Tuzni video-spot rasplakao milione ljudi širom sveta

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
307.343
Spot Levisa Capaldija za pesmu "Wish You The Best" rasplakao je milione ljudi širom sveta, a mnogi ga nazivaju "jednim od najtužnijih spotova u istoriji
Spot je prica o psu po imenu Vilou i njegovog vlasnika,starog poštara po imenu Džon.
Spot i pesma govore oj ljubavi i gubitku i šalje poruku da snažna ljubav zauvek ostavlja trag, u svačijem srcu.
Brojni korisnici društvenih mreža objavili su snimke na kojima plaču nakon što su pogledali emotivan spot.
U samo dve nedelje pesma je na jutjubu skupila preko osam miliona pregleda.

Ko nije imao psa nema pojma koju ljubav oni osecaju prema nema.Moji psi su pokojni ali njihovi poglrdi puni ljubavi nisu dvolicni i licimerni.
24133646_1498221150256108_1951068453_n.jpg

Pa, ne... čovek saoseća sa drugim živim bićima. Ne voli kad su u bolu i patnji. O tome svedoče brojni ljudi koji su na svom putu pokupili ranjenu životinju, starali se o njoj dok nije stasala da ide dalje;
Ptičica, mačka, pas, vuk, meče, bilo šta, makar i neka buba.
Mi ne volimo, instinktivno, da ostavimo ranjenu životinju iza sebe i budemo kao: Sve je to deo života, idemo dalje!
Životinje, i te kako, imaju centre za bol, patnju, prijatnost, sreću.
Ne znam kakve su im duše, oko toga je čak i moja crkva podeljena, ali... pre volimo da im pomognemo, nego da ih ostavimo tamo negde da se snađu sami.

Spot Levisa Capaldija za pesmu "Wish You The Best" rasplakao je milione ljudi širom sveta, a mnogi ga nazivaju "jednim od najtužnijih spotova u istoriji
Spot je prica o psu po imenu Vilou i njegovog vlasnika,starog poštara po imenu Džon.
Spot i pesma govore oj ljubavi i gubitku i šalje poruku da snažna ljubav zauvek ostavlja trag, u svačijem srcu.
Brojni korisnici društvenih mreža objavili su snimke na kojima plaču nakon što su pogledali emotivan spot.
U samo dve nedelje pesma je na jutjubu skupila preko osam miliona pregleda.

Нећу да гледам, мене гађа песма о керуши од Јесењина, то кад год прочитам, почнем да плачем ко киша ЧП

Back