Отварач мозга...опет
Domaćin
- Poruka
- 4.624
Данас су сви лењи, не само родитељи, стичем утисак.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazdušna puška je nešto drugo.jbt i ja sam u osnovnoj skoli pucao iz vazdusne puske..
isao sam u streljanu, bio sam i clan kluba...
pa opet nisam psiho i pobio druge..
znas kako kazu..ne ubija oruzje nego ruka koja ga drzi.
Deca su bica sa nezavinim centralnim nervnim sistemom od roditelja.Nije to samo vaspitanje, kao neka dresura, već i lični primer i ljubav i pažnja.
Ne možeš da ne znaš na šta je tvoje dete spremno, osim ako si potpuno
nezainteresovan za njega.
Sad se svi frljaju sa tom psihopatijom, kao da sve o tome znaju. Izgovor za
nemar.
Cak i da mozes da provalis psihopatu, nije nikakvo krivicno delo biti psihopata.uopste se ne radi o izgovorima..ne mozes da provalis pshopatu koji je inteligentan.
Није интелигентан неко ко ћути.uopste se ne radi o izgovorima..ne mozes da provalis pshopatu koji je inteligentan.
Не капираш,Cak i da mozes da provalis psihopatu, nije nikakvo krivicno delo biti psihopata.
Vecina psihopata zive sasvim normalno i ne cine krivicna dela.
Ovi sto biraju da rade neke bolestije treba kaznjavati zestoko.
Isto tako, svakom gradjaninu treba dati sto vecu mogucnost da se zastiti od psihopata, a ne da lupaju kako ce Drzava i policija da te stite, sto su SF prie za malu decu.
U Americi urlaju i jos gore po 2nd Amandmanu, svaki put kada se nesto desi.Eh, gde je amerima Đilas, pa da njihova oporba organizuje prosvjede i traži
ostavku Bajdena i kompletne vlade.
Nego glupi ameri, šta oni znaju kako se to radi u demokratiji...
Psihopata sve racionalno bira.Не капираш,
психопата не бира.
Или је агресиван или није.
То процењује психолог или психијатар.
Родитељ је тај који такво дете,треба,мора,жели(из најбоље намере), да одведе стручњаку.
А агресивци свакако,не могу ићи у нормалну школу са другачијом децом.
Дакле, систем постоји.
Проблем су родитељи који су заузети или пак не желе да "жигошу" своје дете које је "мало другачије, због година".
Da je tako, svi bi smo bili potencijalne psihopate, a nismo.Psihopata sve racionalno bira.
Ne bira da li je psihopata, naravno, ali sve zivotne izbore racionalno bira, pa bira i to da li ce da napravi neko sranje.
Psiholog i psihijatar, u vecini slucajeva, ne mogu da provale i da li je Zika alkoholicar, oni ce da provaljuju nekog inteligentnog psihopatu, nema od toga nista.
Inteligentniji psiholog može itekako da provali inteligentnog psihopatu, ali ga niko ne pita za mišljenje. A posebna priče je što psihopate i nisu toliko inteligentni (inteligentni su kao i svi, to je samo fama) samo nemaju savest i kočnice, beskrupulozni su pa se to pogrešno tumači kao inteligencija. Ali i to je dovoljno da budu u prednosti.Psihopata sve racionalno bira.
Ne bira da li je psihopata, naravno, ali sve zivotne izbore racionalno bira, pa bira i to da li ce da napravi neko sranje.
Psiholog i psihijatar, u vecini slucajeva, ne mogu da provale i da li je Zika alkoholicar, oni ce da provaljuju nekog inteligentnog psihopatu, nema od toga nista.
Ne smem vise nista da kazem o psiholozima, jer ovde na forumu napadaju u coporima.Inteligentniji psiholog može itekako da provali inteligentnog psihopatu, ali ga niko ne pita za mišljenje. A posebna priče je što psihopate i nisu toliko inteligentni (inteligentni su kao i svi, to je samo fama) samo nemaju savest i kočnice, beskrupulozni su pa se to pogrešno tumači kao inteligencija. Ali i to je dovoljno da budu u prednosti.
Ja ne verujem u odgovornost roditelja, oni tu ništa ne mogu, psihopatija se ne tretira dobrim vaspitanjem, ličnim primerom, osećajnošću i sl. Oni svoje roditelje smatraju budalama, samo im to ne kažu.
Najbolje što mogu da urade jeste da ih obuče da je njima korisnije da ne čine krivina dela i to je to.
u Americi oružje možeš da dobiješ sa 16, vozačku sa 18 a da konzumiraš alkohol tek sa 21kakvi roditelji
ovakve stvari nemaju veze sa vaspitanjem nego je u pitanju psihopata... nikakvo kucno vaspitanje ovo ne moze da spreci.
zato treba kao u usa..ako pocinis prekrsaj kao odrasla osoba i sudi ti se kao odrasloj osobi.
Da. Ali koliko tu društvo može da pomogne, mislim da najbolju ulogu mogu da odigraju roditelji. Ako su pametni da ga prepoznaju i postave se kako treba. I imaju sreće. Imamo slučaj Brejvika, odnosno problem kad psihopata ima neka jaka lična uverenja, predrasude...Brejvik je racionalno išao s tim da će mu u zatvoru biti kul i proračunao da mu se "isplati" da pobije onolike ljude. Kao i ovaj zlotvor.Ne smem vise nista da kazem o psiholozima, jer ovde na forumu napadaju u coporima.
Tacno je da psihopate ne mora da budu inteligentni, kao sto je tacno da svi njihovi izbori samo od njih zavise.
Ono sto je potrebno je drustvo gde se psihopati ne isplati da se ponasa tako bolesnicki, da on racionalno izvaga da mu se vise isplati da se ponasa normalno.
Oružje pomaže ako ti ulete glupi pljačkaši, ili te neko proganja, preti, ali ne vredi kad se neko reši na ovakve zločine. Ne možeš stalno da nosiš sa sobom repetiran pištolj. Mislim na ovakva neočekivna, ničim izazvana random ubistva.Znaci, ova organizacija skola, koja trigeruje psihopate i najvise, da se odmah brise. Ali to je naravno SF.
Ali isto tako je potreban i 2nd Amandman, da ja mogu sam sebe da zastitim od psihopate, jer to sigurno nece da urade policija, drzavni psiholog, psihijatar, socijalni radnik, ili ovaj iz levicarske srednje klase intelektualaca svojim biserima i provalama.
A?samo zbog medijske buke inace ljudi nisu nista krivi..oni su u ovom slucaju zrtve medijske kampanje.
ne moze niko da odgovara sto mu je dete psihopata... sigurno ga nisu vaspitali da ide i ubija.
Verovatno bez i najslabijeg osnova.Samo da se zadovolji javnost.Sudi se i roditeljima. Kostini otac i majka su u zatvoru.
Znači da prevedemo na naš jezik ovi iz Ribnikara su 13 godina bili malomarni i hebalo im se za dete?Kad si sa nekim blizak, čak i da ti nije dete, u pogledu mu vidiš sve.
Ako roditelj nije izgradio bliskost sa svojim detetom, sam je za to
kriv. Šta mu je bilo preče?
Psihopatija nije dijagnoza tojeste nije bolest.Taj pojam nema neko precizno određenje ali u svakom slučaju reč je o socijalnoj neprilagođenosti a ne o zdravstvenom poremećaju.Da je tako, svi bi smo bili potencijalne psihopate, a nismo.
Drzavni psihijatar bi kod svakoga pronasao dijagnozu, to stoji.
Ali dete, svako za koje roditelj primeti nekakvo neslaganje, zahteva ozbiljan rad, posvecenost,individualni rad, barem dok se ne ustanovi dijagnoza.
Teško dokazati da su bili malomarni do njega.U njegovom mozgu se desio poremećaj.Da li izazvan lošim odgojom ili jednostavno puknuće mozga ko zna čim izazvano veliko je pitanje.Sudi se i roditeljima. Kostini otac i majka su u zatvoru.
Dosta psihopata šeta ulicama i nisu po bolnicama.Potencijalnih ubica koliko hoćeš.Ali što ti reče drug mirni su.Cak i da mozes da provalis psihopatu, nije nikakvo krivicno delo biti psihopata.
Vecina psihopata zive sasvim normalno i ne cine krivicna dela.
Ovi sto biraju da rade neke bolestije treba kaznjavati zestoko.
Isto tako, svakom gradjaninu treba dati sto vecu mogucnost da se zastiti od psihopata, a ne da lupaju kako ce Drzava i policija da te stite, sto su SF price za malu decu.
To opet treba da potvrdi strucnjak.Psihopatija nije dijagnoza tojeste nije bolest.Taj pojam nema neko precizno određenje ali u svakom slučaju reč je o socijalnoj neprilagođenosti a ne o zdravstvenom poremećaju.
Psihopate prolaze sve vrste tih testova bez problema jer nemaju nikakve intelektualne smetnje.Psihopata ne prihvata društvene norme kao što su ne ubij,ne siluj,ne otimaj... a kako izgleda većina nema nikakav problem sa svojom savešću posle izvršenih zlodela u smislu nepostajnja kajanja.Bezdušnost je veruje se njihova osobina.To opet treba da potvrdi strucnjak.
Svaka socijalna neprilagodjenost jeste neka vrsta light dijagnoze u pocetnom stadijumu.
Onaj mali Kosta,o njemu pricam.
On nije prosao pored kancelarije psihologa.
Osim kada je polazio u skolu, gde se utvrdjivalo njegovo mentalno stanje.
Tipa,poredjaj ovih sedam slova u smisljenu rec.
I to je to.
Provukao se ispod radara.
Posto mi radar ni nemamo.