Tuzne ali istinite cinjenice o tome kome se su se u mojim skolama divile djevojcice,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sto%

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
162
evo sta mi je rekao drug misko da napisem: (naslov je takodje njegov)
"
u svrhu pouke i za djevojcice i djecake, i za odrasle ljude.

Ja sam probao droge, i isao u osnovnu i srednju skolu, a sada idem na fakultet. Probao sam ih tek kada sam zavrsio srednju.

Vidjevsi neke stvari kod sebe dok sam bio pod tim raznim drogama ponaosob ili kombinovano i u kontaktu sa ljudima i van kontakta sa ljudima, kao i vidjevsi kod drugih dok sam vidio da su bili "pod dejstvom" i slusajuci price kad su pod istim bili sami, poceo sam polako da se prisjecam kroz ni smijeh ni suze ni namjeru ni nenamjeru toga da su muskarci kojima su se djevojke najvise nabacivale, tj. koji su bili najpopularniji i u srednjoj (jer sam tu svracao) i u osnovnoj i u gimnaziji stvarno i oni imali te neke slicne "pojave", tipa rasirene ili suzene zenice, ponasanje, gestovi, neke zakonitosti u toku price itd. - stvari koje sam primjecivao kod svakoga koga sam vidio da se drogira i kod sebe.

nema poente da sada nabrajam koje su to sve stvari.
Ali mozda bi bilo vrlo korisno da svako kaze da li je i on od svoga druga miska cuo istu pricu.
"
Ja ne smatram ni da je ova tema korisna, ni da je beskorisna. Smatram da je ovo ziva istina, i da to, na zalost ili na srecu, ne vazi samo za skole. Ovo je sad zasad samo jedno neobavezno caskanje o tome sto misko prica, uz namjeru da cujem ima li ko slicnih ili suprotnih informacija. Sto se mene tice, miskova poenta je izgleda da droge nisu korisne, jer svaka budala i svaki los covjek moze da ih iskoristi.

ludopileglodjekosku

Buduća legenda
Poruka
27.557
Šta priča ovaj čovek?
Je l to opet ono "jadan ja, ni jedna me neće".....
Od sada, svi vi što vatate na patetiku, iš na "On traži nju", "Ona traži njega", "Oni se traže"......
I moliću da se više ne otvaraju teme o blaženom dejstvu droga na sexualni život.......
Jer to nije tačno.....
Sexualni život narkomana obične se završi prostituisanjem zbog grama heroina ili polno prenosivim bolestima...
A šta je tu lepo, da mi je znati...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.