- Poruka
- 3.042
ma zjakan je ko mladmarlon:Primarijus, jel vidite kako se histericno smeje. Jel ste sigurni da je to od brava. Da nije neki pticji grip. Covek je u bunilu.
popio negde pendrek
pa mu se zacmani
prividjaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma zjakan je ko mladmarlon:Primarijus, jel vidite kako se histericno smeje. Jel ste sigurni da je to od brava. Da nije neki pticji grip. Covek je u bunilu.
vispak:hej,jarani Bosnjaci da vam sapnem nesto,dobra vijest,nejma bolan vise Vlaske policije u Bosni ponosnoj,hahahahahaahahahhahahahhaihihihihihihiihihihiiih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vispak:hej,jarani Bosnjaci da vam sapnem nesto,dobra vijest,nejma bolan vise Vlaske policije u Bosni ponosnoj,hahahahahaahahahhahahahhaihihihihihihiihihihiiih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slayer:Нисам ја никада рекла да су сви Срби нормални. Баш напротив. Доказ о Српској глупости је сам тито и комунизам. А када сам рекла да смо сви националисти мислила сам на Србе из Босне,никако на Србијанце. И Срби из Босне који су преживели рат и ратовали јесу националисти,вероватно са неколико изузетака али та је цифра занемарљива.
vispak:kako ti blentavko znas da ce u Bosni biti rat,a nece u srbiji..moguce da smo se negdje i sreli ali si bio brzi u davanju gASA guzi,a to sto si potlje prao gace o tvom junastvu.eee,kod mene su svi po zadatku jahali konja narisanog na zidu..da vidis koje je to zadovoljstvo gledati kako Junaci 'oce da zajasu pa glavom o zid zveknu.jesam Bogumi ja pravoslavac,a vi ne morate vjerovati,u ostalom sta ja to moram vama i dokazaivati..
da nam vjecno zivi uspomena na slavnu 17.brdsku brigadu,koja je porazila cetnike oko Sarajeva Bosnjacke metropole.neces cedo vise u Sarajevo
zox:Onda ako si mislila na bosanske Srbe,tako lepo i kazi!Ja licno Republiku Srpsku,zovem Republika Cetnicka,ali to nije bitno!Ako vi bosanski Srbi snivate veliku Srbiju,onda u ostvarenje toga projekta ne uvlacite nas,kako ti kazes Srbijance,jer uveren sam da vecina nas je koliko toliko normalna i nece u tu avanturicu,dosta nam je ratova,vama ocigledno nije!
"Чисто,зашто би Срби живели у 3 републике када могу у једној"slayer:Колико се мени чини,у тим постовима се види да причам о босанским Србима.
Којих ратова? То што су бомбардовали 2 месеца мислиш да је био неки рат?????
Ми смо ти којим би требало бити доста ратова,а и јесте нам их доста. Само смо у фазону ако буде опет,спремни смо. Никоме се не гине али се и не плашимо.
Никада не говорим у име Србијанаца,ниједан предак ми није Србијанац. Тако би било лепо од тебе,пошто немаш појма шта је тај народ преживео доле и зашто је то Репубилика Четничка,да искулираш коментаре на ту тему,бар из поштовања према тим људима...
А што се Велике Србије тиче... Нама то није никакав сан,поготове не због Србијанаца... Чисто,зашто би Срби живели у 3 републике када могу у једној.
И нико није дошао у Србију зато што је желео (сем дезертера, и ратних профитера али то је мањина) него зато што је морао јер није имао где.
Не кажем да не би било проблема,него овако када се зарати право је смарање прелазити границе.vispak:"Чисто,зашто би Срби живели у 3 републике када могу у једној"
tacno tako,srbima je spas u preseljenju u majcicu srbiju..i nebi bilo nikakvih problema i ratova.
mindi:Bosnjak kao bosnjak ne mora znaciti da je samo musliman.Bosnjacima pripadaju svi stanovnici BiH (bosanski pravoslavci, Bosanski katolici i Bosanski muslimani) i realno je da su bosanski pravoslavci Bosnjaci a ne kao sada kada se izjasnjavaju Srbima.Srbi u Srbiju a Bosnjacima Bosna!
sa komsijom treba biti dobar,vidju sad ovih nesretnika 22.ooo 'iljade ih na spisku,pa 'dje ce to sve pobjeci,nejma toliko sume za 'njia bona..iscerace svu divljac iz shuma u gradove pa eto ti belaja ne semaforima,'ce bidne prelazenja i na zeleno i na crljeno..slayer:Не кажем да не би било проблема,него овако када се зарати право је смарање прелазити границе.
А и право да ти кажем,смучило нам се више да нам будете комшије,са било ким да заратимо на пример 41. са Немцима,ви одмах искористите прилику да нас кољете. Могло вам се.
Па се треба тући са вама и ратовати са званичним непријатењем.
Овако бар не би стрепили од комшија.
decak pa koji je tebi kuraz pa ti sivispak:sa komsijom treba biti dobar,vidju sad ovih nesretnika 22.ooo 'iljade ih na spisku,pa 'dje ce to sve pobjeci,nejma toliko sume za 'njia bona..iscerace svu divljac iz shuma u gradove pa eto ti belaja ne semaforima,'ce bidne prelazenja i na zeleno i na crljeno..

Веруј ми да је теби много теже него њима!vispak:sa komsijom treba biti dobar,vidju sad ovih nesretnika 22.ooo 'iljade ih na spisku,pa 'dje ce to sve pobjeci,nejma toliko sume za 'njia bona..iscerace svu divljac iz shuma u gradove pa eto ti belaja ne semaforima,'ce bidne prelazenja i na zeleno i na crljeno..
varum??????????????????????????????????slayer:Веруј ми да је теби много теже него њима!
veKsla:decak pa koji je tebi kuraz pa ti si
izgleda ceo mozak ispiso![]()
vazno je da ja imam sta da popisam..svog Murlon-Muflon-amarlon:Kad bi imao sta da ispisa. Tesko je to moj vekslo.
marlon:Kad bi imao sta da ispisa. Tesko je to moj vekslo.
eremita:Па не може... заглавио му се црногорски каменчић у простати...![]()
него да ли ви примећујете да и ВИСПАК и АНАЛИТИЧАР пишу разним
КВАЗИ-ДИЈАЛЕКТИМА... само пажљивије прочитајте... мислим виспак је бољи пример јер има више незамисливих грешака за одређени дијалект... аналитичар се боље крије али се испалио и то веома када је написао "то нема вјезе"... па људи немојте те битанге узимати озбиљно - обични провокатори и спамери... 8-) 8-) 8-)
znas shta eremita..od tebe mi se vec drma qita..ALLAHOM TI SE KUNEMeremita:Па не може... заглавио му се црногорски каменчић у простати...![]()
него да ли ви примећујете да и ВИСПАК и АНАЛИТИЧАР пишу разним
КВАЗИ-ДИЈАЛЕКТИМА... само пажљивије прочитајте... мислим виспак је бољи пример јер има више незамисливих грешака за одређени дијалект... аналитичар се боље крије али се испалио и то веома када је написао "то нема вјезе"... па људи немојте те битанге узимати озбиљно - обични провокатори и спамери... 8-) 8-) 8-)
vispak:![]()
mi smo zadovoljni i sa ovim

i velikimarlon:Ne vredjaj spamere, oni imaju mali mozak.