Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tigi:Treba ti poseban kabal za to koji ide od zvucne kartice, pa do ulaza na TV-u...
Idi na configuration->video->enhancement, umesto CLEV-2 izaberi "use color profile" original.marko47:Dobro shvatio sam to ali kako da podesim i powerDVD oni modovi tamo nema kad pustim neki DVD onda sve crno a sa BSplayer je o OK.
marko47:Kad prikljucim televizor na tv out sve je dobro ali kad pustim film on se ne pojavljuje vec samo crna slika.Bilo je na jednom forumu nesto sa podesavanjima uplayeru ali ja nigde nisam nasao nista slicno u readlight i mv2player.POMAGAJTE!
napisi malo jasnije pa cu ti odgovoriti.marko47:Dobro shvatio sam to ali kako da podesim i powerDVD oni modovi tamo nema kad pustim neki DVD onda sve crno a sa BSplayer je o OK.
Кулиража:Podesavanja u vezi toga mozes raditi i u Displayu: Control Panel/Display ili Desni klik/Properties, onda klikni na jezicak Settings, pa na dugme Properties.
Podesavanja se razlikuju malo izmedju ATijevih i nVidijinih grafickih karti.
Кулиража:Podesavanja u vezi toga mozes raditi i u Displayu: Control Panel/Display ili Desni klik/Properties, onda klikni na jezicak Settings, pa na dugme Properties.
Da, da nisam mogao bez starog drustva, pa se vratih...posle nekog vremena.Serijski_Ubica:Da li me to ochi varaju ? Jok, stvarno pishe Кулиража...
hmm, chini se da te nije bilo neko vreme ....