tvrdoglavost....

Da li sam tvrdoglav ili ne... neznam... nit cu da razmisljam o tome...
Stojim iza svojih stavova... za koje verujem da su 99% ispravni... Ali ako mi neko ukaze da nisu... i ima argumente za to onda cu to i prihvatiti...

Daklem nisam ni tvrdoglav ni ne tvrdoglav... samo realan... Bas uvek stojati iza svojih stavova je tvrdoglavost... nerealnost...

d1:
kako nekoga naterati da shvati neke stvari....

.... moj odgovor je zid....

pa kad taj neko lupi i padne na dupe a misao po inerciji ostane na nivou dupeta ali sada u glavi onda kaze eureka...

ne volim tvrdoglave ljude.... vi?
vasa iskustva?

dugo sam bila bas takva "tvdoglava" ali promenila sam se i sad se mnogo vise volim

Ne nevolim tvdoglave ljude , s'njima nema price, kad donesu neki zaljucak nema sanse da im se to objasni da nije tako

anakin:
pokusala sam da ti kazem je insistiranje na svom misljenju takodje tvrdoglavo....ti smatras da je vredno raspraviti a druga strana mozda ne...i ko je onda tu tvrdoglav?

i ne smatram to negativnom osobinom...naravno da ces insistirati na svom misljenju, neces valjda na tudjem :) ali onda shvati da si i ti mozda to za sta smatras da su drugi...
well.... zakljucujem.... tanka je granica :)

Vragolasta Amfibija:
o boze....da..da...svi ste tvrdoglavi...

e ja nisam....prihvatam sugestije,popustam,izvinjavam se....kad to naucite znacete da ste otisli jedan korak dalje.

Нико не каже да је твдоглавост добра особина, као што ни попуштање није увек добра особина!

otprilike se slazem sa Hellen, treba biti umjeren u svemu, ja u principu, posto sam bik u horoskopu-mada i ne mora da znaci, sam prilicno tvrdoglava ali iskljucivo kad znam da je ono od cega ne odustajem istinito i pravedno, tako da u tom slucaju se moze reci da i nije lose, ali nekima je jednostavno tesko popustiti i priznati gresku, otpor...
pozdrav svima

Back