gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Ma mi kad zarogimo
Pa ne znam,ne popustamo,vec nekako nadjemo kompromis
I tako to![]()
Nothing better than that.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mi kad zarogimo
Pa ne znam,ne popustamo,vec nekako nadjemo kompromis
I tako to![]()
ponasam? ....hmudaja nije zatvor al' ti se ponašaš kao da jeste
ponasam? ....hm
Interesuje me jedna stvar,elem posto je doslo odavno do izjednacenja medju polovima,i kod nas je ta pojava krenula da uzima maha,recite mi kada ste u vezi sa partnerom da li si ste vi taj koji vise popusta,ili ste pak tvrdoglavija-nepopustljivija polovina?![]()
a lijepo ti rekoh da ne drzis bocu rakije pored boce vode u frizideru![]()
i naravno šta sledi : tvoje agresivne reakcije, ispuštanje otrovnih bodlji, glumeći nedodirljivu čistoću nevinosti...za Boga miloga, ti si devojka, mlada, lepa i pametna....živi život, nemoj da ga kritikuješ
Interesuje me jedna stvar,elem posto je doslo odavno do izjednacenja medju polovima,i kod nas je ta pojava krenula da uzima maha,recite mi kada ste u vezi sa partnerom da li si ste vi taj koji vise popusta,ili ste pak tvrdoglavija-nepopustljivija polovina?![]()
sigh...i naravno šta sledi : tvoje agresivne reakcije, ispuštanje otrovnih bodlji, glumeći nedodirljivu čistoću nevinosti...za Boga miloga, ti si devojka, mlada, lepa i pametna....živi život, nemoj da ga kritikuješ
a lijepo ti rekoh da ne drzis bocu rakije pored boce vode u frizideru![]()
i naravno šta sledi : tvoje agresivne reakcije, ispuštanje otrovnih bodlji, glumeći nedodirljivu čistoću nevinosti...za Boga miloga, ti si devojka, mlada, lepa i pametna....živi život, nemoj da ga kritikuješ
...starh od zivota ume da sabotira participaciju u istom...svi to osecamo, ko vise ko manje...obicno su to faze koje prolaze same od sebe...
Aaaznaci emotivni su pozitivni ako su tvrdoglavi..normalno da je bitno ko je u pravu nemam sta pricati s praznom glavom koja tera po svom
strasno, mora da se to priblizava sudnji danInteresuje me jedna stvar,elem posto je doslo odavno do izjednacenja medju polovima,i kod nas je ta pojava krenula da uzima maha,recite mi kada ste u vezi sa partnerom da li si ste vi taj koji vise popusta,ili ste pak tvrdoglavija-nepopustljivija polovina?![]()
mislim da nisam tvrdoglava. mada znam da se ukopam u svoju poziciju i da me ne mrdne i buldozer.
a to kad se ukopam tako to je obicno kada je presao sve moje granice fleksibilnosti i zelje za dogovorom. tada sam uzasna.
ali smatram sebe netvrdoglavom i ne volim tvrdoglave ljude.