TV VOJVODINA

ramonda

Početnik
Poruka
37
Molim one koji su 16. ili 17.jula pratili program na TV Vojvodini, jedan ili dva, i ako su gledali emisiju sa goscom koja je izgubila vid da mi daju vise informacija.
Nisam gledala a potreban mi je kontakt sa doktorkom zbog ostecenja vida.HVALA!

U utorak 29.novembra,rt vojvodine slavi rodjendan.Ovom prilkom i program ce biti drugaciji tokom celog dana pocev od jutarnjeg programa pa sve do kasnih vecernjih sati,uz specijalne emisije iz studija m radio novog sada.

Лепо је кад мењају знак, а не као бледуњави РТС. РТВ изгледа млађе и визуелно и лепо је за очи.

Pa sta hocete,bar se trude i unose neke novine u program,sta treba da vrte "Porodicno blago"-"Srecn ljudi!-"Bolji zivot"-"Porodicno blago"-"Srecni ljudi"-"Bolji zivot"....................................mogao bi rts da se malo ugleda na pokrainski javni servis.

tv vojvodina od 9.01.krece sa novom programskom semom u kojoj ce vise prostora dati stranim dokumentarnim serijama(bbc produkcija) i igranom programu sa izuzetno dobrim filmovima i serijama.

Od 09.01.nove serije na rtv
radnim danima u 16.00."Miljenica"-brazilska telenovela-repriza u 10.10.
19.00"Komsije"-slovacka humuristicka serija-repriza u 11.00
20.10."Rim"-mini serija od 6.epizoda u produkciji HBO
emitovace se od ponedeljka do subote.repriza i 23.00.
nedeljom od 20.10.emitovace se dokumentarni serijal"Život" u produkcij BBC
21.00."Lovac"-kriminalisticka serija.

Poslednja izmena:
„Миљеница“ је сад „Мезимица“. Ловац је одлична француска серија. А „Комшилук“ је екстра. Таман мало да одморимо уши од турског.

Ja sam se odusevio koliko je "komsiluk"dobra serija.Kada sam cuo da je u pitanju slovacka serija bio sam malo skeptican,a sada je gledam redovno!Posebno pozdravljam to sto su se u rtv odlucili za slovacku seriju imajuci u vidu sigurno i to da se slovacki jedan od sluzbenih jezika u vojvodini.
"komsije" od 19.00. PREPORUČUJEM!
RTVsve bolji!

Pa jel to u redu? Ako mi dajemo prognozu za njih, zasto i oni ne uzvrate?! Jel Vojvodina u Srbiji?! Sramota!

Koji to "mi"?TV Vojvodina ništa ne radi pogrešno i to što prikazuje oko prognoze je ok.
A RTS-u je teško kada prikazuje vremensku prognozu ide lepo slikom po celoj Srbiji a ne da prekine i ljudi ne vide koja će biti temperatura u Negotinu,pa čak neki put i u Nišu !
Pa se za takve stvari niko iz tih krajeva ne buni a trebali bi.Za B92 tek da ne pričam i njihovo prikazivanje gradova i regiona.

Back