Tviter preveslao gazdu

Manga Hilux

Buduća legenda
Moderator
Poruka
44.839

Elon Musk u šali promijenio ime na Twitteru, sad ne može vratiti staro​


Elon Musk u šali promijenio ime na Twitteru, sad ne može vratiti staro


ČAK ni šef Twittera Elon Musk nije iznad pravila te društvene mreže.
U srijedu je Musk tweetao da je promijenio ime u Mr. Tweet, ali više nije mogao vratiti svoje pravo ime.

"Promijenio sam ime u Mr. Tweet, sada mi Twitter ne dopušta da ga vratim", napisao je Musk u objavi popraćenoj emotikonom koji se smije.

Nadimak dobio od odvjetnika​

Musk je slučajno dobio nadimak od odvjetnika dok je ovaj tjedan bio na sudu, a njegova objava dobila je više od pola milijuna lajkova, preko 40.000 retvitova i više od 40.000 komentara. Ironija da vlasnik i izvršni direktor Twittera nije mogao promijeniti vlastito ime nije promakla mnogim njegovim pratiteljima.

"Jesi li pokušao nazvati službu za pomoć?" odgovorio mu je jedan korisnik.
Muskovo novo ime na Twitteru ipak nije odabrano slučajno. Naime, 23. siječnja, mnogo prije nego što se Musk preimenovao, novinar iz Silicijske doline Teddy Schleifer objasnio je: "Odvjetnik koji unakrsno ispituje Elona Muska slučajno ga je nazvao 'gospodin Tweet' umjesto 'gospodin Musk'. Elon kaže da je 'gospodin Tweet' sasvim dobro ime."
Musk se pojavio na sudu tijekom suđenja dioničarima Tesle. Ulagači ga tuže, tvrdeći da je počinio prevaru s vrijednosnim papirima putem tweeta 2018. Izvršnom direktoru Twittera, koji je najavio da će se povući s te uloge nakon što pronađe odgovarajuću zamjenu, čini se da se ime dovoljno svidjelo da postane njegovo novo internetsko ime.
 

Top