TV duel

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidis kako su u DSu licemerni...pljuvali su LDP vise nego svi drugi zajedno,a sada placu i kukaju ....racunajuci na njihove glasove!Ali po onome sto Ceda,Pera Lukovic,Biljana Srbljanovic i drugi govore....slaba vajda od toga....Racunaju svi kao Tadic pukne,a puci ce na izborima,da ce 50% mladih iz DSa preci u LDP!Zato ih je DS toliko i napadao!
 
...stvarno sam hteo da uspostavimo normalan dialog ali si poceo da lupas i lupas...
...to sto ja osudjujem Mladica po tebi znaci da podrzavam ustase,mudzose i siptare...idi-otski s'tvoje strane...
...stvarno si plitkih misli, tj ogranicen si ko lavor...

Ти хоћеш дијалог:lol:. Нисам лупио. Врс јесте ослободио Сребреницу од даљег клања Срба. Твоји "демократи" су давали оружје и подржали насера да коље колико је год хтео. Идиотизам и плиткоумност је од тебе подржати "демократе" који су само штету нанели Србији 9 година. Ваша демагогија. Ваше улизавање Српским непријатељима на штету Срба није нажалост измишљотина.

Немаш аргумената па ти остало само да покушаш да вређаш. Већих примитиваца и патетичних од вас "демократа" не постоји.
 
Ето, опет.

Шта ја рекох - коалиција СРС - ЛДП :lol:

После свега шта смо овде видели и доживели, ни то ме више ни мало не би зачудило.

ma super si ti. logika ti je na ekstra nivou.

ako zika i pera misle da je bokica ostavio los utisak to znaci da se zika i pera vole.

ma logika do bola.
 
DS=licemeri...u kampanji su napadali LDP vise nego svi drugi zajedno,a sada racunaju na njihove glasove!!!Ali po onome sto Ceda,Beba,Biljana Srbljanovic,Pera Lukovic pricaju...slaba vajda!!!!
Znaju da ukoliko Tadic pukne na izborima,a puci ce...da ce u tom slucaju 50% mladih preci zbog nezadovoljstva u LDP!
 
Izvinjavam se sto cu mozda malo udaviti, ali pokusavam da vam "priblizim" neke LICNE "dozivljaje".Oni mozda i nemaju neke sasvim direktne veze sa samom temom, ali plasticno odslikavaju danasnje vlastodrsce.

Prica prva:
Moja privatna firma se krajem devedesetih bavila prozvodnjom briketa za grejnje.Veliku vecinu sirovine(piljevina iz sekundarne obrade drveta), je nabavljala iz R.Srpske, i bez ikakvih problema transportovala do mesta gde se obradjivala.
Dolaskom DOS-a na vlast to vise nije moglo tako, jer zaboga, svaki kamion piljevine mora da prodje fitopatoloski pregled, da slucajno ne unese neku zarazu u Srbiju(iako ta ista piljevina automatski ide pod presu od 100 tona, te je apsolutno nemoguce ,i teorijski, da se bilo sta "lose" dogodi) .Cena istoga je premasivala cenu sirovine, te me je vlast naterala da izaberem jednu od dve opcije:Da ugasim proizvodnju, ili da je izmestim iz Srbije.

Prica druga:

Ministar Pravde RS, je svake poslednje subote u mesecu LICNO primao gradjane sa svojim prituzbama.Elem...
Sedeo sam sa njim bar dvadeset minuta, u njegovom kabinetu, licem u lice, govoreci mu, i pokazujuci dokumenta sa 40!!!!!!!! krivicnih dela, vezanih za samo jedan predmet, od kojih su neka dela izrsili drzavni cinovnici, sluzbenici suda isl.
Kad bih mu ja ispricao, i pokazao dokument, on se na pogled na svaki od njih krstio, mrstio, odavao utisak coveka zabrinutog zbog svega toga.
Celokupan predmet sam LICNO predao njemu, na sta je on rekao da se javim za jedno mesec dana.
Proslao je mesec, dva.....Uporno sam zvao raspitujuci se o predmetu kod raznih sekretarica, sve dok jednog dana od jedne od njih nisam dobio odgovor da mog predmeta NEMA u ministarstvu, i da sam JA pogresio jer nisam trazio da mi se potpise revers za ta dokumenta!!!!!!!
ZNaci trebao sam licno ministra da "uhvatim" za usi, da mi potpise revers za dokumenta.

Prica treca:

U mom poslovanju se pojavio problem.Problem koji nije precizno definisan nijednim zakonom.
Odem do ministarstva za rad , tamo me bogznakako lepo prime, razgovaraju sa mnom, i kazu da svoja pitanja dostavim pismeno, i da ce mi vrlo brzo odgovoriti(po zakonu moraju za 60 dana, ako se ne varam).
Uputim pismo........Posle 7 dana stize mi posta iz ministarstva, u kojoj se kaze, da ako zelim odgovor na moja pitanja, moram da uplatim 1000 din, na taj i taj broj racuna.
ISTI dan im uplatim novac.
Od tada je proslo 24 meseca.Odgovor jos nisam dobio.

Prica cetvrta(i poslednja):

Raspisan je tender.
Trazi se usluga odrzavanja, sa odgovarajucom licencom.
E, sad.....U pitanju su prozvodi jedne svetski renomirane firme koja proizvodi mnogo toga.Da kazemo, od igle do lokomotive.
Trazi se odrzavanje lokomotiva(na primer).
Na teritoriji Srbije NE POSTOJI NIKO sa licencom za odrzavanje lokomotiva.
Moja firma daje ponudu koja je 3 PUTA manja od ponude firme koja na tenderu pobedjuje(radi usporedbe, pobednik dobija posao od 100 MILIONA dinara, na godisnjem nivou.
Obrazlozenje je, da pobednik poseduje licencu.Medjutim, pobednik je firma sa 2 zaposlena(naspram 60 mojih), koja IMA LICENCU, ali za IGLE.Ne za lokomotive.


Za KOGA DA GLASAM?????????????

Jos samo jedno pitanje:
Na Zakon o budzetu , koji je nedavno donet, dostavljeno je mnogo amandmana.
JEDINI amndman koji je prihvacen je da se za skupstinske sluzbe, umesto 23 miliona dinara u 2008. izdvoji preko 50 miliona!!!!!!!!!!!!
Ko je jedini glasao protiv toga???????

A te price, o pedesetim(da ne kazem devedesetim), okacite macku o rep.Ja zelim da zivim bolje, da radim bolje, da znam da je novac koji ja kroz poreze uplacujem ovoj zemlji potrosen nameski , a ne da je neko njime napunio svoje dzepove.
A ja?Radio sam u svim tim rezimima.Nikada nije lako.Uvek je tesko raditi i stvarati.Mnogo teze, i gore od pukog sedenja za racunarom, i "bistrenja" politike.
A vama , akademski gradjani:
Pocnite nesto da radite, a ne samo da sedite po forumima i kukate kako je nesto lose.RADITE NESTO, bice vam bolje.
Zdravstveno sasvim sigurno.
A i to je nesto, zar ne?
 
Lepo je to što kandidati obećavaju 'kule i gradove', ali ipak mislim, najvažnije je imati dobru ekipu koja je u stanju ispuniti obećanja......Tadić se iskazao za ovih 8 godina, ostaje da vidimo ima li Nikolić kojega 'keca u rukavu'!

A za utehu, promenimo barem predsednika ako već ne možemo ništa važnije da menjamo:D
 
жика и пера не да се воле, они се - просто обожавају. ;)
До бола.

ne draga moja, volite se vi i takvi kao ti i drugari iz LDP-a . Jer mi nikada sa njima nismo bili u koaliciji a vi jeste.

dzaba tvoje jezicke vratolomije, ostace u istoriji zapisano da je DSS bio u vladi ciji je podpresednik bio Cedomir Jovanovic ;)
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top