio lekciju (ili bar nije imao konkretnu korist) pa opet šeta pod stare dane taj je budala teška i treba staviti na ignore :D
Zato si ti naučio vrednost tople i vlažne rupe u koju si se zavukao :D

pa koju ti korist imaš što si SNS, parizer na akciji i obećanje da će ti jednog lepog dana uvesti kanalizaciju?

ili samo voliš predsednika Vučića, jel si lojalista? :lol:

Poslednja izmena:

Mogu da ga duvaju .
Ajjd da se složimo u nečemu.

Svakako bolje nego u Smraditaniji, gde kusaš Whiskas boršč
A kad pomenu Whiskas...
Ja mislio da su za mačka stavili ruskog plavog mačora a ono britanski shorthair koji liči ali je drugih mačećih osobina

Evo da ne ispadnete i vi glupi u društvuu:

Whiskas mačor tj engleski kratkodlaki
2023-c03i-AphroTyler.webp

Ruskii galubaji kot

close-up-portrait-of-lying-gray-british-cat-cat-with-orange-eyes-british-shorthair-cat-animal.jpg

Pa i kod nas je na Kopu puno , pre par dana čekao sam na žičari i do pola sata.

Da li to znači da je sve super jer je puno skijalište?

Nigde trenutno nije sve super , ali nije bas da ljudi peru ves na ruke i tresu se od straha wta će da jedu sutra. Ni ovde, a kamoli u Austriji. To možda ovi neradnici što žive od socijale, pa im zavrnuli malo slavine

Ne ostade niti jedna europska država koju nisi propao!
Све европске државе су у силазној путањи. Пада индустријска производња, демографска катастрофа, народ једе смеће од хране пуно хемикалија, вода и ваздух су све затрованији. ТВ и интернет залуђују народ глупостима, народ се дрогира антидепресивима. А тек права наркоманија. То је Европа. Цео континент.

Све европске државе су у силазној путањи. Пада индустријска производња, демографска катастрофа, народ једе смеће од хране пуно хемикалија, вода и ваздух су све затрованији. ТВ и интернет залуђују народ глупостима, народ се дрогира антидепресивима. А тек права наркоманија. То је Европа. Цео континент.

Da tako je

Sve zapadne države skoro propadaju

U BRIKS državama se živi sve bolje, u zapadnim sve gore...

Da tako je

Sve zapadne države skoro propadaju

U BRIKS državama se živi sve bolje, u zapadnim sve gore...

Да, Канада је катастрофа од државе. У Канади оно њихово смеће од кућа има астрономске цене. Аустралија је такође у економском паду. Капитализам је превазиђен. Време је за нови економски систем који ће водити више рачуна о људима и природи. Или следи пропаст за све. БРИКС не нуди алтернативу. Само прљаву индустријализицију. Постоје чисте технологије, али их "елите" (читај: идиоти) не дозвољавају.

Nigde trenutno nije sve super , ali nije bas da ljudi peru ves na ruke i tresu se od straha wta će da jedu sutra. Ni ovde, a kamoli u Austriji. To možda ovi neradnici što žive od socijale, pa im zavrnuli malo slavine
Nisu završili, ali jesu pooštriti kontrole. Znam neke naše koji su na socijali više od 20 godina, imaju stan od socijalnog koji u stvari izdaju, napravili kućetinu u Smederevu. Sad ih uhvatili i biće proterani. Suočiće se i sa tužbama. Jednostavno su rešili da uvedu red jer imaju dosta migranata.. koji bi da koriste zakonske rupe i ne rade. Ko je bio skoro u Beču zna o čemu pričam.

jel to sad počelo?

to ti je ceo svet, pochev od rusije, preko amerike do kine

Back