TV aukcija slika

...ali,zašto bi to kupovao?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Janoša Mesaroša?Savu i Dragana Stojkova?...itd i još gore!
Pitaj malo unaokolo da li ima slika,crteža,grafika...istih cena,ali zato neuporedivo značajnijih autora i neuporedivo značajnijih i lepših umetničkih dela.ZA ISTU I VRLO SLIČNU CENU!
Tačno je da je bolje uzeti vrhunsku sliku trećerazrednog autora,umesto trećerazredne,vrhunskog slikara,ali isto tako,sigurno ti ne trebaju ni 16-to razredni autori!
Pitaj malo,ako meni ne veruješ.
 
Hvala,vrlo si ljubazan/na.Mogu laički da ti kažem da su u pitanju autori nižih liga(fudbalski rečeno).Nije da je skupo ili nije skupo,ali crnogorci kažu:"od jeftina mesa,čorba po ledini!"
...ili znaš onaj vic kad Fata kaže Muji:"imam za tebe lepu i groznu vest..."
Veruj mi,da za iste,ili slične pare,možeš da kupiš prave umetničke radove.
P.S. Ako hoćeš ceo vic,i to ću da ispričam.Samo čitaj brzo da nam ga Goscica ne izbriše.
 
Doors of Perception:
A zasto da ne kupujem?
Ima tako puno "akademskih slikara", "znacajnih autora" cije slike ne bih zakacila ni u shpajz.Osim ako nema misheva pa sluze za rasterivanje.

Paaa pazi...ako neki rad ili nazovi umetnicko delo moze da rasteruje miseve,onda to uopste nije los rad,ustvari onda je tek to UMETNICKO DELO.Misli malo i o ovome!!!
 
Evo ja se izvinjavam,ako sam šta zgrešio.odgovor na prvo pitanje je da sigurno u onim tv aukcijama nećeš kupiti falsifikat.
Ali suština je upravo u drugom.Kome bi još palo na pamet da falsifikuje one teme,motive,slikare,uopšte!?Upravo se na tim tv aukcijama prodaju one stvari,koje ti rezignirano navodiš.Ono za teranje...miševa,čini mi se.
Prijateljski te savetujem(a ako primećuješ,ne reklamiram sebe,tj. nemam nikakvu korist od toga),da se slobodno još raspitaš i sigurno ćeš naći klasne autore,verovatno po istim cenama.
Na primer,možeš od ovde prisutnih da pazariš pravu stvar.Zakleo bi se da je tako.
Izaberi temu,tehniku,format i saopšti koliko bi para dala za nešto što se tebi svidja i naći ćemo valjda nešto!!!
Pozdrav i opusti se,prepusti se.
 
haha mrgude
Cini mi se da sam pre izvesnog vremena videla jednu nasu aukciju preko satelitske televizije. Izgledalo mi je malo... pa kao cudo jedno... cudo vidjeno:)

Ne znam da li je ta aukcija reprezentativna za sve aukcije, ali ovo je bilo ispod svakog nivoa (gradjanskog, casnog, trgovackog pa i pijacnog... a inace ponekad posetim buvlje pijace.

Mnogo sam umorna, kraj je napornog dana kad se javljam ovde, neprecizna sam...
Mislila sam ima li negde na netu da se nadje, na youtube i sl.?
 

Back
Top