i ti bi znao nešto da ne visiš non stop na forumu.Чудо једно како ви напредњаци имате разумевања за корупцију.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti bi znao nešto da ne visiš non stop na forumu.Чудо једно како ви напредњаци имате разумевања за корупцију.
Nikola Petrović pripada uskom krugu osoba od poverenja predsednika Aleksandra Vučića, što ga čini jednim od najmoćnijih ljudi u zemlji.Tako oni funkcionišu, deo para iz koruptivnih poslova se usmerava na botove, mitinge, sendviče, autobuse...
Svi u lancu dobijaju nešto, oni u prvom ešalonu dobijaju desetine hiljada evra mesečno, sledeći hiljade, pa stotine itd.
Dođeš do onih batinaša koji su javno rekli da dobijaju 500 evra mesečno od stranke plus 100 evra za svaku akciju u kojoj nešto treba da se lomi ili neko da se bije. Šta misliš odakle te pare stižu. Svako u lancu korupcije tačno zna šta zadržava za sebe a šta pere i vraća u kešu
Jel daju u stranci da šmrčete dok ne obnevidite?i ti bi znao nešto da ne visiš non stop na forumu.
pa lepo ti velim SVAKI je veliki posao takav. i svuda je niži kvalitet u realizaciji posla.
ovde je najpre u pitanju neprofesionalizam ili je neko namerno to uradio. to ne sme da se desi u poslu ma kako bio plaćen.
te treba razdvojiti neprofesionalizam i korupciju. naopačkom dijagnozom nećeš pomoći lečenju.
trebalo je poapsiti sve koji su kupili Rafale... ima puno poslova s daleko većom korupcijom a opet ništa.
treba da padnu svi koji su ovde umešali prste. kao što lopov ne pada pri svakoj provali već kad ga ćape.
ali nemoj da ložiš da će rešavanje ovog slučaja datti neki doprinos borbi protiv korupcije. to je mnogo kompleksnija pojava.
to niko ne spori.I ovo bi prošlo kao i sve ostalo da nije ubijeno 15 ljudi
Korupcija nije dovoljna da se narod digne ali ubistvo jeste
pretpostavljam da su neki njemu bliski umešani. i da je to razlog zašto se tako insistira. neko očekuje da bi on tako pao... a ne da bi se slične pojave predupredile ubuduće.Tu se AV zahebao, mislio je da će proći kao rušenje u Savamali, pojeo vuk magarca i nikom ništa
Da li ti uopšte znaš šta je korupciija i kako se ona praksi sprovodi kod nas?To što je SVAKI posao takav znači da su studenti u pravu i da je država utemeljena na korupciji nezamislivih razmera
to niko ne spori.
reč je o tome da ima puno stvari koje ne valjaju i da se svaka mora posebno ispravljati.
pretpostavljam da su neki njemu bliski umešani. i da je to razlog zašto se tako insistira. neko očekuje da bi on tako pao... a ne da bi se slične pojave predupredile ubuduće.
Da li ti uopšte znaš šta je korupciija i kako se ona praksi sprovodi kod nas?
Jel mogu da optuze nekog ko je maznuo 250.000m3 betona na peronu novosadske zeleznicke stanice za smrt 15 ljudi koji su izginuli na drugoj strani stanicne zgrade o genije? Nazalost ne mogu.Чудо једно како ви напредњаци имате разумевања за корупцију.
dakle nije glavni cilj korupcija kao zlo no da mu se dodje glave zbog nezakonite trgovine uticajem. operacija sjaši kurtaAV da uzjaše kurtaDJ.Vidiš kako si konačno progledao
Da je predsednik čist pustio bi istog sekunda da se pohapse svi u lancu korupcije za stanicu i ništa od ovoga se ne bi dešavalo, rejting bi mu čak i porastao
Međutim on savršeno dobro zna ko se nalazi na vrhu piramide korupcije i da će svi tragovi voditi ka samom vrhu kada se klupko krene odmotavati
понеки несретник попут оног шурлана ...https://n1info.rs/vesti/tuzilastvo-...iju-u-vezi-rekonstrukcije-zeleznicke-stanice/
'Ajmo sad da vidimo sta ce sve isplivati
Ja znam. Znam kako se konkretno sprovodi u gradjevinskim radovima, pogotovo u ovakvim javnim nabavkama. Sistem javnih nabavki je dosao kao nevidjeno dobar sistem za rast korupcije, privatni preduzetnici kao da su ga narucili od vlasti. Svaki od tih preduzetnika je dobio na "izvo'te" javno preduzece ili drzavnu upravu samo za sebe, bez smetnji i uticaja drugih preduzetnika, samo da je dobar sa covekom iz te drzravne sluzbe koji odredjuje ko ce dobiti posao.Da li ti uopšte znaš šta je korupciija i kako se ona praksi sprovodi kod nas?
mogli bi definisati korupciju kao direktnu posledicu sistema vlasti, korupcija je nezakonita trgovina pozicijim moći.Posle svih pretnji da ce da pohapse korumpiranu i zlocinacku vlast novoustanovljena vlast ce da se pocne baviti obicnim, zemaljskim poslovima - kako napuniti sopstvene dzepove a nece dirati prethodnu vlast po vec utvrdjenom pravilu ( nigde nema papira koji dokazuju da je u zemlji bilo korupcije ali zato ima papira koji dokazuju umesanost novih vlastodrzaca u kriminalne radnje od vrtica pa do danasnjih dana).
dakle nije glavni cilj korupcija kao zlo no da mu se dodje glave zbog nezakonite trgovine uticajem. operacija sjaši kurtaAV da uzjaše kurtaDJ.
Ja znam. Znam kako se konkretno sprovodi u gradjevinskim radovima, pogotovo u ovakvim javnim nabavkama. Sistem javnih nabavki je dosao kao nevidjeno dobar sistem za rast korupcije, privatni preduzetnici kao da su ga narucili od vlasti. Svaki od tih preduzetnika je dobio na "izvo'te" javno preduzece ili drzavnu upravu samo za sebe, bez smetnji i uticaja drugih preduzetnika, samo da je dobar sa covekom iz te drzravne sluzbe koji odredjuje ko ce dobiti posao.
Zato kada raspisuju javnu nabavku za recimo kupovini automobila za neku sluzbu napisu egzaktno kakav automobil zele, jedino ne kazu to je Skoda Octavia 1.6D koju uvozi taj uvoznik a svi ostali mrsh u p.m. U gradjevinskim radovima se uslovljava da ponudjac ima takvu i takvu ljudsku ili masinsku osposoblenost ( gle, a kako bas znaju da treba bas taj model gradjevinske masine koju ima ta i ta firma), da ima reference nas na toj vrsti posla koji se prvi put radi u drzavi (pa se pisu lazne reference za koje svi znaju da su lazne a nepodobni se eliminisu jer su "otkriveni" i lazi), da ima kreditnu sposobnost (pa banke izdaju lazne potvrde za podobne firme a nepodobnim firmama nece da izdaju potvrdu izbegavajuci da to nedeljama), cesto je posao uslovljen ugradnjom materijala sa detaljnim tehnickim opisom pa je jasno da je to samo materijal koji proizvodi odredjeni proizvodjac te je svakom ponudjacu potreban sertifikat od tog proizvodjaca o obucenosti rada sa tim materijalom koji naravno necete ni u snu dobiti ako niste podobna firma itd itd. Zbog svih tih prevara i namestaljki forumas @prvepruge je i otisao iz te drzave jer nije hteo da ucestvuje u svemu.
kad nekome nudiš posao onda ga diplomatski usloviš da i on tebi nešto učini.Još samo da dodaš detalj ZAŠTO KINEZI i sve si uglavnom rekao
Pa sigurno nije *******i iz svog džepa platio, nego je sve to iz naših džepova uzeo na ovaj ili onaj načinDođeš do onih batinaša koji su javno rekli da dobijaju 500 evra mesečno od stranke plus 100 evra za svaku akciju u kojoj nešto treba da se lomi ili neko da se bije. Šta misliš odakle te pare stižu. Svako u lancu korupcije tačno zna šta zadržava za sebe a šta pere i vraća u kešu
Dobrovoljno dajemo i gde he oroblemPa sigurno nije *******i iz svog džepa platio, nego je sve to iz naših džepova uzeo na ovaj ili onaj način
kad nekome nudiš posao onda ga diplomatski usloviš da i on tebi nešto učini.
ovo je korupcija. kako vi mislite istrebiti ovo iz roda ljudskoga?
ima da se naskidaš. za svako nedelo trebaće ti hrpa plicajaca, sudija, svedoka...pogrešan način rešavanja nečega što je hiperprodukovano politički.Tako što ćemo koruptivne pojedince skinuti sa vlasti
ne moraš uzeti dinar. korupcija je i kad nešto nekome učiniš iz pozicije moći ili kad tražiš da ti se učini.Nikada u životu dinar nisam uzeo (iskreno ni dao) za bilo šta što bi se moglo podvesti pod koruptivno poslovanje pa eto živ sam, radim, imam uspeha u tome što radim. Takvi su i ljudi oko mene, ljudi sa kojima živim i radim
pa šta radiš ako sme da se zna...Dakle zahebi me sa tom pričom da smo svi isti, lopovi, prevaranti, kriminalci, korupcionaši i normalno ubice