Mstislav
Legenda
- Poruka
- 64.282
Takodje i kruzerska destinacija, oni su jos gore prosli od avio saobracaja. Zato su Istra, regija Zadra, Sibenika i Makarska rivijera u dometu kola sasvim solidni.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као, Вучко је знао, они нису знали. OMG, који циркус.Tema je dignuta na najvisi politicki nivo, vlasti austrije ceske i nemacke protestvuju protiv hrvatske jer je prikrivala broj zarazenih i situaciju sa koronom da bi zaradila novac na dolasku njihovih turista....
Као, Вучко је знао, они нису знали. OMG, који циркус.
Mi već dobri s kinezima, evo ih grade most i kažu da neće kasniti unatoč koroni.Sad kad Vucic resi da Srbija dobije more i preteknemo nesposobne Hrvate i u tom segmentu, stvaramo more uz pomoc kineskih prijatelja, a mogu se pridruziti i braca iz Emirata. Srbija pod morem 2025 najveci ekonomski projekt u istoriji Evrope
Srbe boli stojko za tvoju sezonu. Mi smo ovde na svom forumu i pišemo šta hoćemo.Meni je jedino žao što turistička sezona obzirom na okolnosti oko koreone nije skroz propala.
Srbima bi to mnogo značilo.
Oh ti prokleti turisti koje pune ustašama kesu eurima i ovo ljeto.Pogodi zašto je KESH toliko šutljiv.
Kod nas nema nikakvih testiranja, kažu da smo mi ustaše imuni na Koronu i sve ostale štakorske zarazeNedavnosam cuo od nekih izvora da tamo stanje nije nista bolje nego ovde , samo sto ne testiraju masovno.
Čuo sam da ove ustaše iz Splita, Zadra, Šibenika hoće da otvore konclagere za turiste iz Srbije.Da li je to istina?Kod nas nema nikakvih testiranja, kažu da smo mi ustaše imuni na Koronu i sve ostale štakorske zaraze
Inače kod nas se ne testira niti kad ideš kod doktora opšte prakse, samo ako završiš na hitnoj ili moraš u KBC onda te testiraju i uglavnom svi budu 100% pozitivni
Ne znam stvarno ali vrlo moguće, svi Srbi su dobrodošli kod nas Ustaša Dalmatinaca!!Čuo sam da ove ustaše iz Splita, Zadra, Šibenika hoće da otvore konclagere za turiste iz Srbije.Da li je to istina?
Ja sam mislio da su ustaše posle svoje velike pobede 1991. isparcelisali i pokrali srpsku imovinu na Karinskom moru?Ne znam stvarno ali vrlo moguće, svi Srbi su dobrodošli kod nas Ustaša Dalmatinaca!!
BTW živim u istočnom delu Krajine i posle rata sam samo 1x bio na letovanju na Karinskom srpskom moru i to jedva na nagovor kuma kod jednog našeg koji tamo ima apartmane, inače da nije naš nebi niti taj 1x otišao na jadransko more
Apsolutno, pa je ovo NDH ili šta.Čuo sam da ove ustaše iz Splita, Zadra, Šibenika hoće da otvore konclagere za turiste iz Srbije.Da li je to istina?
Ne znam za to, ali koristim priliku da ti na današnji dan čestitam 30 - godišnjicu balvan revolucije.Ja sam mislio da su ustaše posle svoje velike pobede 1991. isparcelisali i pokrali srpsku imovinu na Karinskom moru?
Ja sam miroljubiv.Što meni čestitaš vaše praznike?Ne znam za to, ali koristim priliku da ti na današnji dan čestitam 30 - godišnjicu balvan revolucije.
Gdje je to kod vas??Kod nas nema nikakvih testiranja, kažu da smo mi ustaše imuni na Koronu i sve ostale štakorske zaraze
Inače kod nas se ne testira niti kad ideš kod doktora opšte prakse, samo ako završiš na hitnoj ili moraš u KBC onda te testiraju i uglavnom svi budu 100% pozitivni
Dani ponosa i slaveNe znam za to, ali koristim priliku da ti na današnji dan čestitam 30 - godišnjicu balvan revolucije.
Otvoreni su.Čuo sam da ove ustaše iz Splita, Zadra, Šibenika hoće da otvore konclagere za turiste iz Srbije.Da li je to istina?
Eto, zarađujete od ulaznica.Otvoreni su.
Nije to naš praznik, nego dan kada su se Srbi u SRH spontano organizirali u obrani od ustaškog genocida.Ja sam miroljubiv.Što meni čestitaš vaše praznike?
Kak sve znaš.Poduči malo Pizzigina.Nije to naš praznik, nego dan kada su se Srbi u SRH spontano organizirali u obrani od ustaškog genocida.
Znaci svugde isto satanje , samo razlicito laganje .Kod nas nema nikakvih testiranja, kažu da smo mi ustaše imuni na Koronu i sve ostale štakorske zaraze
Još uvijek ne spavaš zbog mene, vidim.Pogodi zašto je KESH toliko šutljiv.
zaradili miljardu a pukli 5 milijardi kod nas je puno manja steta posto je ogroman broj domacih turista a cene su bile papreneI opet zaradili bar milijardu evra, a mi od nasih banja i planina ni 100 miliona.