TV Pančevo

radioBAN

Početnik
Poruka
18
Pozdrav ljubiteljima radija i televizije...
Ukoliko pratite zbivanja na medijskom nebu nase zemlje, znate da je u toku njegovo uredjivanje; jedan deo je uredjen, dodje na red i nas grad! Kako komentarisete to da nasa, gradska televizija, nije dobila regionalnu frekvenciju, i to da cemo uskoro imati TV Santos iz Zrenjanina u Pancevu?

Не гледам ТВ, али и оно мало што погледам ТВ Панчево смучи ми се... већ 10-15 год нису у стању да промене декорацију студија, а камоли шта више од тога...

...za regionalnu frekfenciju je bilo potrebno mnogo toga...ne samo sjajna programska sema, buduci projekti, zastupljenost emisija na jeziku nacionalnih manjina...vec naravno...izmedju ostalog...veza sa politicarima, brdo love i "igranka" sa komisijom... :wink: 8-)

Bez obzira sto je to "Santos" iz Zrenjanina, kao regionalna tv stanica ima obavezu da izvestava sa podrucja celog regiona, pa tako i iz Panceva...mada ne naravno u tolikoj meri kao lokalna tv stanica...
Uostalom zasto te to buni...sam si rekao da je to GRADSKA tv stanica...a frekfencije pretezno dobijaju privatne...obrati paznju...
...pozz... :wink: :lol:

Hm...zanimljivo ... 8-) Mislim da je bilo dovoljno ispuniti 10 kriterijuma, i dozvola je tu..nazalost u nasoj zemlji su potrebni novac i poznanstva :evil:

Samo da li ce i koliko "santos" baviti se Pancevom, ostaje da se vidi...mada sumnjam... Steta, zao mi je "pancevaca" ipak mislim da su oni trebali da dobiju region...bar po pravu preceg...
ps kada sam rekao GRADSKA mislio sam na TV iz naseg grada... :wink:

Kako komentarisete ostale medijske kuce u nasem gradu? :?:

cuh o tome i slazem se sa dovlom za dekoraciju studija, a voditeljke su ruzne ko... i mislim da bi mogli cisto da ih malo ulepsaju, da bi ljudi mogli da gledaju. ALI mislim da ne treba da ih gase jer Pancevo je industrijski grad kojem treba TELEVIZIJA da prensi desavanja poput SIRENA, juzne zone... A mislim da pancevac koji izlazi jednom nedeljno je malo, a sto se tice radia, meni je mnogo lakse da upalim TV, no da slusam radio. Ovako i vidim nesto, a radio mi je bezveze!

Па јбг нема ту шта да се прича... сви знамо како медији треба да раде, и сви видимо како наши медији раде и све нам је јасно... :)

u Pancevcu jedino pogledam one sportske strane. prelistam i prvu polovinu novine ali retko kad se zadrzim na nekom tekstu, tako da je moje citanje pancevca zavrseno za nekih 5 minuta.
takodje postoje one novine "start 013", izlaze na svakih dve nedelje. bez zelje da nekog uvredim, ja gore novine i vece sranje od toga nisam video!!! ne znam sta njihovi novinari raade tokom te dve sedmice dok se priprema i skuplja materijal za novi broj.... i na osnovu cega dobijaju platu :)?
radio Pancevo sam zadnji put slusao za vreme bombardovanja, u podrumu.... o "ritam" radiju necu ni da govorim jer me ta muzika ni malo ne privlaci....
tv ritam sam odavno izbrisao iz memorije televizora.
sto se tice tv panceva, generalno nisu ni zasluzili licencu....los program... jedino sto sam gledao na toj televiziji u poslednjih godinu dana je bio snimak jedne kosarkaske utakmice mog bivseg kluba i one vesti u trenucima onih sirena.... jos im je najzanimljivije bilo ono kada su ukljucili kameru sa prozora i snimali plato sa pokretnom reklamom :D sta drugo reci....
bas sam ispao kritican sada, ali sta da se radi kad je tako...

Ja jesam za TVPA ali za pocetak treba da poprave kvalitet prijema signala a ne da zavisi prijem od vetra u kom pravcu duva, zatim da taj program bude raznovrsniji i samim tim ce i dobiti vecu podrsku naroda da opstanu kao tv dok je postojao Ritam tv bile su obe kuce mnogo bolje a sad?

i trebaju da angazuju nove kamermane posto dobijem morsku bolest nakon 2 minuta gledanja.toliko se trude da budu "originalni" i zanimljivi da preteruju sa zumiranjem i okretanjem kamere u svim mogucim pravcima

Pa sta ocekivati od televizije koja ima tehniku iz 19. veka, lepoticu Simendicku za urednicu i geya Vanju za voditelja. Naravno i radio ima geyeve i morone, ali se bar ne vide. Bolje da ugase TV Pancevo, jer to mi placamo iz budzeta.

Poštovani gledaoci, dobar vam dan
Ovo su centralne vesti televizije U-92 :twisted:
I svim manjinama se ispričavam
Što ćemo par puta reći reč „Srbija“
Vesti dana idu posle e-pe-pea
Onda ćemo slušati tribinu el-de-pea
I malog Čedu kako kritikuje Vladu
Te ćemo najaviti novu gej-paradu
Čućemo i šta sad radi drug Milo
I da li je predsednik Boris masturbiro
One noći kada je gostovao kod Nataše
Zatim će vam se obratiti vojni ataše
Američke hrabre vojske koja gazi po Iraku
I reći kako Srbija još živi u strahu
Da ne ustane Slobo iz groba pod lipom
I sećaćemo se kako je bilo super pod Titom
Zatim će Finac kog niko baš ne šljivi
Ponoviti kako su svi Srbi kao narod krivi
Pridružiće mu se i božanstvena Karla
S njom iz Haga stiže poruka stara
Hoćete li jednom predati tog Mladića? :evil:
Konferenciju za štampu održala Kandićka
Žalila se da godinama nije svršila
I dodala da je Srbija genocid izvršila
Malo ćemo se potom šlihtati Hrvatima
O Srebrenici zatim pričaćemo satima
Citiraćemo ideje genijalnog Žare Koraća
Od kojih se svim izbeglicama povraća .

A ako još uvek niste promenili stanicu
Znači da ste naši, :twisted: ili ste prešli granicu
Jer ne možete da gledate ovdašnju anarhiju
Stoga ćemo popljuvati srpsku patrijaršiju
Naši reperi će da skidaju barjake po ulicama
Dok budu šetali ****** sa golim guzicama
Naše slavne ličnosti će preko našeg bloga
Vređati i zemlju i zastavu i Boga
Dvoglavog orla će kokoškom nazivati
A ljude da glasaju za Mićićku pozivati
Jer pobogu ona je srpska Nikol Kidmen
Važnija je za Srbiju od grba i himne
Ima dobro telo, facu, pogotovo noge
Kresno bi je i Čeda da mu nije droge
Obaveštavamo sve zapadnjačke pione
Da su svi bosanski Srbi išli u „škorpione“
Tražićemo od agencije da ukine Grand paradu
Jer predstavlja konkurenciju Velikome smradu
Gde sve uvek ključa ko u bosanskom loncu
I tako privodimo domaće vesti koncu
A vesti iz sveta ... pardon, idu mi sline
Video sam na ekranu sliku Džoli Anđeline
Koja je usvojila svoje četrdesetšesto dete
Šestogodišnju devojčicu sa himalajske gore klete
A evo i šta je rekla ta mala Nepalka:
Biću kao moja nova mama – biseksualka
Vesti iz kulture – naše književne nade
Pišu nova dela, dok se sa narkotika vade
A što se sporta tiče, naši dragi „crveni“
Igraju taj fudbal kao da su drveni
Ne daj Bože da ih zovemo „orlovi beli“
Jer niko sa Mesićem da se zameri ne želi
Vreme: biće oblačno, bez sunčevog zraka
A večeras gledajte: Ljubav Ene i Marka
Sva proročanstva našeg profeta Marčela
I Bebe Popovića sva neobjavljena dela
Zatim filmove sa Rupertom Everetom :-?
Jer nećemo ratovati sa celim svetom
Mi smo demokratska tv, druge sram bilo
Mi bi pojeli i *****, ako je sa zapada stiglo
Dragi gledaoci, hvala vam na pažnji
Javićemo se ako se desi nešto strašno
Naprimer, ako je opet Bagzi na slobodi
Ili ako Srpsku od Bosne otcepi Mile Dodik ...
:twisted:

Prilozi

• stop-b92-baner.jpg
    stop-b92-baner.jpg
    6,8 KB · Pregleda: 18
cekili:
i trebaju da angazuju nove kamermane posto dobijem morsku bolest nakon 2 minuta gledanja.toliko se trude da budu "originalni" i zanimljivi da preteruju sa zumiranjem i okretanjem kamere u svim mogucim pravcima
A sta gledas na TV Pancevu?
Ma najgora tv na svetu celom,nista zanimljivo nemaju.
Kad bih se ja pitao ta televizija odavno ne bi radila.

Pozdrav sugradjanima sa pitanjem: Da li još uvek preko kablovske SBB u gradu
postoji kanal za Tv Pančevo jer od pre par dana ne mogu da ga lociram na Tv-u
a postojeća frekvenca od ranije je hm... mislim zauzeta nekim drugim kanalom.
Dešavalo se i ranije da programi pošandrcaju i zamene mesta, pa ih lovim i vraćam
na naviknute lokacije, ali ovog puta sa gradskom tv ....džaba. Ko će sad na krov
da kači Logu a pored kablovske.:lol:

Ne moze jedna TV stanica dobro da radi samo od entuzijazma zaposlenih ( 'sklj' reklame necu ni da spominjem).......ipak se sve vrti oko para ;-)
Steta je da se ugasi......ipak je nasa....."kaka-taka" :lol:

Ne moze jedna TV stanica dobro da radi samo od entuzijazma zaposlenih ( 'sklj' reklame necu ni da spominjem).......ipak se sve vrti oko para ;-)
Steta je da se ugasi......ipak je nasa....."kaka-taka" :lol:

''Ентузијазам'' запослених чак и без пара би морао да одржава телевизију на много већем нивоу од овог на ком је ТВ Панчево сада. Паре никада нису биле нити ће икада бити проблем. Свако ко ради квалитетно ће добити лову. ТВ Панчево се може дићи на знатно виши ниво простим ангажовањем квалитетног менаџера и рецимо неког врсног компјутераша, али то захтева повелику лову у старту коју ТВ Панчево не жели (читај: НЕЋЕ) да УЛОЖИ те паре (те паре никако неће бити бачене, протраћене и сл).

Back