Ja na zalost spadam u te sto su nadrljali u Joy-u , ali sad vec imam malko iskustva kako sa Tursko tako i sa Kontikijem... Svi hoteli koje su hteli roditelji od tog decka su ekstra, ali je serra stvarno najnovija . Kazu ljudi koji su bili da nema jednog jedinog stabla drveta u celom kompleksu. Mi imamo malo dete te nam treba 'lad , ali su i nama to ponudili, kao ekstra. Sramota je prava to sto su im trazili doplatu,ovi moji iz joya su mogli bez doplate da promene hotel kad su se pobunili. Al je drndanje trajalo i po 5 dana... Tj sve dok rodbina nije skandal napravila u Bg. Tad su im ponudili premestaj u Pine beach za dz...
Meni je licno Gdja vodic trazila lovu za doplatu ali sam je ja samo "ljubazno" obavestila da nemam nameru da im platim nista , tj da mogu samo oni meni da vrate lovu , jer je hotel tj klub kanta. Posle me vise nije ni pitala za pare, a nismo je ni vidjali...Nekima je cujem trazila 700 evra kao doplatu za pine beach..Bezobrazluk nevidjeni...
Usput ako ima neko ko treba da ide u Pine beach , imam informaciju od vodica Kontikija koju licno poznajem a radi bas tursku da je Klub skoro potpuno prazan , tako da mesta ima , ali drustva bas i ne . Inace Pine beach klub je STVARNO EKSTRA , nemam reci da opisem kako prijatna atmosfera i gostoprimstvo. Hrana super, ambijent fantazija... Toplo preporucujem pogotovo ako imate malu decu... Za mlade ipak nije , jer van kompleksa nema apsolutno NISTA. Hoteli, hoteli i samo hoteli...
Cujem pre neki dan na tv onog bradatog jarca Micica iz Kontikija kako kaze da su turisti krivi sto se ljute na njih , jer all inclusive od 300 evra i onaj od 1000 evra ne mogu biti isto. Ma keve ti...I jos kaze on da mu nije jasno kad se bune sto su lose sobe kad u njima samo prespavaju...E bas bi volela da vidim sobe u kojima on odseda , dal su strokave i sa zakucanim prozorima, i sve to za 800 evrica po osobi... Sumljam da ga jedu komarci kao nas u Joy-u. Istu su mi tu pricu prosuli u kontikiju kao odgovor na konfor soba u Joy-u a ja BUDALA nasela. Kao malo su skromnije. Cuj SKROMNIJE....Ocajneje prava rec ...
Ljudi , sa ovima u Kontikiju se pod hitno treba obracunati .

ops: sto fizicki-sto psihicki, pa sta bude.... Gore od ovoga ne moze...