Turisti u beogradu? Šta to dolazi?

mario80

Legenda
Poruka
72.300
U jednom podrumu sam naleteo na nalepnicu apartman sa znakom smera kretanja. Onda sam pogledao na airbnb i našao da ljudi izdaju svoje sobe za 10 evra šeruju klonju i spavaju u parku ili dnevnoj sobi. Ima li kanibalizma u svemu tome?

Kakvi su to turisti koji dolaze u srbiju? Dileri droge? Kidnaperi? Manijaci?

IMG_20230731_144818.jpg

To što mi ne živimo normalno poslednjih 30 godina i što u dobrotu više ne verujemo već tražimo razlog za istu je drugi par rukava.

Ne znam kako da napišem ali prihvati da ima ljudi, običnih ljudi, koji žive normalno.
Najviše putuje omladina koja završila školovanje.
Uopšte ne pate da li je to samo srednja ili fakultet.
I onda malo obidju zemlje u regionu.
I posvete se poslu.

Da znaš kako se ljute kad im kažeš da se u kapitalizmu cimaš zbog drugog.
Oni, koliko sam shvatio, ne računaju gazdin profit i koliko je dobar na mesečnom nivou.
Nešto tupe o simbiozi...

Cene hostela su za vristanje, Srbija uopste nije jeftina, bg pogotovo...
Ne znam, znam da je cena hostela ista kao cena hotela na tajlandu....to me ubija u pojam...Skuplje je nego u Budimpesti...

Moji neki poznanici izdaju sobe preko leta a imaju stanarke studentkinje u toku godine...i jare i pare sto bi rekli...
Nemam komentara sta daju za cenu .....
Nema trikova za strance inace bi ih neko kao ja poducio kako i gde da uzmu hotele i da se ne zaebavaju sa hostelima u BG.....ali ebacki momenat je tu , hostelske ribice cesto dugo pricaju par sati a onda mica maca za kucu....

Misliš da je u pitanju seks turizam? Ili dolaze da vide grandiozni spomenik stefanu nemanji sa viledom u ruci?
Mislim da dolaze golim dupetom u trnje..tj nemaju pojma sta ce tacno da vide ili gledaju..
Sudeci po backpackerima , te osobe dosta bolje znam, to je ono kao u srednjoj skoli , ja kod tebe 6 dana ti kod mene 6 dana , nailaze na svakakve ponude, od vrlo jeftinih nasih domacih tura tipa ribice hoce provod vole da upoznju strance, cak i ne ocekuju da im placaju pica ili turu za vece, tura za vece je npr obilazk tura kosta 15 20 e po osobi...uzme neko pa ih odvede u par kafica i to je to...

Back