TV pink

• Začetnik teme Začetnik teme juco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, ali treba revidirati programske sheme na svim televizijama i prilagoditi ih nekim ljudskim standardima kulture i pristojnosti, pa bi se tako i izvesni programi koji promovisu nasilje, prostakluk, vulgarnost, kitch i najgore djubre od jeftinih sapunskih opera uklonilo i odstranilo, bar iz udarnih termina kada su dostupni deci, mladima i ostalima koji imaju pametnija posla nego da provode ispred TVa izmedju, na primer, 2 i 6 ujutro! :D

Pa, mozda ne celu televiziju, ali Grand sou i one plasticne i gole pevaljke sigurno treba zabraniti jer vode zatupljivanju nacije, kao i juznoamericke sapunice, i nekim voditeljima treba zabraniti priblizavanje televiziji.

eh,da je pink usamljen slucaj!!!
malo skolovanog kadra po raznim televizijama i icama...
mozda bi bilo dobro pogledati kako to rade italijani?
isto kao grand.ali mi ne smeta jer je to u italiji :wink:

Да се ја питам ја бих избацио све серије што иду на тв пинк такође бих избацио гранд шоу јер нема ништа паметно да се види осим голотиња

Ma ni B92 nije bolji, obe stanice zaglupljuju siroke narodne mase, samo su drugacije 'upakovane'.

Ja poslednje 2 godine ni nemam tv, svoj sam ubacio kod cimerke u sobu i tamo ne zalazim... A ni ranije nisam gledao puno TV sem poneke serije i bas retko poneki film...

pa ko još gleda Pink TV???
ZNAM da se reklamiraju kao nakgledaniji,
ali ja ne poznajem nikoga
a verovatno ne umem da prepoznam ni kad vidim (gde da vidim)
ybg, kad ne piše u lk :D

mislim da pink vise niko normalan i ne gleda...od kako su ukinuli "the simpsons" ,filmove i jos neke druge serije koje su nesto vredele taj kanal vise i ne okrecem.a i kada predjem preko njega mogu da se vise dve stvari -ili grand sa svojim urlajucim golim pevacicama a i pevacima,ili latino-americke serije u kojima neko uvek lije suze...
nema razloga ukidati pink,sami su se upropastili svojim sund-programom :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back