TV FM tuner, koji ?

Veseli_Ubica

Poznat
Poruka
7.185
Imam svega 50 evra, i treba mi najbolja tv fm kartica u tom cenovnom rangu. Svi prodavci preporuchuju razlichite, pa sam odlucio da pitam vas....
P.S. Nikako ne mogu da dam vishe od 50 jevreja, tako da zaboravite na ono "dodaj josh malo i kupi Pinnacle" :)
Hvala

Najbitnije od svega je da uzmes karticu koja na sebi ima philips-ov cip, a ne conexant-ov, posto je razlika u kvalitetu slike veoma vidljiva!

Mozda bi trebao da pogledas Mercury-jeve modele. Veoma su jeftine, a imaju philips-ov cip na sebi. Ne kazem da je savrsena (ima i ona svojih mana), ali za te pare mislim da je ona solidan izbor!

ja imam pinnacle i prezadovoljan sam njim,doduse moja verzija je samo stereo ili ti nema FM.Ako ti fm ne znaci uzmi pinnacla.Stim sto stoji jedno malo upozorenje!
Pinnacle ne voli da radi sa drugim programima za snimanje ( mozes ti da snimas ali ne i da gledas u isto vreme ).
Sam pinalov program je do jaja, jedino sto treba zameniti program za daljinski radi vece funkcionalnosti.Inace prednost pinaclovog programa je sto preko timesjiftinga mozes da ili gledas neki drugi fajl ili snimas ( u u snimanju kao i u timeshiftingu mozes tokom rada da skrolujes kao da gledas film ).I jos jedna stvar pinaklov program te ogranicava na 325*288 dok ne kupis kod za otkljucavanje ostalih modova ( kljuc kosta 4 $ )
PS. pinakle smina u mpegu

Back