Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja sam mnogo voleo da igram dvojku na Soniju jedan... Nažalost, najverovatnije neću moći da isprobam taj novi deo koji se sprema jer nemam PS3, a sumnjam da će izaći za PC...
Ja sam mnogo voleo da igram dvojku na Soniju jedan... Nažalost, najverovatnije neću moći da isprobam taj novi deo koji se sprema jer nemam PS3, a sumnjam da će izaći za PC...
Ovo je jedna od najboljih igara koje su izasle za soni 1. Zaista izvanredno. Secam se kako sam obozavao da igram ovo sa burazerom.
Steta sto je ekskluziva.
Secam se dela u kojem ima vatrogasni kamion , uvek sam ga uzimao , izdvojim se iz mase odem na neko uzvisenje i ispalim specijal .....a ono atomska bomba
svi mrtvi
TM2 i jeste bio najbolji. 3 i 4 su bili posebna priča i bolje bi bilo da se nisu ni pojavili, Black je isto bio bezze. Novi nastavak bi mogao biti dobra igra, moraju vratiti serijal među najbolje. Ionako nema nekih sličnih igara u zadnje vrijeme (10 godina).