vericica
Zainteresovan član
- Poruka
- 145
Da li se zalazete za ideju da TV-u nije mesto u spavacoj sobi ili ne mozete da zaspite bez TV-a?Razlozi za i protiv

Hahaha kakva dobra konstatacija.Bas sam u fazi opremanja stana pa mi se svakojake ideje motaju po glavi.Ja se dvoumim pa rekoh da vidim sta kazu moji dragi forumasispavaca soba bez tv ko zena bez brkova![]()
..mislim da su ovde u pitanju dva choveka, razlichitog pola,Je li, kakva je ovo terminologija "zalažem se za ideju da TV-u nije mesto...."?Kakvo zalaganje, kakva ideja, čovek valjda bira nameštaj kako voli. Moja spavaća - moja stvar, mogu i kadu da uglavim ako 'oću
![]()
Tako je medjedu. Slazem se sa tobom po ovom pitanjuNavikla sam se da gledam TV pre nego što zaspim, oduvek ga imam u spavaćoj. Doduše, ne volim kad je TV dominantan komad nameštaja, pa sam za spavaću uvek birala one malce.
Je li, kakva je ovo terminologija "zalažem se za ideju da TV-u nije mesto...."?Kakvo zalaganje, kakva ideja, čovek valjda bira nameštaj kako voli. Moja spavaća - moja stvar, mogu i kadu da uglavim ako 'oću
![]()
E isto tako i ja...samo ja stavim uvek na 30 pa posle produzim za jos 30nema sanse da bih ja zaspala..a da televizor nije bio upaljen..
i tajming podesen..na 60 min..
Da neces brkove da pustisHahaha kakva dobra konstatacija.Bas sam u fazi opremanja stana pa mi se svakojake ideje motaju po glavi.Ja se dvoumim pa rekoh da vidim sta kazu moji dragi forumasi![]()
Uuuuu, al' će tek da se isvađaju kad ovo budu čitali!..mislim da su ovde u pitanju dva choveka, razlichitog pola,
sa zajednichkom spavacom sobom i razlikama u pogledu ideje da li je TV-u mesto u istoj..![]()
Eh, prase, ti i ja se ne slažemo samo na Politici, mada ni to nije praviloTako je medjedu. Slazem se sa tobom po ovom pitanju![]()
Da neces brkove da pustis
Kakva ti je situacija u gostinjskoj sobi??? Da znam kad dodjem cemu da se nadam...ubaci bar tu neki TV....gde ce ti dusa....apsolutno ne. tv nikad nije bio u spavacoj sobi, niti ce.
ja moram da spavam u tisini, svaki zvuk mi smeta. generalno, ideja o tv-u u spavacoj mi je tootalno neprvilacna. mm se ne buni, ali najvise voli kad odemo negde na odmor, onda smao krevet i daljinski![]()
il paradajz bez sospavaca soba bez tv ko zena bez brkova![]()