U ''A'' reprezentaciji ''slučaj Jović'', da li sada imamo i ''slučaj Vlahović'' u mladoj?

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.229
Neki problem postoji, šta je danas na tu temu rekao Ilija Stolica?

Iako je od početka tekućih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo bio u sastavu naše U21 reprezentacije, Dušan Vlahović nije pozvan za predstojeće mečeve sa Estonijom i Rusijom.

Mnogi su bili iznenađeni zbog takve odluke selektora Ilije Stolice, a iznenađenje je još veće posle dva gola koja je Vlahović postigao za vikend u Seriji A, u duelu Kaljarija i Fiorentine (5:2).

Naravno, selektor naših ''Orlića'' Ilija Stolica danas se suočio i sa pitanjem novinara na ovu temu, a iz njegovog odgovora deluje da je u pitanju neka pedagoška mera, kako bi Vlahović na vreme shvatio određena pravila ponašanja u nacionalnom timu.

''Mlada reprezentacija mora da bude filter za A tim, filter u svakom smislu, naravno u igračkom smislu, ali i na model ponašanja svakog reprezentativca.

Konkretno, pitali ste me za Duću Vlahovića, razgovarali smo, on jasno zna šta treba da uradi i na koje stvari da utiče, jer njegov fudbalski kvalitet je neosporan, oduševio sam se sa dva njegova gola, čestitao mu…

Druge stvari će sigurno promeniti, upravo zbog toga da sutra u A selekciji ne bi imali situaciju koja je morala ranije da se rešava'',
istakao je Stolica, a prenosi sajt FSS.

https://www.sportske.net/vest/domac...-imamo-i-slucaj-vlahovic-u-mladoj-392507.html
 

Back
Top