vericica
Zainteresovan član
- Poruka
- 145
Da li se zalazete za ideju da TV-u nije mesto u spavacoj sobi ili ne mozete da zaspite bez TV-a?Razlozi za i protiv
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha kakva dobra konstatacija.Bas sam u fazi opremanja stana pa mi se svakojake ideje motaju po glavi.Ja se dvoumim pa rekoh da vidim sta kazu moji dragi forumasispavaca soba bez tv ko zena bez brkova
Je li, kakva je ovo terminologija "zalažem se za ideju da TV-u nije mesto...."? Kakvo zalaganje, kakva ideja, čovek valjda bira nameštaj kako voli. Moja spavaća - moja stvar, mogu i kadu da uglavim ako 'oću
Navikla sam se da gledam TV pre nego što zaspim, oduvek ga imam u spavaćoj. Doduše, ne volim kad je TV dominantan komad nameštaja, pa sam za spavaću uvek birala one malce.
Je li, kakva je ovo terminologija "zalažem se za ideju da TV-u nije mesto...."? Kakvo zalaganje, kakva ideja, čovek valjda bira nameštaj kako voli. Moja spavaća - moja stvar, mogu i kadu da uglavim ako 'oću
nema sanse da bih ja zaspala..a da televizor nije bio upaljen..
i tajming podesen..na 60 min..
Hahaha kakva dobra konstatacija.Bas sam u fazi opremanja stana pa mi se svakojake ideje motaju po glavi.Ja se dvoumim pa rekoh da vidim sta kazu moji dragi forumasi
..mislim da su ovde u pitanju dva choveka, razlichitog pola,
sa zajednichkom spavacom sobom i razlikama u pogledu ideje da li je TV-u mesto u istoj..
Tako je medjedu. Slazem se sa tobom po ovom pitanju
Da neces brkove da pustis
apsolutno ne. tv nikad nije bio u spavacoj sobi, niti ce.
ja moram da spavam u tisini, svaki zvuk mi smeta. generalno, ideja o tv-u u spavacoj mi je tootalno neprvilacna. mm se ne buni, ali najvise voli kad odemo negde na odmor, onda smao krevet i daljinski
spavaca soba bez tv ko zena bez brkova