Quantcast

Тужилаштво Србије покреће истрагу против Миливоја Катнића!

Тихи

Zaslužan član
Poruka
126.756
Тужилаштво Србије покреће истрагу против Миливоја Катнића!!!

Велимировић и Синђелић, заједно са Катнићем, као идејним творцем тзв. државног удара из октобра 2016. године у Црној Гори, учествовали су и организовали да се на територији Србије, предузму радње, које су обухватале илегалну набавку наоружања и експлозивних материја
Од
ИН4С
-
20/01/2020 16:40

Katnić Главни специјални тужилац Миливоје Катнић. Фото: ПР Центар
Тужилаштво Србије отвориће извиђај против Миливоја Kатнића, Главног специјалног тужиоца Црне Горе због кривичног дјела недозвољена производња, држање и ношење ватреног оружја и експлозивних материја.
Ова информација потврђена је портали Националист из више извора.

Адвокат Мироје Јовановић, у име Андрије Мандића, предсједника Нове српске демократије и једног од лидера Демократског фронта, поднио је прије три године кривичну пријаву против Миливоја Kатнића, специјалног државног тужиоца Црне Горе, Мирка Велимировића, из Зубиног Потока, Саше Синђелића, свједока сарадника Специјалног државног тужилаштва Црне Горе и за сада непознатих лица, припадника Управе полиције Црне Горе и Агенције за националну безбједност, ради извршења више кривичних дјела, попут кривичног ђела недозвољена производња, држање и ношење ватреног оружја и експлозивних материја.
Mobilni telefon
Андрија Мандић је Тужилаштву за организовани криминал Србије, поднио ургенцију, којом је захтијевао да поменути надлежни орган поступи сходно поменутој кривичној пријави, прикупи обавјештења и предузме друге радње из своје надлежности, како би се разјаснили наводи из кривичне пријаве поднијете 2017. године.
У пријави се наводи да су Велимировић и Синђелић, заједно са Kатнићем, као идејним творцем тзв. државног удара из октобра 2016. године у Црној Гори, учествовали и организовали да се на територији Србије, предузму радње, које су обухватале илегалну набавку наоружања и експлозивних материја, за шта је конкретно био задужен Велимировић, који је то потврдио и у судском поступку. Тиме су испунили елементе бића кривичног дјела које им се ставља на терет.

Фрапантно је да је Kатнић такве активности одобрио на територији изван своје јурисдикције (Србија), јер је Велимировићу наложио да дође у посјед оружја, које ће потом доставити наводним организаторима тзв. државног удара, при чему Kатнић, за такве, уколико су уопште били, симуловане послове није тражио нити имао сагласност српског тужилаштва, преноси српски портал.
Међутим, Kатнић је кроз институт међународне правне помоћи од Тужилаштва за организовани криминал Србије добио захтјеване информације којима су надлежне службе у Србији располагале о Синђелићу и Велимировићу, њиховим контактима и кретањима, али је и тада волшебно прикривао да је на територији Србије спроводио прикривене операције, симуловане послове, и друге активности у циљу прикупљања доказа, којима се терете организатори измишљеног државног удара.
Могуће је да Kатнић заправо није кривично одговоран, могуће је да је Тужилаштво за организовани криминал установило да никакво оружје није постојало, нити је набављано на територији Србије, што је заправо чињеница са којом би надлежни суд у Црној Гори требао да буде упознат сходно билатералним уговорима, јер у том случају нестаје и сваки вид одговорности за Андрију Мандића и Милана Kнежевића, народног посланика Демократског фронта у Скупштини Црне Горе, у случају тзв. државног удара, који је режиран од стране режима у Црној Гори, као једна лоша верзија спилберговско-хичкоковске продукције.

https://www.in4s.net/tuzilastvo-srbije-pokrece-istragu-protiv-milivoja-katnica/

Dobar potez srpskog tuzilastva . Potrebno je procesirati teroriste i udbase koji vrsljaju na teritoriji Srbije i trguju oruzjem i vrse druga krivicna dela.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.