Tzv "srpski" mediji....

Poruka
22.864
...

Jedna autorska o tzv "srpskim medijima", a ustvari najobicnijim ispostavama stranih agentura... i stranih tj zapadnih sluzbi i medija

Evo o cemu jutro posle ubistva 3-4 Srba na Kosovu i hapsenja xy, pišu tzv "srpski mediji":

1)
TELEGRAF
(Vaznija im smrt kuma Sicilijanske mafije i nekakav random Kinez...)

20230925-074335.jpg


2)
Satanisticki Elitni pro-Hilovski Pink:
20230925-075016.jpg
....
 

1695626763834.png


ZAMJENA TEZA: POGLEDAJTE NASLOVNICE REŽIMSKIH MEDIJA U SRBIJI NAKON HAOSA NA KOSOVU


Kosovska policija uspjela se sinoć nakon višesatne borbe savladati napadače koji su oklopnim vozilima upali u manastir i uspostaviti kontrolu na području sela Banjska.25/09/2023 07:53

U sukobima policije i najmanje 30 – kako ih je nazvao kosovski premijer Albin Kurti – naoružanih terorista, jedan je kosovski policajac ubijen, a jedan ranjen.

U operaciji kosovskih policajaca ubijena su trojica napadača, šestorica su uhapšena – dvojica ranjenih napadača u uniformi te četvorica pomagača koji su pružali podršku operaciji putem radioveze.

Dio uhapšenih, tvrdi kosovska policija, pripada terorističkoj organizaciji “Civilna zaštita”. Kod napadača je pronađena veća količina municije, eksploziva, uniformi te logističke opreme.
Kosovska vlada objavila je fotografije koje prikazuju dobro naoružane ljude odjevene u maskirne vojne uniforme bez uočljivih oznaka pripadnosti.

Specijalno tužilaštvo Kosova saopćilo je da je zbog napada na policiju u Banjskoj privedeno šest osoba, osumnjičeni su za više krivičnih djela, od kojih jedno za terorizam.

Kosovski premijer Albin Kurti zasjedu je prozvao činom terorizma i optužio vladu u Srbiji za “političku, financijsku i logističku podršku organiziranom kriminalu i napad na našu zemlju”.
S druge strane, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je kazao kako su se “Srbi pobunili jer ne žele da trpe Kurtijev teror” i da je “ubistvo kosovskog policajca za svaku osudu”.

I dok zvanični Beograd ovaj teroristički čin pokušava relativizirati u zamjenu teza uključili su se i režimski mediji u Srbiji skandaloznim i lažnim tvrdnjama. Pogledajte naslovnice.
naslovnica-informer-780x1024.jpg
novosti-naslovnica-791x1024.jpg 

Back
Top