TV serija Pet

Poruka
21.521
Krimi serija "Pet" počinje na RTS-u 9. marta, evo ko su junakinje ove priče!

Ovu žensku "bandu" brižnih majki i sestara, odanih ćerki i supruga čine Jelena Đokić (Nina), Hristina Popović (Tili), Marija Karan (Aleksandra), Gala Videnović (Katarina) i Milena Radulović (Sonja).

Podršku glavnim junakinjama čine Jovan Lole Savić, Nebojša Dugalić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Žarko Laušević, Viktor Savić, Miodrag Dragičević, Nikola Kojo, Marko Gizdavić i Vuk Đukelić. Igraju još Svetozar Cvetković, Marko Nikolić, Radovan Vujović, Igor Benčina, Nebojša Glogovac, Gorica Popović, Cvijeta Mesić, Rada Đuričin, Ivana Popović, Nikola Ristanovski, Slavko Labović, Boris Pingović, Nebojša Kundačina, Dragana Varagić, Slobodan Ćustić, Maja Šuša, Nenad Stojmenović, Nina Janković ...

Serija ima 11 epizoda i prikazivaće se od 9. marta, svake subote, na prvom programu RTS-u od 20 časova, a biće dostupna i korisnicima Telekom Srbija putem MTS TV servisa koji će imati mogućnost da prate seriju na SuperStar TV kanalu nedeljom u 22 časa i sredom u 21 čas.

http://mondo.rs/a1170879/Zabava/TV/Pet-serija-RTS.html

Ostatak teksta i fotografije na linku.
 
Ја вала ништа не капирам. Христина у ауто-сервису а после са неидентификованим бизговом који се туче у некој припиздини.

Мара Каран која злоставља Стојменовића због старог дуга. Хаха.
 
Ја вала ништа не капирам. Христина у ауто-сервису а после са неидентификованим бизговом који се туче у некој припиздини.

Мара Каран која злоставља Стојменовића због старог дуга. Хаха.

Promakla mi je poenta. Zasto su te dve scene sa Hristinom u suprotnosti? Sta si ti ocekivala da celu epizodu ostane u auto-servisu? :lol:
 
Iskreno, prosla, a delimicno i pretprosla epizoda su me totalno razocarale. Autor se pogubio, hteo je mnogo, a na kraju u delo sproveo jako malo.... Dosta traljavo, nevesto, naivno, cak i zbunjujuce, ali ne ono pozitivno zbunjujuce nego vise kao krindz...

Hajde pogledacemo i poslednju epizodu, ali maks maksimuma je 6 od 10...... To je neki plafon, koliko kod mene najvise moze da izvuce ova serija.

Meni je Drzavni sluzbenik bolja serija, ali polako ima tu jos epizoda i Pet mi je bila bas dobra u jednom trenutku........

Od kada je pocela ova navala krimica na srpskoj televiziji u jesen 2016. sa Ubicama mog oca mogu da kazem da su Senke nad Balkanom za 2 klase iznad svih... I to mi cak serija nije nesto previse legla kad sam je gledao prvi put, da bi posle repriznog emitovanja za mene postala sjajna.

Dosta ocekujem od Grupe koja stize na jesen, a Besu nisam jos uvek pogledao, a mnogi kazu da je odlicna.
 
Besa i Uspjeh nisu lose , ali imaju veliku manu , sve su samo po jedna sezona i brzo se zaboravlja ... ***** ti to.

Naravno da su tu Ubice i Senke bolje zato sto imaju pricu i po 2 , 3 sezone ...
 

Back
Top