Pazi, ako Đitler prdne, bićeš beskućnik.a ti se verovatno osećaš na parfem, posle uvlaćenja u bulju aleksandru vučiću...smešan si, čak i za žaljenje...
Pazi, ako Đitler prdne, bićeš beskućnik.a ti se verovatno osećaš na parfem, posle uvlaćenja u bulju aleksandru vučiću...smešan si, čak i za žaljenje...
ja sam privatnik...nikada ni jedan dinar nisam dobio od budžeta...Pazi, ako Đitler prdne, bićeš beskućnik.
Manji si od mene garantovano.ja sam privatnik...nikada ni jedan dinar nisam dobio od budžeta...
to je nebitno...Manji si od mene garantovano.
Nije nebitno. Ne možeš sebe smatrati nezavisnim, a ne znaš s kim govoriš. Kad isplatiš 19000 e mesečno neto ljudima, javi mi se. Kad isplatiš dobavljačima blizu 140 000 , javi se.to je nebitno...
ti si po ceo dan i noć na krstarici...kao supermenNije nebitno. Ne možeš sebe smatrati nezavisnim, a ne znaš s kim govoriš. Kad isplatiš 19000 e mesečno neto ljudima, javi mi se. Kad isplatiš dobavljačima blizu 140 000 , javi se.
Niko od ovih koji izlaze i ruše ne misle mi dobro. Tu štetu i ja ću platiti kao i moji zaposleni.
Proveri pa ćeš videti da to nije tačno.ti si po ceo dan i noć na krstarici...kao supermen
a radiš i nedeljomProveri pa ćeš videti da to nije tačno.
Moj radni dan je često 14-16 sati jer je firma takoreći u povoju. Tek dve i po godine radim u Srbiji i javim se u trenucima pauze koju svako mora da ima.
I nedeljom. Danas sam sam utovarimo hladnjaču koja ide van. Treba da krene za sat-dva.a radiš i nedeljom
pauze ti nešto dugo traju ili imaš česte pauzeI nedeljom. Danas sam sam utovarimo hladnjaču koja ide van. Treba da krene za sat-dva.
Kad hoćeš da budeš ironičan, pokušaj da budeš inteligentan.pauze ti nešto dugo traju ili imaš česte pauze
smešan si, pogledaj vremenske termine tvojih poruka...aman čoveče, tebi celog dana pauza...malo sam pogledao vreme tvojih porukaKad hoćeš da budeš ironičan, pokušaj da budeš inteligentan.
Pa CEO dan sam u firmi. To ne znači da šljakam ceo dan. Pogledaj malo bolje kad me nema. Tada se žestoko radilo.smešan si, pogledaj vremenske termine tvojih poruka...aman čoveče, tebi celog dana pauza...malo sam pogledao vreme tvojih poruka
Vučičeviću malinaru stari,ti li si?I nedeljom. Danas sam sam utovarimo hladnjaču koja ide van. Treba da krene za sat-dva.
Nisi ni blizu...Vučičeviću malinaru stari,ti li si?![]()