ТВ ХРАМ - нова телевизија СПЦ

Ja ne volim religiozne drustvene kreacije.
Prosetajte samo do religioznih foruma u Srbiji , pravoslavnih.Iza njih se uvek kriju jako radikalizovani "pravoslavci" .
Ako moram da biram, onda radije crkvene drustvene kreacije nego religiozne pod patronatom crkve.Znaci nezrelost ljudi je tolika da cak ni nadzor svestenstva i usmerenje ne mogu da se bore sa stihijama u njima.

To isto ce biti vidljivo i kod Televizije.Moze biti drustvena ili strogo Crkvena, iako ce u oba slucaja Crkva biti glavna.Druga varijanta je rigidnija ali bolja.

Zacudo, uvek postoje izuzeci.Npr u Valjevu je postojala pravoslavna radio stanica i bila je ok.Meni nije sve bilo interesantno, ali mozda pravoslavcima knjigoljupcima jeste.Ali bar nije bilo ostrascenosti.

Ja ne volim religiozne drustvene kreacije.
Prosetajte samo do religioznih foruma u Srbiji , pravoslavnih.Iza njih se uvek kriju jako radikalizovani "pravoslavci" .
Ako moram da biram, onda radije crkvene drustvene kreacije nego religiozne pod patronatom crkve.Znaci nezrelost ljudi je tolika da cak ni nadzor svestenstva i usmerenje ne mogu da se bore sa stihijama u njima.

To isto ce biti vidljivo i kod Televizije.Moze biti drustvena ili strogo Crkvena, iako ce u oba slucaja Crkva biti glavna.Druga varijanta je rigidnija ali bolja.

Zacudo, uvek postoje izuzeci.Npr u Valjevu je postojala pravoslavna radio stanica i bila je ok.Meni nije sve bilo interesantno, ali mozda pravoslavcima knjigoljupcima jeste.Ali bar nije bilo ostrascenosti.

Ја на радио станицама УГЛАВНОМ слушам музику - која просто оплемењује, понекад и службу Божију, литургију, итд. али слабо слушам разне свештенике који су умислили да су добри проповедници - а нису... ми имамо неколико одличних црквених говорника а за мене је најбољи, најобразованији и најпаметнији преосвећени Владика Бачки Иринеј (Буловић) ------- он је просто феномен...

Имамо радио станице уживо:

Радио Слово љубве 107,3 MHz
www.slovoljubve.com

Радио Светигора | Глобални хришћански радио
www.svetigora.com/

Radio Blagovesti - Lepavina - Radio-Uzivo.com
www.radio-uzivo.com/stanica/Radio-Blagovesti

Hvala Bogu da se napokon pojavila televizija sa , nadam se , u celini ispunjenim Pravoslavnim i religioznim sadrzajem .
Svi oni koji su pre svega clanovi Hristove Crkve i oni koji su u dovoljnoj meri zainteresovani za jednu televizijsku kucu koja ce da emituje programe sa verskim sadrzajem , a bez politike i politikantstva i onih opskurnih sadrzaja koji su preplavili mnoge druge , pa cak i one sa "nacionalnom frekvencio" , ce vrlo rado docekati i pratiti njen dalji rad i postojanje na ovom domacem medijski "zatamnjenim prostorom" koje ce to biti , daj Boze , u sto manjoj meri u narednom periodu , upravo zahvaljujuci postojanju jedne od ovakvih TV i radio stanica i programa ..

Poslednja izmena:

Back