bancho
Početnik
- Poruka
- 4
Bio sam u Rimu prosle nedelje i svratio u Castel Romano Designer Outlet u blizini Rima. Cene su raznolike, nemojte se nadati mnogo nizim cenama nego kod nas (tako je u svim Outlet centrima u Italiji), ali je izbor robe znatno, znatno veci i po raznolikosti i po velicinama. Npr. za zene ima velicina od34-52.
U povratku svratili samo u Markoni centar u blizini Venecije, ogroooooman trzni centar, izbor robe fantastican, samo izbor cipela u radnji Scarpi&Scarpi za ne poverovati. Cene solidne, nesto skuplje, nesto jeftinije, supruga kupila sandale Estrada za 45 E, u sklopu je i Carefor(supermarket), za svakog ponesto.Markoni je od Palmanove jos oko stotinak km dalje
U povratku svratili samo u Markoni centar u blizini Venecije, ogroooooman trzni centar, izbor robe fantastican, samo izbor cipela u radnji Scarpi&Scarpi za ne poverovati. Cene solidne, nesto skuplje, nesto jeftinije, supruga kupila sandale Estrada za 45 E, u sklopu je i Carefor(supermarket), za svakog ponesto.Markoni je od Palmanove jos oko stotinak km dalje

, onda možete da svratite u Burberry ili Escada prodavnicu, tamo će vam izotimati sav plen, bez obzira što je sva roba sa popustom
Ili, u Escadi još više možeš da uštediš, večernji lep ženski blejzer sa 1300 na 900€, pa zamisli bre kol'ka je to ušteda 
...ja se ponadala da se govori o nekim ruzama...uhhhhhhh a tako mi je slatko zvucalo...

( interesantna gramatichka postavka ) shta ti hoccesh...???...otvarash 55 varijaciju teme svih outlet-a u krugu od 700km...nas nekoliko smo ti pisali i pisali o svim moguccim...jedino shto nismo postavili fiskalne rachune nasheg shopinga u njima... ako te interesuje i outlet-i u Solunu, mogu i o njima...pa da zaokruzhimo prichu, ali i posle toga docci ccesh " k' nama" sa nebuloznim pitanjima, na koje uveliko imash napisane "outlet disertacije", pa Jope NOVE OUTLET Teme...
...