Tusk: Paradoks je da 500 miliona Evropljana moli 300 miliona Amerikanaca da ih brane od 140 miliona Rusa.

Jesi siguran? Meni su madjarice ono ako hoces da ti se kuca rasturi bas raspusne? Mada sa madjaricama imam samo vruca iskustva. A poljakinje su mi aseksualne( sem onih koje nijesu radne i stedljive).
Jeste,poljakinje su uzdrzanije,a licno imam sasvim dobra iskustva sa madjaricom,mada nisam gradio kucu.Eto,prednost poljakinjama zbog mekoce i ipak vecoj teznji ka osnivanju domacinstva

Oni koji su osetili rusku cizmu posle pada fasizma odlicno znaju kako to izgleda…
Ви који сте осетили нашу чизму нешто после пада фашизма, а много више после преузимање ваше полиције на КиМ знате то још боље. Ти то вероватно добро не памтиш, али твоји памте. Значи, ништа страшно. Добро се понашате и све је супер. Кренете да будете неваљали и онда настрадате. Акција и реакција.
Evo i njihovog junaštva, proparadirali ljudi kroz Beograd 1913., tj svečano sprovedeni.

F8116F87-0561-4388-A7F6-FFA64EC624A5.jpeg

Ti momce mislis da su Rusi ranga Srba samo sa nuklearnim oruzjem.
I jedno i drugo su podanciki i slugerajski narodi, koji slusaju i lizu zadnjice svojim lokalnim diktatorima i autokratama.

Rusi vise doduse, ali budimo objektivni, i njihovi diktatori su mnogo jaci od srpskih, pa je teze osvestiti taj podanicki ruski narod tamo.

Tako da, moramo malo da razumemo i te slugerajske Ruse.

Meni je paradoks da 340 miliona Amerikanaca ima veci drustveni proizvod od 450+70+10=530 miliona Evropljana ( EU+UK+CH+N) za 30%.
Pa ako vec glumis ludilo onda moras da se shlihtas bogatijem (i fizicki mnogo jacem) rodjaku a ne da se duris ako te opomene.

Kad se neki politicar, kao recimo Makron pocne kocoperiti sa svojom neuporedivo manjom ekomomijom ( 9 puta), velicinom nacije ( ima preko 5,5 puta manje gradjana) i vojskom ( to se meri jos vecom razlikom) zapitas se sta je tom (niskom) coveku u glavi. Ali kad recimo ministar spoljnih poslova Estonije pocne da se kocoperi onda ti je jasno da je njih obuzelo neko ludilo lazne velicine.

Pa ako ti smeta Americka supremacija onda izadjes iz svakog dila sa njima, otkacis ih i sam se dalje u zivotu snalazis. No, onda bi trebao to i da platis pa bi bio jos siromasniji u odnosu na te Amerikance jer bi novac za standard trosio na avione, satelite, nosace aviona, razvoj svog IT-ja, ako bi uopste to bio u stanju.

Pogledajte dugu stranu medalje
molis li se alahu da usa ne ode iz nato saveza ?

jer sa ovim vecitim krvolocima englezima i nemcima slabesu ti sanse.

druga strana medalje, je nasa.

mislio si globalisti kolonijalisti , ce uvjek biti u usa .
ovo sto guraju engleska i enmacka (dva glavna uzrocnika svetskih ratova do sada) je plan klintonovih krovloka demokratskih.

puklo je, tramp je realista i nije ludak poput ovih napoleonovih hitlerovih potomaka.

merc je novi ludak na vrhu svabije. po odlasku usa vrlo brzo ce da poviju rogove. inace ce biti isamarani kako nikad nisu pa cak ni u drugom sv ratu.

dosta si se ti ku.rcio ...

podrzavao si ukrajinu ne zbog rusofobije vec srbofobije. jer sise plasio onoga sto se upravo desava.
bilo ti je normalnoda se ukrjaini pomaze sa svih strana milionima milijardidolara dok srbiji maloj u vreme bombardovanja nije bilo moguce dopremiti bilo kakvu pomoc od bilo koga...

vidis, sila ima TU DRUGU STRANU MEDALJE. cesto se obije o glavu.

uskoro ces ti sam trubiti : srpska se truba sa kosova cuje...

molis li se alahu da usa ne ode iz nato saveza ?

jer sa ovim vecitim krvolocima englezima i nemcima slabesu ti sanse.

druga strana medalje, je nasa.

mislio si globalisti kolonijalisti , ce uvjek biti u usa .
ovo sto guraju engleska i enmacka (dva glavna uzrocnika svetskih ratova do sada) je plan klintonovih krovloka demokratskih.

puklo je, tramp je realista i nije ludak poput ovih napoleonovih hitlerovih potomaka.

merc je novi ludak na vrhu svabije. po odlasku usa vrlo brzo ce da poviju rogove. inace ce biti isamarani kako nikad nisu pa cak ni u drugom sv ratu.

dosta si se ti ku.rcio ...

podrzavao si ukrajinu ne zbog rusofobije vec srbofobije. jer sise plasio onoga sto se upravo desava.
bilo ti je normalnoda se ukrjaini pomaze sa svih strana milionima milijardidolara dok srbiji maloj u vreme bombardovanja nije bilo moguce dopremiti bilo kakvu pomoc od bilo koga...

vidis, sila ima TU DRUGU STRANU MEDALJE. cesto se obije o glavu.

uskoro ces ti sam trubiti : srpska se truba sa kosova cuje...
1741035055846.png

A sta cinite sa slikom kad pojedete sendvic ?

Priznajem da nijesam mogao da prihvatim da su bez ikakvog kompleksa ispred Kijeva okrenuli nazad i reorganizovali se. A jos vise sam se sokirao jer ( posto zivim u naselju dje su vecina ljudi iz bivseg SSSR-a) sam shvatio da se Rusi cude sto sam ja to povlacenje vidio kao sramotno, ono ispadas kukavica ( nijesam znao da se kod njih strategija vise cijeni od opjevanog neproduktivnog junastva.
Ко је хтео да прати вести, могао је да примети да су текли преговори... Да су Руси као знак добре воље пристали да се повуку од Кијева, да би се преговори о миру повољно завршили.
И испоставило се да су их преварили.

Сећам се и да је генерални секретар Натоа изјавио да се Руси уређено повлаче - што је супротно од медијске магле да су Руси поражени.

Неки месец касније, на јесен 2022. су се Руси опет уређено повлачили... јер их тада није било у довољним бројевима. То је последње веће руско одступање, тога више није било. У неком тренутку су стали - када су довољно растурили и ослабили Украјинце, да би могли да држе стабилну линију фронта.
Нису Украјинци хтели да стану, циљ је био Крим, али за даље нису имали снаге.

Од тог тренутка, све што су Украјинци урадили није дало резултата.
Руси их потискују, испочетка споро па све брже.

Треба научити од Руса - одступити ако се мора, сачувати се за следећи дан. Увек држати борбени поредак. Нема безглавог трчања ни напред ни назад.

Pogledajte prilog 1692485
A sta cinite sa slikom kad pojedete sendvic ?
Не знам шта би требало да буде... Наше званично државно писмо је ћирилица, а на том сендвичу је латиница. Мора да је неки издајник на слици.

Back