TV-OUT PROBLEM..

• Začetnik teme Začetnik teme krv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

krv

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
460
e...prebacim pre neki dan sliku na tv da pogledam neki film,kad odjednom...crno (na tv-u),cak su mi i sa menija,t.j. opcija od graficke,nestale opcije za tv-out (dual,clone i sl.),reinstalirao sam graficku,drajvere i sve to...medjutim nema promene,totalno mi je nejasno,mislim...kako moze da rikne samo tv-out (ako je uopste riknuo) i da nestanu te opcije :confused:

jel znate mozda u cemu je problem? :)

e... :) pa može da rikne tv-out na grafičkoj (a i na tv), dešava se to ali ne baš toliko često, naročito ako imaš kablovsku tv u stanu i ATI-jevu grafičku karticu. Recimo ja sam imao takvu kombinaciju i meni se to jednom desilo. Posle sam čuo od još nekih (a i čitao po raznim forumima) i svi su (gle čuda!) imali ATI-jeve grafičke kartice! Još nisam naišao na nekog ko je imao sličan problem ali sa NVIDIA grafičkom kartom. Od tada kad hoću da gledam neki film na tv, obavezno izvučem kabl od kablovske, za svaki slučaj! :)

To sto ti se desilo se dogadja kad upalis PC bez prikacenog TVa. Mozes probati opciju "force TV detection", ili ti ne radi TV ulaz na TVu, neispravan kabl, ili TV out na grafickoj(za to nisam siguran jer kad je meni crkao na 5200 i dalje sam imao sve opcije).

Dobro proveri veze, pa restartuj PC, pa vidi da li ti se pojavljuje drugi monitor, tj.TV

Back