Tunjav muškarac

on je preosetljiv, ja ga osecam kako dise, a ti jesi buli sto on rece, samo sto u srbiji to prolazi, pa te zato niko ne dira, i imas smisla za humor, to ne sporim,a on nema, ko zna kakve probleme on ima, nemoj da si takav, mi smo jaci karakteri, ne moze niko da nas povredi na netu,a njega moze
Zato postoje moderatori , i pravilnik foruma,da takvi internet nasilnici budu kažnjeni za svoja maliciozna ponašanja ,oni su tu da sprovode red ,da ne dopuštaju sajber buling kad ga uoče :rtfm:
Ko zna kakve probleme ima internet nasilnik kad se tako ponasa,mozda njega život nije mazio ...

Zato postoje moderatori , i pravilnik foruma,da takvi internet nasilnici budu kažnjeni za svoja maliciozna ponašanja ,oni su tu da sprovode red ,da ne dopuštaju sajber buling kad ga uoče :rtfm:
Ko zna kakve probleme ima internet nasilnik kad se tako ponasa,mozda njega život nije mazio ...
sve je moguce, zato ja ne srljam da donosim zakljucke, a ti si se jednom meni izvinjavao, cak i bez potrebe, tako da sam osetio kako dises

on jeste duhovit, a ti i ja nismo, prihvati ga, nauci nesto od njega, ne budi uvredjen doveka, nije ti on bliznji

sve je moguce, zato ja ne srljam da donosim zakljucke, a ti si se jednom meni izvinjavao, cak i bez potrebe, tako da sam osetio kako dises

on jeste duhovit, a ti i ja nismo, prihvati ga, nauci nesto od njega, ne budi uvredjen doveka, nije ti on bliznji
DIšem ok ,malo mi se nakuplja šlajm ovih dana,verujem da si i to osetio 😂

On je staro prkno folirantsko ,znam ga ja u dušu :lol:

on je preosetljiv, ja ga osecam kako dise, a ti jesi buli sto on rece, samo sto u srbiji to prolazi, pa te zato niko ne dira, i imas smisla za humor, to ne sporim,a on nema, ko zna kakve probleme on ima, nemoj da si takav, mi smo jaci karakteri, ne moze niko da nas povredi na netu,a njega moze
Ti si ispratio svu našu komunikaciju i sad bi želeo da se to nastavi uprkos tome što ja mislim da smo završili time što je jedan od nas dvojice prestao da kumunicira s drugim na bilo koji način. Vi što uživate u tome, lešinari, vi ste najgora vrsta ljudi. Ti ne znaš ništa o meni, ništa!

Ti si ispratio svu našu komunikaciju i sad bi želeo da se to nastavi uprkos tome što ja mislim da smo završili time što je jedan od nas dvojice prestao da kumunicira s drugim na bilo koji način. Vi što uživate u tome, lešinari, vi ste najgora vrsta ljudi. Ti ne znaš ništa o meni, ništa!
pa vazi, ako sam ja lesinar, ali zmija je najkrivlja.., sad se ti duris, kao mala deca ste, preseo ti humor, a taman sam te pohvalio da si za njega ekspert
Uzgred budi rečeno,koji je tebi K ? Problemi u zivotu ?
mora da jesu, pa kao bajagi resavam vase, samo mi nesto ne ide

sad cete da se uortacite ti i buli, i zrtvujete mene, znam sve, vec mi se desilo nebrojeno puta, radim neku studiju karakterolosku, ti si mi beli, a on crni pokusni kunic, lesinarim :balavi: a problem sam imao sa zenom, ona je kao onaj pauk crna udovica, samo sam ja ostao ziv, za sada

Poslednja izmena:
Ја сам туњав мушкарац јер сам поштен, не волим да је узнемиравам а волим да јој угодим. Бити туњав значи бити добар према другима, али жене више воле безобразне "праве" мушкарце.
Biti tunjav znaci da trcis za njom a ona radi od tebe sta hoce.

takav muškarac mnogo više voli ženu koja voli ozbiljnog pravog muškarca koji nju zapravo i ne voli baš zar ne?
Nadam se da će bobi da napiše nešto, makar prkno.
Najbolje ribe u mladjima danima odu sa tunjavcima tj tim ozbiljnim, dobiju i djecu sa njima i sa 35 godina skontaju za koga su se udale tj da tip nema nikakvog sadrzaja ,humora itd, zaljubile se u dobru garderobu :mrgreen: , zenski mozak je cudi nevidjeno.

Ако већ нисам алфа у мушко-женским односима желим барем да будем алфа у туњавости. Ја сам најтуњавији на свету, ако постоји нека златна награда за то желим је, доказ је невиност са 35 уз истовремени поремећено висок либидо.

Biti tunjav znaci da trcis za njom a ona radi od tebe sta hoce.
Класика..

Ако већ нисам алфа у мушко-женским односима желим барем да будем алфа у туњавости. Ја сам најтуњавији на свету, ако постоји нека златна награда за то желим је, доказ је невиност са 35 уз истовремени поремећено висок либидо.

Класика..
Bitno je isticati se .

Back