Tv kartica

Jeka#26

Poznat
Poruka
8.881
Nameravam da kupim neku tv karticu pa bi mi stvarno pomoglo ako bi mi neko preporucio neku karticu. Rekli su mi da kao kartica slabi monitor i da moze da dodje do kvara monitora. Da li moze ili ne? I sta vi mislite koju karticu da kupim?

Pitam li se pitam se koja budala ti je to rekla da TV kartica slabi monitor i da je kvari???
Velika većina TV kartica koja je sada kod nas na tržištu je dobra i većinom svi imaju daljinski FM radio i teletekst . Cene se kreću u rasponu od 30 do 100 evra i mnogo zavisi od njihovih pratećih programa tj. "koliko para toliko kvalitetne muzike" . Moja preporuka je da uzmeš TV karticu samo ako imaš dovoljno jak izvor signala znači : kablovska ili neka dobra antena sa pojačalom . Slabe signale kartice neće detektovati kako treba . Slika na monitorima će uvek biti lošijeg kvaliteta nego na televizorima zbog toga što monitori imaju uvek veće rezolucije nego televizori na istu površinu ekrana što možeš da regulišeš smanjivanjem rezolucije na monitoru. Znači kreni slobodno u kupovinu i budi uverena da će 90 % tv kartica zadovoljiti tvoje potrebe. :)

Back