Tužba protiv Srbije

strawbbery_city

Iskusan
Poruka
6.580
Institut za zločine na Kosovu priprema tužbu protiv Srbije
Blic - Pre 56 minuta

Vlada Kosova osnovala je danas Institut za studije ratnih zločina, čiji će zadatak biti da evidentira i prouči zločine izvršene od 1990. do 1999. godine i pripremi potrebna dokumenta za podizanje tužbe protiv Srbije.

"Na Kosovu su se dogodili ratni zločini u periodu od 1990. do 1999.

godine i oni treba da se evidentiraju. Naš je cilja da se profesionalno u pravnom, politčkom, istorijskom, ekonomskom, vojnom i sociološkom aspektu predstavi ono što se dogodilo na Kosovu u tom periodu", rekao je zamenik premijera Kosova Hajredin Kuči.

:dash::dash::dash::dash:

Institut za zločine na Kosovu priprema tužbu protiv Srbije
Blic - Pre 56 minuta

Vlada Kosova osnovala je danas Institut za studije ratnih zločina, čiji će zadatak biti da evidentira i prouči zločine izvršene od 1990. do 1999. godine i pripremi potrebna dokumenta za podizanje tužbe protiv Srbije.

"Na Kosovu su se dogodili ratni zločini u periodu od 1990. do 1999.

godine i oni treba da se evidentiraju. Naš je cilja da se profesionalno u pravnom, politčkom, istorijskom, ekonomskom, vojnom i sociološkom aspektu predstavi ono što se dogodilo na Kosovu u tom periodu", rekao je zamenik premijera Kosova Hajredin Kuči.

:dash::dash::dash::dash:

Имам утисак да су добили инструкције "споља", а у циљу извртања извештаја Дика Мартија - још ће да испадне да смо МИ вадили органе Шиптарима, а и Србима, и бавили се трговином истих... а поред овакве наше владе, раде да да и српску територију зарад "лидерства" у региону и "светле будућности", то ће им и успети! :rtfm:

Ма какви да они " себи копају.." ! Шта мислите ко је измислио оно да се по свим нашим градовима потписује нешто што захтева да се " истраже сви злочини" ( а где су и Кандићка и Бисерко и слични, а има их )? Сведока и " сведока" да су они жртве и да нису чинили никакве злочине и да су се само бранили од ... биће напртек! Људи, ако имате ишта у глави што вам нису усадили садашње " демократе" и њихови ... мућните!

Rozanov je u pravu,tako je bilo i sa drugim tužbama protiv Srbije.Uvek je to sinhronizovana akcija sa ciljem da joj se doda ona neophodna strana("I u Srbiji postoje snage koje žele "istinu",ali im smetaju srbočetnički elementi sa kojima se još nije obračunalo")Što se tiče "svedoka" toga bar nikada nije nedostajalo.

Sta se primate, postoje sluzbeni zapisi o svemu sto su radili u tom periodu, pogotovu o teroristickim aktima, ubistvima, kidnapovanjima i sl.

Postoji celokupna dokumentacija o njihovim zločinima,
potkrepljena fotografijama i poslata haškom tužilaštvu.
Zašto ne reaguju ?
'El pokojni Batić vrišt'o na sav glas kako je poslao
više hiljada stranica dokaza,pa ništa.....
Ne verujem ja ništa tim fosilima !

Повуците паралелу са догађајима у Хрватској, а и Босни. Ситуација у региону се подгрева. Дај боже да не почне да ври.

Мислите да су Шиптари самовољно и самостално, тек тако, хоће нам се, одлучили да туже Србију? Шипак мало. Ветар дува с неке друге стране.

Повуците паралелу са догађајима у Хрватској, а и Босни. Ситуација у региону се подгрева. Дај боже да не почне да ври.

Мислите да су Шиптари самовољно и самостално, тек тако, хоће нам се, одлучили да туже Србију? Шипак мало. Ветар дува с неке друге стране.

Vetar duva ljuljaju se ružeeee.

Ima osnova za nesto tako.. Mi nikako nismo "mazili" siptare na Kosovu dok je Srbija tamo imala suverenitet. Sto ne znaci da su oni cvecke. Ali ni mi nismo bili cvecke.

Знам. Али такви односи између Шиптара и Срба на Косову су мање-више од доласка Турака на Балкан. Шиптари су као реметилачки фактор прво коришћени од Турака, па од Аустроугарске, па од Немачке, па сад од "Међународне заједнице" ма ко стајао иза тог имена. Континуитет је више него очигледан.

Ima osnova za nesto tako.. Mi nikako nismo "mazili" siptare na Kosovu dok je Srbija tamo imala suverenitet. Sto ne znaci da su oni cvecke. Ali ni mi nismo bili cvecke.

Kako su nas nasa sredstva informisanja obavestavala.... trebalo je to satrti tada, a ne maziti... pa se sve ovo sada ne bi ni desavalo. Al mi opet sada, imamo problem sa nasim sredstvima informisanja i ne znamo vise .... da li su nam istinu prenosili i tada...., tako da sve ukupno kad uzmes... mi smo prosto nigde.

Poslednja izmena:
Најнормалније да спријемају, док просрпски ехперти јавно нуде поделу.
А ондак слиједе километри техтова и видео матријала НВО удруга и неовисних медија еуропске обећане.
Па логићан слијед, јелте, резолуција у име свих и слине управника у Рачку.
Зарад помирења, суживота и заједничке будућности.

Back