TV Pančevo

Slazem se ja sa vama da je JADNA.....ali razumite da je Pancevu potrebna makar kao servis za : komunalna pitanja, kulturna (NE)desavanja, jednostavno sve vezano za neka lokalna desavanja (znam, znam, ovo mu bas dodje kao seljacka varijanta).
Ne znam sta se "kacim" sa vama kad ja ni ne gledam TVe........ustvari znam : proradi mi lokal patriotizam 8-) a tu sam bas "osetljiva" :roll:

Slazem se ja sa vama da je JADNA.....ali razumite da je Pancevu potrebna makar kao servis za : komunalna pitanja, kulturna (NE)desavanja, jednostavno sve vezano za neka lokalna desavanja (znam, znam, ovo mu bas dodje kao seljacka varijanta).
Ne znam sta se "kacim" sa vama kad ja ni ne gledam TVe........ustvari znam : proradi mi lokal patriotizam 8-) a tu sam bas "osetljiva" :roll:

Ne sekiraj se, i meni nesto proradi u stomaku kad se spomene TV Pancevo :lol:

Kad smo već kod TV Pančevo i njene "odlične" programske šeme koju uređuju,ne mogu a da se ne osvrnem i na meni omraženi list PANČEVAC.Omražen mi je jer je kao nijedan list u državi toliko politički obojen.Ako su u Miloševićevo vreme mogli da pljuju po njemu i SPS-u,što se sada distanciraju i staju na stranu onih koji prave očigledne greške a to ne umeju ili neće da objave. Oglase: i ovde smišljeno odrađeno - četvrtkom izlazi u gradu a petkom po selima,ali ipak to je jedino koliko - toliko vredno....ostalo može da posluži za potpalu....sve u svemu i TV i novine su im KATASTROFA :evil:

najbolje i najtačnije informacije daje tv pančevo,onaj ko ne gleda našu tv stanicu mnogo propušta,naše spikerke odnosno voditeljke su daleko prirodnije od recimo onih sa tv avale ili foksa ili šta više entre gde zamuckivanje voditelja traje i po par sekundi samo napred

Back