gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
Da, ali bog ne postoji.
Tako da.
Naravno da ne, to i Turci shvataju. Polako, ali sigurno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali bog ne postoji.
Tako da.
Odvajanje od Deset Božijih Zapovesti, kao što je Niče onomad nagovestio, prilično je koštalo civilizaciju.
Tu zapravo nema ničeg "normalnog". Naprotiv.
E kad bi ovo moglo u Arabiji i Iranu.
Не можеш ти никоме да читаш мисли, можда су били атеисти, свесно или не, али су радили на ширењу ислама, па зато и није битно да ли су се правили луди или не.Većina jesu, nego su morali da se prave ludi zbog naroda i državne strukture.
Ја сам националиста, за мене је већи грех што Срби пишу латиницом, него што једемо свињетину за време великог поста. Мада ја постим на Велики Петак и на Крстовдан, то је следећи петак.religija zabranjuje hedonizam al kako tebi to objasnit kad krkaš janjetine i krmetine za božićni i vaskršnji post?
Gdje se dedose one univerzalne vrijednosti XX. vijeka o slobodi vjeroispovjesti, misljenja, udruzivanja..Naravno da ne, to i Turci shvataju. Polako, ali sigurno.
Gdje se dedose one univerzalne vrijednosti XX. vijeka o slobodi vjeroispovjesti, misljenja, udruzivanja..
Zar nase vjerovanje, misljenje, stav o postanku svijeta i covjeka ne trpe drugaciji stav, zar smo toliko uvjereni samo u jednu religiju, jedan svjetonazor...
Varietas delectat...a mi se zatvorismo u religije, liberalne ekonomije i LGBTQ granice.
Да, али ти не можеш да схватиш природу религије, јер си атеиста.Da, ali bog ne postoji.
Tako da.
Грешиш људи и даље верују у више силе, али не желе диктат ислама.Мислим да је то и поента теме. Неки људи Турске се удаљавају од Ислама, који виде само као прокламовани ислам.
Они остају култоролошки муслимани и верују у начела из Курана, као што 70% становништва Шведске припада Шведској Цркви.
А моја поента је била да људима у високотехнолошким друштвима тешко пада да верују у више силе.
Што ви људи толико не волите ЛГБТ+?
Да, али ти не можеш да схватиш природу религије, јер си атеиста.
Турцима неће бити проблем да одбаце Бога, али они никада неће одбацити муслиманску традицију која је постала део њиховог националног идентитета.
Срби рецимо нису нападали ТВ станице које су емитовале холивудске сатанистичке и антихришћанске филмове и серије, јер оне нису нападале СПЦ, али јесу прекинули позоришну представу која сатанизује Светог Саву.
Дакле ми смо гетоизовали своје Хришћанство као и све остале нације, али у Хришћанству је то дозвољено за разлику од ислама, који се понаша као тоталитарна идеологија која жели да освоји све нације и расе и да их и истопи по калулу курана.
А ово што раде Турци је управо слично, они праве ислам по калупу турске нације, што је невиђено скрнављење ислама, јер код њих је много важније да се национални идентитет покори верском, него обрнуто.
Што се тиче Хришћанства, Првославље је много више везано за национални идентитет, него Католичанство, зато рецимо ми имамо националне цркве, док рецимо Хрвати немају.
Опет долазимо до тога, да код нас религија је далеко више у служби нације, него обрнуто.
Јесте толико нас је окупирала да у називу носи име Српска, а сваки патријарх је Србин.Pravoslavlje je skoro kao islam. Strana sekta koja je okupirala i zagadila naš duh. Dobili smo judeizirana imena dok su ona izvorna srpska satirana. Hramovi bogova spaljeni kao i mnogi sledbenici stare religije.
Sveti Sava je bio jevrejski propagandista koji je trovao naš naord ovom bolešću zvanom hrišćanstvo. A to je samo jedna jevrejska sekta. Kada kažem sekta to je zapravo jedan sektor od izvorne religije i izvornog učenja.
Јесте толико нас је окупирала да у називу носи име Српска, а сваки патријарх је Србин.
Да је толико антисрпска ваљда би добила подршку глобалиста С.А.Д. и ЕУ ?
Ко теби брани да направиш десеторо деце и да свима даш изворна српска имена и да се на тај начин бориш против СПЦ ? Зашто то не урадиш ?
Ко ти брани да проучаваш и практикујеш паганску традицију, не рачунам онај део паганизма који је преживео и настанак српске нације и настанак српског православља.
На крају крајева, старословенска религија и традиција би требало да буде нешто што повезује све народе које потичу из истих заједничких корена, а видимо да то ништа не вреди и да се те нације непријатељски односе према Србији, рецимо однос према КиМ.
Ако имовима СПЦ припада Јеврејима, зашто такав војни џин не нападне то усрано исламско Косово и избомбардује све шиптаре ? У чему је проблем, требало би да имамо подршку ?
Шта би требало да кажу Хрвати који већ вековима немају своју Хрватску католичку цркву, већ морају да слушају неке идиоте из јужне Америке, а сутра могу да им за поглавара поставе и неког мајмуна из Африке.
Православље нам је омогућило да се зближимо са Грцима и требало би да буде мост пријатељства са свим православцима, као што би и Старословенска религија требало да буде ... окрени обрни све се врти око нације и њених интереса.
Ја ћу сутра одржати највећи скуп који ће окупити све поштоваоце Старословенске религије и традиције и увести то као обавезни предмет, ако ће допринети да неке словенске земље повуку признање исламске тзв. државе Косово.
Не видим да то угрожава мој национални и верски идентитет, јер све то носимо у себи и само будала би се одрекла неког од тих идентитета.
Не можеш ти никоме да читаш мисли, можда су били атеисти, свесно или не, али су радили на ширењу ислама, па зато и није битно да ли су се правили луди или не.
Ја сам националиста, за мене је већи грех што Срби пишу латиницом, него што једемо свињетину за време великог поста. Мада ја постим на Велики Петак и на Крстовдан, то је следећи петак.
Zato i prave najvecu evropsku dzamiju na nemackom tlu.Turke u Nemackoj boli ****** za Tursku. Oni su Nemci sledece generacije, i pevaju nemacku himnu
A ovde u Beogradu nikako da završe hram Svetog Save...Zato i prave najvecu evropsku dzamiju na nemackom tlu.

I u Srbiji se pravi najveca balkanska dzamija.A ovde u Beogradu nikako da završe hram Svetog Save...
Mole Putina za keš a ovamo bosanski popovi iznesu lovu od priloga, pisalo u novine.
Zamisli dodju vanzemaljci...I u Srbiji se pravi najveca balkanska dzamija.
Ко ти брани, али то није разлог да користиш окупаторску такозвану српску латиницу.Ja nisam ni politeista, ali ću pre biti pripadnik stare rodne vere nego ove jevrejske sekte.
латиничар попут тебе би требало да зна, да латиница нема никакве везе са нашим идентитетима и да је у служби уништења истих.Srbi nisu imali ćirilicu, imali su glagoljicu i to zbog promene religije.
A i to nam doneli iz inostranstva.
Do dolaska Tita svega par Bosanaca znalo da čita a pola od njih i da piše.
Više bilo turskih vezira iz Bosne nego pismenih.
Danas samo jos priglupi Amerikanci veruju u vanzemaljce, isli u Areu 51 da oslobodadjaju male zelene a tamo im administracija pravi i eksperimentise sa oruzjem. Pojela im mozak genetski modifikovana govedina i kukuruz.Zamisli dodju vanzemaljci...
Ко ти брани, али то није разлог да користиш окупаторску такозвану српску латиницу.
Не видим никакву спрегу између старе родне вере и латинице.
Твоје промовисање старе родне вере пада у воду, оног тренутка када почињеш да комуницираш на окупаторском писму, јер СПЦ каква год да је, бар се оглашава на ћирилици.
Сваки латиничар је потенцијални агент Ватикана, који можда жели да покатоличи Србе. Како да ја знам да ти ниси један од њих, ако вероватно поред СПЦ, мрзиш и српско писмо.
Israel su stvorili sekularni Jevreji "po nacionalnosti", i stvorili su ga kao evropski državu.
Što više u njemu raste broj Haredi Jevreja, to postoje sve više nalik zemljama 3. Sveta.
Svaki američki državnik može i sme da jasno i glasno izjavi da Area 51 nema ništa sa vanzemaljcima.Danas samo jos priglupi Amerikanci veruju u vanzemaljce, isli u Areu 51 da oslobodadjaju male zelene a tamo im administracija pravi i eksperimentise sa oruzjem. Pojela im mozak genetski modifikovana govedina i kukuruz.
Ко ти брани, али то није разлог да користиш окупаторску такозвану српску латиницу.
Не видим никакву спрегу између старе родне вере и латинице.
Твоје промовисање старе родне вере пада у воду, оног тренутка када почињеш да комуницираш на окупаторском писму, јер СПЦ каква год да је, бар се оглашава на ћирилици.
Сваки латиничар је потенцијални агент Ватикана, који можда жели да покатоличи Србе. Како да ја знам да ти ниси један од њих, ако вероватно поред СПЦ, мрзиш и српско писмо.
латиничар попут тебе би требало да зна, да латиница нема никакве везе са нашим идентитетима и да је у служби уништења истих.
Како ти који пишеш латиницом, можеш инсистирати на глагољици, када ти тако не знаш ни званично српско писмо, а то је само српска ћирилица, каква год да је.