Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.884
Treba dočekati nedelju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li pokačeno gde na netu?
Koliko odstupaju od književnog predloška?
Ozbiljno se nosim sa mišlju da pogledam.
Napokon jedna dobra serija na nasim programima...
Odlicna gluma,radnja,dijalozi,muzika...
Nije losa. Mozda je moglo i malo bolje, ali ok je.
Ubedljivo najbolja serija koja je snimljena kod nas zadnjih 20 godina....
Preterujes. Cak mislim da i ti sam ne mislis to zaista. Ima puno boljih. Tesko da je i u TOP 10 a kamoli da je najbolja...
Malo je odužio , baš sam nestrpljiv.Videcemo Bjeline Senke 2, najveci konkurent.
Videcemo Bjeline Senke 2, najveci konkurent.
Koja je bolja?
Da nije mozda selo gori ili mozda vojna akademija,greh njene majke....
- - - - - - - - - -
Uglavnom sve sto je snimljeno zadnjih 20 godina je jedno veliko sranje....
Pa evo na primer bolje su Moj rodjak sa sela, Montevideo i Vratice se rode. Njih nece nadmasiti to je sigurno a za sada su bolje i Cizmasi, Sva ta ravnica, Miris kise na Balkanu, itd.... Znaci eto to ti je vec 6 boljih serija od Korena a ti si rekao da nema nijedna
Od tih nabrojanih 90 % su krsevi,vratice se rode nisu lose,ostalo je sve krs sa ocajnom glumom,dijalozima,muzikom......
- - - - - - - - - -
Senke,Koreni su klasa za sebe,onda tek vratice se rode,pa jedno deset praznih mesta pa tek onda montevideo,cizmasi...
Ti ako ne vidis da jedan Rodjak sa sela za 2 klase sije i Korene i Senke onda definitivno imas problem.
Selo gori je još gora...Obicno sranje za siroke narodne mase....
Malo je odužio , baš sam nestrpljiv.
Koreni , Senke čista petica!
Obicno sranje za siroke narodne mase....
Selo gori je još gora...
Sotire nemoj tako ... Ja npr više volim da pogledam Gore Dole nego Bolji život ...
Mnogi se ne e složiti samnom ali to nije bitno, ja gledam sta meni odgovara.
Nisam šatro urbanista i ne gadim se sela nego prostačke priče i zatupljivanja koje Selo Gori predstavlja
U tom rangu Moj rodjak je bolja serija od Selo gori ..