gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Pricas price. Sto sve zene onda trce za lovarnim tipovima... Zbog tajvih sam i ja postao muska spoNzorusa... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja radim ono sto rade zene, samo obrnuto. Ja sam sa devojkama koje imaju kesha! 8)
Ma mozes ti da pricas price, ali pogledaj oko sebe. To ti mozes da prodas nekome ko je racimo sa Marsaali ko i malo vidi svet oko sebe jasno mu je da je najvecem delu devojaka u glavi najvise kesh! Ne samo kesh u smislu para, nego uopste materijalno. Svakog tipa gleda koliko ima, sta vozi, koliko skupo se oblaci... Samo vas je sve sramota da to napisete. A dobrim delom i same sebe lazete, i zavaravate.
Tacnije svoje svemire.....![]()
Da li si nekad videla u dobrim kolima da se vozi neka losa riba?
Vozio si losu ribu u dobrim kolima?![]()
Sta sam ja vozio, to ti ''vidi''......ne zalim se......meni je fine, and I'm find myself becouse ***************
I'm cook fine.........
p.s. losa je becouse nije nevina...po tvome
Dok se nisam razvela, moje je mjesto bilo u kuhinji i uz perilicu.
prestacu.DObro ,de prestanucu, ali ako me @Taisa ne bude vise provocirala...![]()
Tvoje mesto niko nikada neće i ne može zauzeti, moj voljeni S.
prestacu.
ti si neizmerno dosadan lik... ne mogu da zamislim da ti neko plati za drustvo, a jos manje mogu da zamislim da bi neka zena - ma za koje pare - pristala da te slusa duze od 2 sata...![]()
Tvoje mesto niko nikada neće i ne može zauzeti, moj voljeni $.
O kako bi se čak i ti stideo da znaš,..... :-|
O kako bi se čak i ti stideo da znaš,..... :-|