BrankaVuk
Početnik
- Poruka
- 15
Tupperware je fenomenalan. Ja sam od skora pocela da ga koristim a i da radim.Pruza Vam se prilika da zaradite i da dodjete do posuda koje su ne zamenljive u kuhinji sto se tice cuvanja hrane i ustede novca. Moj muz je bio nepoverljiv ,kao i svi muskarci, ali kada mi je izrendan kupus stajao nedelju dana u frizideru i izgledao kao da sam ga juce izrendala, on se odusevio.
Drzala sam prezentacije i mnogi ljudi beze od toga ali to je tako dobro druzenje. Prosto se pretvori u zurku. Mi malo i kuvamo na tupperwerov nacin, napravimo neke kolacice i u tome svi ucestvuju. Naravno domacice za svoje gostoprimstvo dobijaju poklon prvo od mene a posle i od Tupperware.
Ono sto je bitno. Nema smaranja. Ja prva ne volim da me neko smara kupi...kupi....
Sta mislite o svemu ovome?
Drzala sam prezentacije i mnogi ljudi beze od toga ali to je tako dobro druzenje. Prosto se pretvori u zurku. Mi malo i kuvamo na tupperwerov nacin, napravimo neke kolacice i u tome svi ucestvuju. Naravno domacice za svoje gostoprimstvo dobijaju poklon prvo od mene a posle i od Tupperware.
Ono sto je bitno. Nema smaranja. Ja prva ne volim da me neko smara kupi...kupi....
Sta mislite o svemu ovome?