Tvoja devojka u toplesu

da li bi 'dozvolili' devojchici da se suncha i sheta u toplesu na plazi, dok drugi komentarishu i balave?

devojqe, da li bi ''dozvolile'' da vash mushkarac skine kupace gace pored vas, s obzirom da su vashe sise gole?

Ne bih se suncala obnazenih sisica......nije mi privlacno........i druge zene volim vidjeti u kupacem..........volim muskarce, ali mi dobre, prikrivene, grudi bude mastu...........

Njemu ne bih branila da se skine, nemam ja sta tu da branim, njegovo tijelo, on njim gospodari...............a imao bi sta i da pokaze, najljepsi go muskarac koga sam ja vidjela, lijepili bi se pogledi za njega, narocito grudi i medjunozje...........ljubim ga onako zgodnog, ufffffffffff:P

Volim da gledam tudje devojke bez toplesa na plazi. :) Samo sto se bas na plazama.. tj na bazenu i na Strandu nijedna ziva ne skida. :) Nemam pojma zasto je to tako ako toliko njih hoce da bude bez gornjeg dela i ako toliko niko nema nista protiv. :)
Sto se mene tice tudje devojke mogu i bez gaca da se setaju ako hoce.. ma mogu i da... :lol:

Немам ја њој шта да дозвољавам или не.
Она одучује о томе.
Ја могу само да је охрабрим ако се двоуми...
svaka chast:D
samo ako ima dobre sise
ne rise :confused:
Jes vala glupa:mrgreen:
Nema šta tu da se dozvoljava...:dontunderstand:
Mož se sunča gola ako hoće....
majke ti :confused::rumenko:
...немам ништа против, моја се сунчала...
i? :mrgreen:
ladno....i tucamo se na plazi dok babi pored nas curi sladoled niz mlohavu siku :D
:(
e vala samo zbog ove teme ovo leto ima da se seckam po plazi do mile volje bez gornjeg dela.....
drzim ti fige :mrgreen:
:mrgreen:

Back