Turska optužila Evropu: Ovo što se dešava muslimanima - tako je bilo Jevrejima u 20. veku

Конзерва (смјех).
Нико те није ни питао одакле си, сам си нагласио :lol:
Већина = idioti Pogledajte prilog 787238
-------------

Упоран да гурнеш сутра Србе у рат 😆
И није питање теме, уопште.

Треба памети па као Петен или Недић сачувати већину Срба
 
Треба памети па као Петен или Недић сачувати већину Срба
Ј-а. ... Не треба, него нема потребе за узбуђењем, као што сам и написао - већ имају утабан пут. :kafa:
------
Са друге стране ниђе Вранцуске главе, мада им ни службе не би жалиле још десет ако треба
јер због ради унутрашњег мира најбољи је лијек спољашњи непријатељ.
Успут се и Султан огребе за коју изјаву и поправи рејтинг међ' својим гласачима бирачима ...
 
Хрватски теолог оштро ОДБРУСИО немачком амбасадору: Турци вам Гетеа користе за тоалет папир, А СРБИЈИ ТРАЖИТЕ ДА ПРИЗНА КОСОВО!
23 октобра, 2020 3 Comments


Аутор: Глас јавности


Њемачки амбасадор при Уједињеним нацијама Кристоф Хеусген критиковао је српског министра спољних послова Ивицу Дачића на састанку Савета безбједности УН, рекавши да „наши српски пријатељи пуцају себи у ногу залажући се за повлачење независности Косова“.

-Изненађен сам овом политиком покушаја за повлачење признања. Наши српски пријатељи пуцају себи у ногу, јер ако желе да се придруже ЕУ, морају сами да раде на приступању и прихвате га, рекао је немачки амбасадор.

Та изјава изазвала је оштре реакције јавности, а хрватски теолог Горан Шарић обратио му се путем друштвених мрежа, а његов одговор на Хеусгенову изјаву која је многе разбеснела преносимо у целости:

„Одговор немачком амбасадору: Нестаћете и нико неће плакати за Вама!

Јучер је амбасадор њемачке у УН-у напао Ивицу Дачића ријечима да Србија пуца сама себи у ногу политиком повлачења признања Косова. „Тако никад нећете ући у ЕУ“ реко је њемачки амбасадор. Као да неко Србији уопће нуди улазак у ЕУ под било каквим увјетима! Као да Србија може ући у ЕУ све и да три пута призна Косово! Као да није јасно речено са највиших бриселских инстанци како проширења нема бар десет година, а онда можда не буде ни Еуропске Уније! И на крају, као да је улазак у распадајућу бирократску наднационалну заједницу неки циљ којем Србија треба тежити!

Један пријатељ пренио ми је разговор који је недавно водио са неким Нијемцем. Мој пријатељ га је упитао да ли зна да је код нас на Балкану настала прва еуропска цивилизација? Овај му је одговорио: „Нас Нијемце то не занима. Ми смо сада први!“

Истина је да је Њемачка економија прва у Еуропи, али истина је да ако и остане прва за које десетљеће, тада више неће бити Њемачка. Бити ће турска, арапска, мигрантска, али не и Њемачка. Србија да си и пуца у ногу, господине амбасадоре, бар има у шта пуцати! Ви сте своју земљу предали америчкој окупацији, Ваша премијерка кад Америка прислушкује, она се чак не смије ни бунити. Њемачки народ је без сумње задужио човјечанство, али Ви одавно нисте тај народ, народ Мартина Лутера, Готфрида Лајбница, (иако је питање колико су ова двојица Германи), Хермана Хесеа, Вернера Хајзенеберга, Макса Планка…

Ви сте народ који присиљава еуропске земље да примају нелегалне мигранте и исламисте! Ви сте народ чије жене више воле да се напијају пивом на Октоберфест, него да доје своју дјецу. Ви сте народ чије ходочашће иде рутом кроз Кајзерштрасе, од прве до посљедње јавне куће. Вама је литургија дрогирање на Лове параде у Берлину. Вама је кршћанство назадно и заостало, а напредна Вам је ЛГБТ идеологија! Ви сте губитници у два свјетска рата! И баш на обљетницу Вашег злочина у Крагујевцу над 2778 грађана Србије Ви сте се дрзнули да Србији дјелите моралне лекције!

Вама земља пропада под налетом турског и арапског наталитета, а Ви малтретирате Србију да призна Косово! У вријеме док тисуће Нијемаца прелазе на ислам, док Ваше жене имају најмање дјеце у Еуропи, док њихове суграђанке турског и арапског поријекла рађају по деветоро дјеце, Ви се бавите Србијом! Да ли је Вама јасно да ће ускоро Берлином умјесто Моцарта одјекивати глас мујезина са минарета? Да ће се у школама учити Куран? Да ће Турци Гоетхеова дјела користити умјесто тоалет папира? Да ли сте свјесни да ћете Ви Нијемци нестати као нација, да ће Ваша земља бити исламска република и да нико неће плакати за Вама?!“, поручио је Шарић.
 
Pa ljel vidite se ambicije ni krstasa ni germana nisu nimalo promenile samo ovaj vise nije za arijevsku rasu il toboze hrista...nego za lgtbq demokratiju...samo drugo odelo sve je isto...samo se malo preracunali potcenili islam koji su uveli pa sad imaju problem iznutra...i sutra kad bukne sta je resenje pobiti sve muslimane? Nisam bas siguran bojim se da ce im morati dati republike ako ne odmah onda siroke autonomije...za pocetak...
 
20201027_202845.jpg
 

Back
Top