Šteta Fini ljudi Beograđani. Nisu za rudnik. :lol:
dlugomir stari roker Moderator Poruka 195.341 01.08.2023. u 17:29 - Tužilaštvo zatražilo zabranu pokreta "Levijatan" #26 milance19: Šteta Fini ljudi Kliknite za proširenje... Beograđani. Nisu za rudnik.
Dijamantna Domaćin Poruka 4.917 01.08.2023. u 17:40 - Tužilaštvo zatražilo zabranu pokreta "Levijatan" #27 dlugomir: To nije tačno. Ja sam ih sad pronašao na Fejsbuku bez problema. Kliknite za proširenje... Ne pratim ih uopšte, to sam negde pročitala.. Mislim da taj fb nalog nije njihov glavni, gasili su ih a sad šta je bilo nemam pojma niti me zanima.
dlugomir: To nije tačno. Ja sam ih sad pronašao na Fejsbuku bez problema. Kliknite za proširenje... Ne pratim ih uopšte, to sam negde pročitala.. Mislim da taj fb nalog nije njihov glavni, gasili su ih a sad šta je bilo nemam pojma niti me zanima.
dlugomir stari roker Moderator Poruka 195.341 01.08.2023. u 17:44 - Tužilaštvo zatražilo zabranu pokreta "Levijatan" #28 Ni ja ih ne pratim, daleko bilo, nego sam sad samo proveravao zbog tvog prethodnog posta.