TV Dnevnik RTS

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Parun

Poznat
Poruka
7.760
Nista nisam uspeo da vidim niti saznam. Prvih 6 minuta (!?) o kolonama i problemu naplate na autoputu do u najsitnije detalje. Interview Dacica pa onda o nekim qur.evim najneocekivanim koalicijama u Srbiji na opstinskim nivoima, apsolutno nista nisam ukapirao ko je s kim i zasto, da bi se odmah preslo na Cro, Sloveniju i ne znam sta jos. O srpskoj ekonomiji apsolutno ni reci a to je ono sto gledaoca najvise interesuje. I uvek tako U normalnim zemljama i kada se govori o politici i partijama sve je ama apsolutno sve samo u funkciji sluzenja ekonomiji i popravljanja njene efikasnosti. Imam utisak da je TV Dnevnik RTS service politickih partija, ranije vladajuce partije a sada su totalno izgubljeni jel vise ne znaju ko im je - gazda. Useless

Jesu malo u nebranom grožđu, ali njih najviše sabotiraju TONCI!
Ton im se menja skoro svaki minut, a boja tona,nemože se razumeti o čemu govori komentator, reporter.
Važno da kad naglo puste reklame, popucaju stakla na prozorima!!!

Nista nisam uspeo da vidim niti saznam. Prvih 6 minuta (!?) o kolonama i problemu naplate na autoputu do u najsitnije detalje. Interview Dacica pa onda o nekim qur.evim najneocekivanim koalicijama u Srbiji na opstinskim nivoima, apsolutno nista nisam ukapirao ko je s kim i zasto, da bi se odmah preslo na Cro, Sloveniju i ne znam sta jos. O srpskoj ekonomiji apsolutno ni reci a to je ono sto gledaoca najvise interesuje. I uvek tako U normalnim zemljama i kada se govori o politici i partijama sve je ama apsolutno sve samo u funkciji sluzenja ekonomiji i popravljanja njene efikasnosti. Imam utisak da je TV Dnevnik RTS service politickih partija, ranije vladajuce partije a sada su totalno izgubljeni jel vise ne znaju ko im je - gazda. Useless

Jesu malo u nebranom grožđu, ali njih najviše sabotiraju TONCI!
Ton im se menja skoro svaki minut, a boja tona,nemože se razumeti o čemu govori komentator, reporter.
Važno da kad naglo puste reklame, popucaju stakla na prozorima!!!

:lol:

Nisam gledao ,ali se secam pre nekoliko godina iste takve situacije ,opsta konfuzija kod voditelja,vesti koje deluju apsurdno,nepotrebno ,od toliko zanimljivih vesti iz Sveta i zemlje

Ове садашње информативне емисије као и (назови) новинари нису вредни помена. Много је корисније не гледати и не слушати их.

А када смо код новинара, можда је место да се помену неки који су високо носили заставу те професије. Рецимо Мирослав Радојчић. Када говори дође ти да устанеш испред телевизора (као што је он говорио једном приликом о поштовању које се некада исказивало угледним личностима тадашњег друштва. Причао је како су они као гимназијалци знали свратити у сарајевску позоришну кафану и када би кроз прозор угледали да улицом поред кафане пролази директор Прве гимназије, сви у кафани би из поштовања устајали, без обзира што директор нити види унутра нити гледа на ту страну). Или, сећам се (име?) Шћекића који је давно, давно водио политичке контакт емисије. Гледалац је имао утиак да се саговорник спремао да изађе пред њега, а никако обрнуто. Новинарска громада. Предлажем да уместо коментара о данашњим новинарима и телевизији поменемо неке од оваквих великана новинарства.

Mene interesuje , zašto stalno dobijamo informacije iz Hrvatske i slovenije , a nikada iz MAkedonije , Bugarske ili RUmunije ????

Potom me intereseuje zašto više medisjku pažnju ima Krmak separatisla vojvođansk iod DSS koji je osvojio više glasova .

Mene interesuje , zašto stalno dobijamo informacije iz Hrvatske i slovenije , a nikada iz MAkedonije , Bugarske ili RUmunije ????

Potom me intereseuje zašto više medisjku pažnju ima Krmak separatisla vojvođansk iod DSS koji je osvojio više glasova .

To i mene interesuje. U ovom subotnjem Dnevniku niti rec nisu rekli o stanju srpske privrede ali su posvetili par minuta nekom slovencu malom privredniku koji se zalio kako nema narudzbi kao pre!? Slovenci imaju svoje vesti a nas Srbe svakako da vise interesuju vesti iz Srbije. Posebno porazno deluje gledanje ovog Dnevnika koji se prenosi i za dijasporu jednom nedeljno, ostavlja mucan utisak.

Кога бре боли за досадни и испушени ДСС? То није интересантно, а ни атрактивно.

Back