Galadmanasijin
Domaćin
- Poruka
- 3.634
Sve najbolje,kao i Madjarice,dobre zeneI disciplinovane i stedljive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve najbolje,kao i Madjarice,dobre zeneI disciplinovane i stedljive.
Jesi siguran? Meni su madjarice ono ako hoces da ti se kuca rasturi bas raspusne? Mada sa madjaricama imam samo vruca iskustva. A poljakinje su mi aseksualne( sem onih koje nijesu radne i stedljive).Sve najbolje,kao i Madjarice,dobre zene
Jeste,poljakinje su uzdrzanije,a licno imam sasvim dobra iskustva sa madjaricom,mada nisam gradio kucu.Eto,prednost poljakinjama zbog mekoce i ipak vecoj teznji ka osnivanju domacinstvaJesi siguran? Meni su madjarice ono ako hoces da ti se kuca rasturi bas raspusne? Mada sa madjaricama imam samo vruca iskustva. A poljakinje su mi aseksualne( sem onih koje nijesu radne i stedljive).
Ne bih rekao da su onako indoktrinirane katolikinje nešto posebno kooperativne. Naprotiv.To su vredne zene i lepe,daleko bolje od bezveznih muskaraca![]()
Pa ja kao vernik postujem sve zene,ne moraju da budu prekooperativne.Tako i trebaNe bih rekao da su onako indoktrinirane katolikinje nešto posebno kooperativne. Naprotiv.
Pravoslavna crkva nije ni izdaleka toliko zadrta po tom pitanju. Kod njih je striktno ništa pre braka.Pa ja kao vernik postujem sve zene,ne moraju da budu prekooperativne.Tako i treba
Oni koji su osetili rusku cizmu posle pada fasizma odlicno znaju kako to izgleda…
Evo i njihovog junaštva, proparadirali ljudi kroz Beograd 1913., tj svečano sprovedeni.Ви који сте осетили нашу чизму нешто после пада фашизма, а много више после преузимање ваше полиције на КиМ знате то још боље. Ти то вероватно добро не памтиш, али твоји памте. Значи, ништа страшно. Добро се понашате и све је супер. Кренете да будете неваљали и онда настрадате. Акција и реакција.
I jedno i drugo su podanciki i slugerajski narodi, koji slusaju i lizu zadnjice svojim lokalnim diktatorima i autokratama.Ti momce mislis da su Rusi ranga Srba samo sa nuklearnim oruzjem.
Ovo je tačno: FSB je policijska služba koja ima jurisdikciju na teritoriji Rusije. Ruske obaveštajne službe su GRU (vojna) i SVR (civilna).Dobar vic...iz koje galaksije si ti došao života ti?
Tebi se zuri negdePravoslavna crkva nije ni izdaleka toliko zadrta po tom pitanju. Kod njih je striktno ništa pre braka.
molis li se alahu da usa ne ode iz nato saveza ?Pogledajte dugu stranu medalje
molis li se alahu da usa ne ode iz nato saveza ?
jer sa ovim vecitim krvolocima englezima i nemcima slabesu ti sanse.
druga strana medalje, je nasa.
mislio si globalisti kolonijalisti , ce uvjek biti u usa .
ovo sto guraju engleska i enmacka (dva glavna uzrocnika svetskih ratova do sada) je plan klintonovih krovloka demokratskih.
puklo je, tramp je realista i nije ludak poput ovih napoleonovih hitlerovih potomaka.
merc je novi ludak na vrhu svabije. po odlasku usa vrlo brzo ce da poviju rogove. inace ce biti isamarani kako nikad nisu pa cak ni u drugom sv ratu.
dosta si se ti ku.rcio ...
podrzavao si ukrajinu ne zbog rusofobije vec srbofobije. jer sise plasio onoga sto se upravo desava.
bilo ti je normalnoda se ukrjaini pomaze sa svih strana milionima milijardidolara dok srbiji maloj u vreme bombardovanja nije bilo moguce dopremiti bilo kakvu pomoc od bilo koga...
vidis, sila ima TU DRUGU STRANU MEDALJE. cesto se obije o glavu.
uskoro ces ti sam trubiti : srpska se truba sa kosova cuje...
то је твој сендвичPogledajte prilog 1692485
A sta cinite sa slikom kad pojedete sendvic ?
Ко је хтео да прати вести, могао је да примети да су текли преговори... Да су Руси као знак добре воље пристали да се повуку од Кијева, да би се преговори о миру повољно завршили.Priznajem da nijesam mogao da prihvatim da su bez ikakvog kompleksa ispred Kijeva okrenuli nazad i reorganizovali se. A jos vise sam se sokirao jer ( posto zivim u naselju dje su vecina ljudi iz bivseg SSSR-a) sam shvatio da se Rusi cude sto sam ja to povlacenje vidio kao sramotno, ono ispadas kukavica ( nijesam znao da se kod njih strategija vise cijeni od opjevanog neproduktivnog junastva.
Не знам шта би требало да буде... Наше званично државно писмо је ћирилица, а на том сендвичу је латиница. Мора да је неки издајник на слици.Pogledajte prilog 1692485
A sta cinite sa slikom kad pojedete sendvic ?
Zapadna Evropa je kolonisticka stoka kojoj mudze upravo menjaju krvnu sliku.Ma da eliminises Poljake i Ukrajince i bez nuklearki bi ih nalupali. posebno sto je evropi kapacitet za sklapanje saveza ( van USA) ravan nuli.