Tuzitiiiiiiiii...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
Tuziti kaze ministar Ilic ako niste zadovoljni uknjizenjem...ko bre danas ima pare za tuzakanje kad jedna tuzba koshta min.8.ooo din?Imam situaciju gde komshija hoce da uknjizi svoju kucu,a sad svakako poshto taj deo nije skup...no njegova kuca se nalazi na mom zemljishtu i shta dalje...on se svakako uknjiziti ali mislim da mu za to treba moja saglasnost...ja sam vec njegovom advokatu dala ponudu oko dogovora koju vlasnik ne prihvata...znaci,ostaje mi samo da ga tuzim?Ako neko ima slicnu situaciju , molim da napishe i svaki predlog je dobro doshao...ne nije promasheni pdf.chovek ce se ladno uknjiziti zato shto je lokalni drmator i ja mu ne mogu nishta...e to je NEPRAVDA...:dash:

Ništa ne brzaj nego se nagodi kako on želi jer ćeš i to malo što ti je ponudio izgubiti.Kuća njegova je tu pa je tu ,budi dobra sa komšijom jer ako nisi jak bolje imati jakog prijatelja.To što si ti sada u pravu ne znači da ćeš kasnije biti u pravu.

Ništa ne brzaj nego se nagodi kako on želi jer ćeš i to malo što ti je ponudio izgubiti.Kuća njegova je tu pa je tu ,budi dobra sa komšijom jer ako nisi jak bolje imati jakog prijatelja.To što si ti sada u pravu ne znači da ćeš kasnije biti u pravu.
ma on ni nece da se nagodi...nego hoce da prisvoji zemljishte koje nije njegovo ...kazem komshija jer se moje zemljishte granici sa njegovim...meni licno nishta ne znaci ni on niti bilo ko u susedstvu ako se tako ponasha...a u pravu jesam jer imam sudsku odluku u moju korist povodom tog zemljishta...izgleda da su u ovoj zemlji pojedinci iznad Zakona:evil::evil::evil:

kako mu ne mozes nista ako imas papire da je tvoje zemljiste reci mu da ces ga tuziti a on zna da ce izgubiti i platiti sve troskove kad tad..znaci ladno mozes da ga izbacis sa tom odlukom sa zemljista i da je hotel napravio

kako mu ne mozes nista ako imas papire da je tvoje zemljiste reci mu da ces ga tuziti a on zna da ce izgubiti i platiti sve troskove kad tad..znaci ladno mozes da ga izbacis sa tom odlukom sa zemljista i da je hotel napravio
on sve to zna i pravi se blesav jer je bogat i osoran...rekoh vec da njegov advokat nije prihvatio moju ponudu koja je bila vishe nego ok, s obirom da mogu da trazim da mi plati trzishnu cenu gr, zemljishta...ali doticni je vazna licnost i mislim da ce uspeti sve da uradi bez mog pristanka...shto se tuzbe tiche naravno da mogu ali treba skupiti pare...to je za mene dodatni troshak...a besna i prebesna sam jer cu na kraju morati da ga tuzim...jbg. kad ne postoji Zakon koji shtiti vlasnika, nego mora da se tuzi...kaze ministar Ilic pametno i ni uvetom ne mrdnu:evil:

Tuziti kaze ministar Ilic ako niste zadovoljni uknjizenjem...ko bre danas ima pare za tuzakanje kad jedna tuzba koshta min.8.ooo din?Imam situaciju gde komshija hoce da uknjizi svoju kucu,a sad svakako poshto taj deo nije skup...no njegova kuca se nalazi na mom zemljishtu i shta dalje...on se svakako uknjiziti ali mislim da mu za to treba moja saglasnost...ja sam vec njegovom advokatu dala ponudu oko dogovora koju vlasnik ne prihvata...znaci,ostaje mi samo da ga tuzim?Ako neko ima slicnu situaciju , molim da napishe i svaki predlog je dobro doshao...ne nije promasheni pdf.chovek ce se ladno uknjiziti zato shto je lokalni drmator i ja mu ne mogu nishta...e to je NEPRAVDA...:dash:

Откуд његова кућа не твојој земљи??
како то да је саградио кућу а да нисте реаговали...не разумем

Откуд његова кућа не твојој земљи??
како то да је саградио кућу а да нисте реаговали...не разумем
zemlju sam nasledila od oca i tetke...kuca je odavno tu sagradjena bog te pita kad,bez dozvole za gradnju...i onda je to moglo kao i sad...ja sam u procesu uknjizenja,ovih dana ocekujem vlasnicki list,a na javnom uvidu sam videla da je promena izvrshena u moju korist...ali shta sa kucom koja se evidentno nalazi na mom zemljishtu...msm ne zanima me shto nije legalizovana to zapravo nije moja stvar...a sa druge jeste jer ce tip ladno to uraditi sa sve zemljom ispod i oko nje a ona nije njegova...zanima me moze li to zakonski da uradi a da ja ne budem obaveshtena...u tom slucaju brisovna tuzba gubi na znacaju jer ima rok kako neko rece....

По свој прилици, власник куће ће покренути парницу против власника земљишта,ако не буде договора, а исход ће зависити од испуњености услова за одржај, стицање својине грађењем на туђем земљишту, или постојања неког уговора .

Back