S
sm
Gost
sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blondi:a ko ti je reko BADBOY da analni sex boli?????????????????????????????????????????
blondi:mora biti jako opuštena i navlažena, može joj biti malo neugodno u po?etku... a i treba vremena da se to razradi, ako ho?eš brzinski onda nema šanse, tako da jednostavno nije za svaki dan i nije za svakoga... bolno jeste sve dok se ne opusti... a to ne može sa svakim i ne može ako je ideja ne privla?i...
zna?i cura kao prvo mora to ŽELETI onda se samo mora POTPUNO OPUSTITI i bolovi nestaju a ona po?inje da uživa - a ti take your time ne žuri - i isprobajte iz više položaja ne boli u svima isto .... eksperimentišite, otkrivajte jedno drugoga, ufff pa nisi baš mali ,-) !!!
Kroz moje isustvo samo jedna devojka sa kojom sam bio nije volela "grublje".sm:sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
sm:sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
Upravo tako. Mada dosta zavisi od toga medju kakvim devojkama se kreces i kakve nalazis. Sve zavisi od strogosti njihovog vaspitanja. Ako su sputane - nece voleti grublje. Svakom ponekad dodje zelja za malo grubljim stvarima.worm:Kroz moje isustvo samo jedna devojka sa kojom sam bio nije volela "grublje".sm:sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
Samo pazi... grublje ne znači iživljavanje!
LOVAC NA SRCA:Upravo tako. Mada dosta zavisi od toga medju kakvim devojkama se kreces i kakve nalazis. Sve zavisi od strogosti njihovog vaspitanja. Ako su sputane - nece voleti grublje. Svakom ponekad dodje zelja za malo grubljim stvarima.worm:Kroz moje isustvo samo jedna devojka sa kojom sam bio nije volela "grublje".sm:sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
u "tvrdjem" uživa svaka, garantovano! 8)sm:sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
apotekarkin_ljubavnik:u "tvrdjem" uživa svaka, garantovano! 8)sm:sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
Ne bih se, baš, složila. Okruženje ume sve da nas ubije u pojam. Nekad je tako i bolje. Sve u svemu, slažem se sa Lovcem.BodoniuS:LOVAC NA SRCA:Upravo tako. Mada dosta zavisi od toga medju kakvim devojkama se kreces i kakve nalazis. Sve zavisi od strogosti njihovog vaspitanja. Ako su sputane - nece voleti grublje. Svakom ponekad dodje zelja za malo grubljim stvarima.worm:Kroz moje isustvo samo jedna devojka sa kojom sam bio nije volela "grublje".sm:sta mislite o tome koliki br zena uziva u "tvrdjem" sexu, sexu u kojem zena dozivljava i izvesnu kolicinu bola?
Није тачно, јер ма колико да је њено окружење назадно, ако ти умеш да је опустиш, та, некад затворена особа има да се трансформише у никад бољу 'ебачицу. Све је на мушкарцу...
Čestitam, upravo ste podigli temu iz 2004.
Imate nešto da nam kažete?
Imate nešto da nam kažete?