Turci snimili seriju o Naseru Oriću

THORGAL

Zainteresovan član
Poruka
308
Turci snimili seriju o Naseru Oriću u kojoj će ovaj koljač srpskih civila, naravno, biti prikazan kao junak i moralna vertikala.

https://www.oslobodjenje.ba/magazin...n-prvi-trailer-pogledajte-kako-izgleda-978893

Na Chetnixploitation blogu, koji se bavi prikazom antisrpskih filmova i serija, je bio objavljen citat iz intervjua Emira Hadžihafizbegovića za neku sarajevsku TV Igman od pre neku godinu u kojem on kaže "moramo napraviti film o heroju Naseru da se već jednom skine ljaga sa njegovog imena jer je oslobođen optužnice u Hagu." Mislio sam da će to Jasmila Žbanić da snima, ali očigledno su je Turci preduhitrili.

http://chetnixploitation.blogspot.com/2023/11/quo-vadis-aida-4-deo.html

Na istom blogu je i prikaz turskog filma Turci dolaze, o borbi turskih akindžija u srednjem veku protiv Lazara Brankovića koji Turcima preti da će se napiti krvi iz lobanje njihovog sultana, a njegovni verni vitezovi se zovu Karadžić i Mladić Milošević.

http://chetnixploitation.blogspot.com/2024/06/turkler-geliyor-adaletin-klcturci.html

Turci su snimili I film Skrivena lica, od dvojici muslimanskih obaveštajaca iz BiH koji posle rata po svetu traže srpske ratne zločince u čemu impomaže veteran UČK.

https://banjaluka.net/premijera-11-...-film-skrivena-lica-o-ratu-u-bih-i-na-kosovu/

Jel gledo neko nešto od ovoga? Da li je treš ili ipak ozbiljna produkcija sa dobrim glumcima?

Naši ga kao pljuju ''eto neosuđeni ratni zločinac, klao, igrao fudbal sa srpskim glavama,bla bla bla'' a lik lagano prelazio Republiku Srpsku, niko ga nije tamo hapsio, prešao državnu granicu BiH Srbija sasvim legalno, predao ličnu kartu u ličnoj karti piše Naser Orić, naši graničari dobar dan, on dobar dan, oni izvolite prođite, on dođe na teritorij Srbije u sportski lov ne znam na kojoj planini, potpuno legalno, dakle imao je i ovde dozvolu, izdali srpski organi, niko ga pipnuo nije, a kamoli hapsio, procesuirao za ratne zločine. Čovek se izigrao ovde, vratio sasvim legalno istim putem nazad, niko ga pipnuo nije, i onda dođu neki iz SNS ili Dodigove stranke i viču eto Orić zločinac, neosuđeni, on je radio ovo-ono, zapad nas mrzi bla bla bla.Pa što ga ti uštvo izdajnička smrdljiva srpska nisi uhapsio, izvršio atentat na njega, da si ga barem zadržavao i zezao na granici ako nisi smeo da ga hapsiš zato što si p/čka prodana, što ga nisi ispitivao i smarao o litijumu, nego populizam, pošto većina prostih baba ne zna za ovo, prodaješ im m'uda za bubrege i provlačiš priču Eto zapad sve kriv neće da ga apsi i da mu sudi...
Ovo je bananalend, mi nismo amerčka banana država, već vidite i kantonska bosanskohercegovačka banana država, mož da nas j'ebe ko hoće, na izvolte, guz namešten samo prodiri

Sve sto turci snime je goli khurac,najverovatnije da je i sa ovom serijom isto...

..............................

turci-dolaze-33-830x0.jpg

Naši ga kao pljuju ''eto neosuđeni ratni zločinac, klao, igrao fudbal sa srpskim glavama,bla bla bla'' a lik lagano prelazio Republiku Srpsku, niko ga nije tamo hapsio, prešao državnu granicu BiH Srbija sasvim legalno, predao ličnu kartu u ličnoj karti piše Naser Orić, naši graničari dobar dan, on dobar dan, oni izvolite prođite, on dođe na teritorij Srbije u sportski lov ne znam na kojoj planini, potpuno legalno, dakle imao je i ovde dozvolu, izdali srpski organi, niko ga pipnuo nije, a kamoli hapsio, procesuirao za ratne zločine. Čovek se izigrao ovde, vratio sasvim legalno istim putem nazad, niko ga pipnuo nije, i onda dođu neki iz SNS ili Dodigove stranke i viču eto Orić zločinac, neosuđeni, on je radio ovo-ono, zapad nas mrzi bla bla bla.Pa što ga ti uštvo izdajnička smrdljiva srpska nisi uhapsio, izvršio atentat na njega, da si ga barem zadržavao i zezao na granici ako nisi smeo da ga hapsiš zato što si p/čka prodana, što ga nisi ispitivao i smarao o litijumu, nego populizam, pošto većina prostih baba ne zna za ovo, prodaješ im m'uda za bubrege i provlačiš priču Eto zapad sve kriv neće da ga apsi i da mu sudi...
Ovo je bananalend, mi nismo amerčka banana država, već vidite i kantonska bosanskohercegovačka banana država, mož da nas j'ebe ko hoće, na izvolte, guz namešten samo prodiri
Nasa sluzba gleda ko je na protestima, da li je neka nebitna osoba pretila nasem predsedniku i koga je*e neki nebitni opozicionar. A zlikovac ti se seta po Srbiji. E moja sluzbo...

Back