TV serija Koreni 2018

Imaš negde intervju sa scenaristom...na netu.. gde je objasnio da postoji čak više verzija Čosićevog romana.

U nekima se nigde ne pominju liberali, znači negde je taj deo priče u raznim verzijama.

Imaš na RTS Planeta dosad emitovane epizode, ako nisi pogledao.

Koja je bolja?
Da nije mozda selo gori ili mozda vojna akademija,greh njene majke....:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Uglavnom sve sto je snimljeno zadnjih 20 godina je jedno veliko sranje....

Pa evo na primer bolje su Moj rodjak sa sela, Montevideo i Vratice se rode. Njih nece nadmasiti to je sigurno a za sada su bolje i Cizmasi, Sva ta ravnica, Miris kise na Balkanu, itd.... Znaci eto to ti je vec 6 boljih serija od Korena a ti si rekao da nema nijedna :D

Pa evo na primer bolje su Moj rodjak sa sela, Montevideo i Vratice se rode. Njih nece nadmasiti to je sigurno a za sada su bolje i Cizmasi, Sva ta ravnica, Miris kise na Balkanu, itd.... Znaci eto to ti je vec 6 boljih serija od Korena a ti si rekao da nema nijedna :D

Od tih nabrojanih 90 % su krsevi,vratice se rode nisu lose,ostalo je sve krs sa ocajnom glumom,dijalozima,muzikom......

- - - - - - - - - -

Senke,Koreni su klasa za sebe,onda tek vratice se rode,pa jedno deset praznih mesta pa tek onda montevideo,cizmasi...

Obicno sranje za siroke narodne mase....

Selo gori je još gora...

Nemate vi pojma!

Satro urbani, gade se sela.... ne umete da prepoznate kvalitet......... nema tu ukus kakav ukus ili je remek delo ili nije, a Rodjak to jeste. verovatno posle Zaboravljenih najbolja serija ikada snimljena na ovim prostorima! A odma za njom Montevideo, Rode i Vruc vetar.

A Senke su mnogo htele i zapocele a malo uradile.. mnogo je tu propusta i falinki. Nego se raja nalozila na to urbano stilsko oponasanje americkih i bbc serija..... a o samoj vrednosti tog dela retko ko se kriticki osvrce. samo daj neka je snimljeno nesto tog tipa... eto to mi smeta. Druga sezona Ubica je po meni dosta bolja od Senki.

Sotire nemoj tako ... Ja npr više volim da pogledam Gore Dole nego Bolji život ...

Mnogi se ne e složiti samnom ali to nije bitno, ja gledam sta meni odgovara.
Nisam šatro urbanista i ne gadim se sela nego prostačke priče i zatupljivanja koje Selo Gori predstavlja :(
U tom rangu Moj rodjak je bolja serija od Selo gori ..

Sotire nemoj tako ... Ja npr više volim da pogledam Gore Dole nego Bolji život ...

Mnogi se ne e složiti samnom ali to nije bitno, ja gledam sta meni odgovara.
Nisam šatro urbanista i ne gadim se sela nego prostačke priče i zatupljivanja koje Selo Gori predstavlja :(
U tom rangu Moj rodjak je bolja serija od Selo gori ..

Selo gori jeste donekle priglupa i primitivna.. ok, ne kazem iskarikirali su selo i seljaka, ali opet s druge strane ako si pazljivo gledao ti u toj seriji imas afirmaciju porodice, oseca se ta neka zdrava srpska prica koja je itekako potrebna ovom narodu. A i veoma je edukativna i po pitanju tumora na dojci i za Milasinove bubrege i Radasin kad je pao s traktora znas kolko se to cesto desava seljacima...

Jel si gledao Zigosane malo pre? Po mom misljenju jedna od slabijih epizoda do sada, ali sudeci po najavi sledeca bi trebala biti vrh. Uh, ko ce docekati do cetvrtka.....

Back